19.01.11
18:09
Колко пъти на ден мога да приемам No Xplode ?
Как да го приемам ? Преди фитнес или след, как е по удобно ?
Задължително ли е да имам хранителен режим ?
Ако нямам хранителен режим ще ми подейства ли ?
ПП: Приемам го преди фитнес 40 минути, 5 пъти в седмицата и по 20g.
Пише, че получавам енергия, но за сега не се чувствам така, пише също, че надува и така не се чувствам. Знам, че очаквам бърз ефект за минимално време, пия го от 1 седмица, но не се чувствам така както всички казвате, дава супер сила и такива работи, снимал съм се след 2 месеца ще видя ефекта :) Защото се гледам всеки ден и не мога да видя ефект :)
По въпросите ти разбирам, че не разбираш точно какво е NO-Xplode.И също така мисля, че не ти трябва такъв тип продукти.Тяхната цел е, когато всичко ти е на 6- хранителен и тренировъчен режим, да можеш да правиш по- тежки тренировки и ако имаш достатъчно добро възстановяване, да имаш по-добри резултати.
Мнението беше редактирано от Андриан К на 19.01.11 19:15.
19.01.11
20:34
Взема се преди тренировка.
И съм съгласен с горното мнение :).
И аз сам го пил,усещах уникално повече сила и издръжливост в залата,направо бях жижотно.Пия го само преди тренировка(така и трябва),но на кутията го дават по 2 пъти на ден-сутрин и преди тренировка.Има резон,защото има креатин в него. пробвай с 2 приема на ден.Пък си има хора на които просто не им действа,аз го усещам след 10-15 мин като го изпия ,нещо като иглички по ръцете ,челото :). Напомпва не много яко и ми излизат повече вените. Ако не ти подейства и като го взимаш по 2 пъти на ден(помни ,на гладно),докато ти свърши кутията,просто няма смисъл да си го взимаш пак ;). Успех.