No-xplode + кардио?

19.01.11
16:03

взимам нитрикс но експлоде вупросут ми е дали мога след тренировка да карам и колело,или е опасно за сърцето?

19.01.11
16:13

Карай си, няма проблем :)

19.01.11
16:23

Най-вероятно проблем няма да има, но смисъл?

Ако ти се прави кардио - го прави или в нетренировъчен ден или доста преди тренировката с тежести!!!

19.01.11
16:31

аз попринцип почвам с тренировка и завършвам с кардио поне 40 минути по добур е ефекта и главно сутрин на гладно.просто не изкам  да качвам а да се оформя малко.

19.01.11
16:54

а относно но експоде дали след като карам колелото не ми се напомпват и краката и се губи ефекта от силовата тренировка за гърди например?

19.01.11
19:06

Хахаха...не се притеснявай за това. Най-много да си подобриш кръвообращението :)

19.01.11
19:18

Чудесна идея. След тежката тренировка ще имаш сила и за кардио.

19.01.11
19:22

ДА беее, чудесна идея, колко от вас са правили интензивно кардио с NoXplode ?!
При еднаква скорост на пътеката с и без него, с него ще имаш чувството че ще умреш на пътеката.
Пробвай, но за да бягаш с него на някаква разумна скорост или да въртиш велото трябва да имаш много много въздух.
А и ще се одървиш адски, прасци бедра всичко ще е леш докато бягаш.

А, ти за колело си писал, ами пак ще се одървиш много много .

Мнението беше редактирано от Madboy на 19.01.11 19:23.

19.01.11
19:27

Лично аз съм бягал с азотен бустер и не е чак толкова голямо напомпване с и без него. Това не е анаполон...пък и той е енергетик, защо да не го ползва ?!? Нали това е идеята да успее да си свърши тренировката и да му останат малко сили за кардио, не всеки може да е всеки ден в залата. Лично мнение, може би вас ви удрят повече бустерите отколкото мен, аз за такива напомпвания, че чак да не може да си направи кардиото, никога не са ми се случвали...Нека експериментира и сам ще установи как е по-добре за самия него :)

Мнението беше редактирано от Vlado89 на 19.01.11 19:29.

19.01.11
19:29

Пил съм Нокса точно в ден за кардио. Пия дозата и отивам да правя крос 5км.+спринтове накрая.Няма никакъв проблем, напротив - много кеф с много енергия. :)

19.01.11
19:30

Като искате енергетици си купете Stizm или YellowHornet

НоЕксплоуд далеч не е за кардио. Не знам с какви боостери сте бягали/карали колело но определено това не е хич най-подходящия продукт.

19.01.11
19:47

казано от Madboy на 19.01.11, 19:30:

Като искате енергетици си купете Stizm или YellowHornet

НоЕксплоуд далеч не е за кардио. Не знам с какви боостери сте бягали/карали колело но определено това не е хич най-подходящия продукт.

Е, като сме бягали и карали колела с Нокса да не сме сгрешили, бе колега!? 8-)
В състава му има и азотен и енергиен комплекс (кутията ми е в ръцете, но няма да си правя труда да преписвам за теб). ;)
Става и за силова тренировка ,и за кардио - както ти е кеф.
В крайна сметка не добавката определя тренировката като цяло.
Може и да не е най-подходящия, но в никакъв случай не е грешния. ;)
Освен това никой не ти е искал акъл за енергетици.Ти като си по отворен от нас си купувай енегетик за бягане и азотен бустер за “блъскане”. 8-)

19.01.11
19:54

Освен ако не искаш да си направиш по-готини снимки енергетика е за предпочитане и за 2 те.
Добавката като ти скапе тренировката - да , започва да я определя ;)
Ако нокса не успее докато бягаш да ти надуе и одърви прасците и бедрата значи и при тренировка толкова ти действа... (никак )

19.01.11
20:02

Да, като бягам ми се одървят, особено при спринтовете на 30-50м.Тогава даже ми се одървя и гърба. Е, и? :)Къде е лошото в цялата работа!? :(

Мнението беше редактирано от maximilian на 19.01.11 20:04.

19.01.11
20:09

Ненужно е, гадно е. А и кардио не се прави с по 50 метра:)

19.01.11
20:26

казано от Madboy на 19.01.11, 20:09:

Ненужно е, гадно е. А и кардио не се прави с по 50 метра:)

...преди тях има 100 х 50 накуп крос.Това какво е вдигане на тежести ли?  :D Ама да не обръщаме спора в детски.
Виж, сега колега като е казано, че дадено нещо е азотен бустер и какво? Да не би да да ставаш троен? :) В крайна сметка това е добавка, а не химия или открития след дълго търсене вълшебен хап за петорен размер, може би!? Нокса има редица други функции освен напомването: фокус, издръжливост,повече енергия по време на тренировка, скъсява почивката между сериите и т.н.Да не би да не ти трябва енергия или издръжливост при кардиото?  В една реклама дори пише даже, че след употреба вените ще ти изпъкнат като градински маркуч, но това май зависи основно от диетата и от това колко си мазен когато го пиеш.Или не е така? Да има напомване и то готино, но в никаъв случай не е фатално за тренировката както ми се струва,че разсъждаваш ти. Без да те обидя, но ми се струва, че или не си пил въобще от това чудо, или си го опитал един път и си стреснал от “ЧУДОВИЩНОТОТО” напомване, което едва ли не те парализира след като го изпиеш и потренираш малко.:D

Мнението беше редактирано от maximilian на 19.01.11 20:32.

19.01.11
20:40

Пил съм повечето нашумели неща на пазара.

А ти енергетиците които изброих пил ли си , защото аз съм пил и тях.
По колко НоЕксплоуд пиеш ?! Ако пиеш някакви детски дози си е твой проблем.  Айде опитай и другите неща преди да даваш акъл .
Или направи една “табата” с боостер, и след няколко дни я направи с хубаво количество кофеин с йохимбин или Стизм или някой друг по-силен енергетик и сравни 2 те времена, ще останеш учуден ;)

Аз лично ако имах боостер бих си го пил преди силовата тренировка в която не гоноиш скорост и време и тн и тн.
А в дните с кардио не бих пил нищо по-различно от кофеин .

19.01.11
20:52

Акъл започна ти даваш първо. :D
Иначе добре завършваш като уточняваш какво ТИ ЛИЧНО би пил и правил.
А що се отнася затова кой какво и колко пил, нали се сещаш, че като не се познаваме лично може да си ги праскаме “моабетите” ей така - едно към двайсет и пет до утре вечерта. ;)

Мнението беше редактирано от maximilian на 19.01.11 20:55.

19.01.11
20:56

Да ти пращам снимките от поръчките ли ? Не е особен проблем :)

19.01.11
21:20

:( (giggle)

19.01.11
21:28

Ревльо ! :D

20.01.11
07:28

казано от Madboy на 19.01.11, 21:28:

Ревльо ! :D

Детски гъз! 8-)

20.01.11
07:42

Мн има да го гониш тоя гъз :D

20.01.11
08:43

Най-вероятно, ако някога обърна резбата. :D:D :D

Мнението беше редактирано от maximilian на 20.01.11 08:44.

20.01.11
14:40

направо ме сцепихте от смяж.карам вело не колело просто така го написах схте пробвам и схте видя.вчера ъа първи път вземах но експлода и нитрикса ама преди това пих доста яко кафе може би за това да сърцето ми играеше ръченица.днеска ще видя.иначе да си взема ли и целл масс от бсн или не кум тези 2 продукта?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1