ЕВТИНО МЕСО ???

Темата е заключена.
IV

09.04.05
11:03

а бе мом4ета пуснали са на пазара деликатес от пуешко месо лев4е 150 грама на 100 грама има 17гр. протеин  4гр. мазнини и там малко калории ас мноо го я :D м някои друг пробеал ли го е

WO

09.04.05
13:16

къде е тва и на коя фирма?

09.04.05
15:36

Че това евтито ли е! На пазара на раковски има сурово пилешко филе по 4,79лв/кг, и бонфиле 4,99лв/кг.

09.04.05
16:30

ми то аз от магазина си вземам 1 кило за 6 лв филенце пушено от пуйка
тъй че не е толкова евтино само така изглежда

09.04.05
18:16

Заебете тея пушени меса, наблегнете на варените :wink:

10.04.05
12:33

[quote author=”Чукундур”]Че това евтито ли е! На пазара на раковски има сурово пилешко филе по 4,79лв/кг, и бонфиле 4,99лв/кг.

Май пазарим от еднакви места! Само че бонфиле го взимам на 4,5 кило, ама лека е разликата! Желая ти успех на републиканското!  :)

15.04.05
10:22

Къде е тоз пазар на раковска?Аз най-евтиното бонфиле, което мога да си купя е 5,96 от фантастико. Ама 2 лв на кило да спестя е супер. Ктде е тва на Раковска, аз на Раковска съм всеки ден (офиса ми).
Мерси!

KP

22.04.05
21:28

[quote author=“aeshna”][quote author=”Чукундур”]Че това евтито ли е! На пазара на раковски има сурово пилешко филе по 4,79лв/кг, и бонфиле 4,99лв/кг.

Май пазарим от еднакви места! Само че бонфиле го взимам на 4,5 кило, ама лека е разликата! Желая ти успех на републиканското!  :)

И аз искам да го знам!

EN

27.04.05
17:15

Здравейте, мога да ви уредя пилешко филе - гърди на 4.70 лв но ако се вземат 10кг - за София!

редактирано от Мартин

27.04.05
17:52

кажете каде е това пилешко филе!
живея точно до пазара на вазов и в магазина на колелото на трамвая цената е 7 лева
плс кажете каде да го намеря това месо че откакто ходя на фитнес (вече 7 месеца) вместо да качвам сам свалил 5 кила а на моите 65 (вече 60) това е много, а се тапча по 6 пати на ден

EN

27.04.05
19:06

Аз разпространявам пилешки разфасовки,Продаваме пилешкото филе гарди на 4,70лв но минимум 10кг!

27.04.05
20:00

Месото е на пазарчето до стадион Раковски до кв.”Иван Вазов”, под кв. “Стрелбище”.

28.04.05
19:14

човек аз живея точно до пазара, кажи каде точно

28.04.05
20:09

Като тръгнеш от масичките за дрехи, който са пред входа на стадиона, по посока “стрелбище”, има магазинчета които са в стъпаловидна подредба. Пада се 3-тото или 4-тото, всъщност второто което работи. По друг начин незнам как да го обясня.

На много места пуешкото е под 5 лв. без кост... Даже и в студентски мисля, че има. На Спринга на 58 блок и на борсата до пощата...
Ама пушено месо... Не е здравословно, братчеди. И май и не се усвоява толкова добре. А пуешкото само по себе си е по - мазно и по - жилаво от пиленцето.

28.04.05
21:56

бате става дума за пилешко нали?
още отре ще проверя и ще си купя шот мноо го обичам и си заслужава
писна ми да се тапча с некви боклуци и леб!
айде по-здрави

EN

29.04.05
07:24

Аз ви давам оферта за пилешкото вие нещете!

29.04.05
09:03

а бе брат, баси офертата :roll:
ти нещо не си обмислил нещата- ние всички сме студенти или ученици- кой ще ти даде 50 лева за храна? иначе може да ми пратиш на ЛС инфо за месото да пусна мухата на наще.

EN

29.04.05
09:48

пич и аз сам студент ама работя и то на две места,разкарвам пилета до обяд след обяд на лекции и нощем охрана,ама кои ви е виновен че сте свикнали “Тате носи ,мама меси”!

Energymax :)
На път си да ти изтрия постовете за продажба на пилета на едро във форума  :roll:
А за другото - аз съм студент също, не знам отде ги взимаш тези пилета, но не се се скъсал от работа. Във всеки случай за да имам 10 кг. месо имам нужда не само от парите, за да го платя, но и от фризер.
В студентско общежитие. Не малък хладилник(какъвто имам), а огромен.
Щото аз съм гладник, ама 10 кила не ги изявам наведнъж?
И моля те, продавай си другаде джунджуриите. Обикновен продавачите получават БАН в нашия форум. За справка - прочети си правилата.

EN

29.04.05
13:35

ами даваи трии кои печели от това че ще ги изтриеш?Сигурно тези които дават по 6лв за 1кг пилешко!Освен ако и ти несе занимаваш със сащия бизнес!

Да, братчед. Имам кланица. Бодибилдингчик се казва - BBC съкратено.
Във форума продавам всякакви разфасовки и крилца.
Аре, че трябва да ходя да хващам гълъби за кланицата.
Ти разбираш ли или не разбираш за какво ти говоря? Аз ти приказвам, че правиш сериозни нарушения, ти ме обяви за конкурент :)

EN

29.04.05
15:51

Добре де разбирам!Трии тогава,ама ти си каза че имаш кланника а не аз!Но парво виж какав е вапроса на хората>”Каде има евтино пилешко месо”?Ето аз им дадох отговор!Ако това е нарушение на правилата,значи неби следвало такав въпрос да баде допускан вав форума!Нали вапросите във форума са зада им се дават отговори?Е тогава какво сам нарушил!МНОГО ДОБРЕ ТИ Е ЯСНО ЧЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ФИРМИТЕ ПРОИЗВОДИТЕЛКИ СЪЩО ПОБЛИКУВАТ ОТГОВОРИ(СКРИТА РЕКЛАМА),АМА ВИЕ СИГУРНОО НЕЗНАЕТЕ????????????? :D :oops:  :oops:  :oops:  :oops:

Ако някой публикува скрита реклама - трием.
За справка - виж раздел стероиди, там често има опити за продажба. Ти си единственото изключение;  и стига вече по случая - рискуваш да привлечеш внимание и да си навлечеш неприятности. Просто ти казвам как седят нещата, не съм виновен, че не ти харесват.
И между другото, сигурен съм, че твоите доставки за над 10 кг. пушени меса са само и единствено за домашни потребители. Леля Пенка немала кво да наготви - оп - поръчала 40 килограма дробчета.
Също тъй във форума тук членуват само крупни бизнесмени и фирми; неюридически лица не пускаме; ето този потребител например представлява дружество “Стамбули”, собственици на верига магазини “Бонжур”, а аз съм търговска верига “Фантастико”.
Въобще не знам дали ме разбираш. Не само, че нарушаваш правилата, но ми е чудно и за какво толкова скачаш? Даже и открита реклама да направиш, в този форум няма да има файда за теб; просто потребителите на форума въобще не са сред потенциалните ти клиенти; най - много 1-2 за сума загубено време. Та не разбирам и какво толкова препираш. Много ли продаде?
Поздрави!

29.04.05
20:09

а аз искам да попитам дали тези пилета, за които дефакто говорихме, са замразени или охладени? :?:
:idea: става дума за тези по 4,79-5 кинта килото а не за 10 килограмовите! :lol:

29.04.05
20:25

Дълбоко замръзени

EN

30.04.05
10:29

А сега трии ,тоя си прави пропаганда на пазара на неговото магазинче и нищо не казваш!Е то замразените са на 4 лв килото!
П.П.Не зарейдаме Леля Пенка ,а  Била >Всеки Понеделник умнико!!!

30.04.05
13:43

яжте риба тон момчета, и сьомга - това е и е евтина!!!

редактирано от Мартин

06.05.05
13:12

аз си взимам пилешки гърди за 3,60лв.

редактирно от Мартин

Аз заключвам темата.
Енерджимакс, не бих се интересувал много от теб, но при следващо провинение ще те предложа за бан. Имаме адреса на доставчика ти, умнико, или както викаш там.
Поздрави!
BTW Флаис, Тик и Енерджимакс, забелязвам, че Айпитата ви съвпадат? Много ли сте близки?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1