CELLMASS и True mass ?

19.01.11
15:34

Здравейте  , имам питане относно добавка.След като съм пил 2 чувала гейнър (SERIOUS MASS) в който има креатин  + това една опаковка кре-алкалин на SCITEC мога ли да използвам продукта CELLMASS без да имам никакви здравословни проблеми ?Или да направя почивка 1 месец само на протеин?Смятам да комбинирам матрицата с True mass или Suntha 6 . Знам ,че  True mass може да свърши по-добра робота , но се опасявам да не ми убива апетита така както  SERIOUS MASS , щото и без тва със мн усилия поддържам  ВВД . И ако някой знае по-добри продукти за покачване на ММ  да сподели(разполагам с 170лв). Благодаря ;)

Темата беше редактирана от DjemK на 19.01.11 15:39.

19.01.11
16:05

Аз креатина го броя само когато го взимам оделно това че в някои продукти има малко е плус.

19.01.11
20:18

:) И аз клоня към това мнение , но не съм много запознат с креатина (чел съм много но все противоречащи мнения и статии).
Някои има ли друго мнение ? Също така не съм сигурен дали креатина ми действа , да не би да се пре**а с тая матрица :D xaxa (но пък от толкова видове креатин се някои може да ми действа)

Мнението беше редактирано от DjemK на 19.01.11 20:22.

19.01.11
20:50

В гейнера ON “SERIOUS MASS” количеството е съвсем малко (допълнителен пълнеж)  ;) ,не е проблем.Вече щом си пиеш кре-алкалин , 6-8 седмици приемаш и правиш не по-малко от месец почивка от креатинови продукти (wait) .

Аз също съм на ВВД , SERIOUS MASS -а го пия половин лъжичка с закуска ,1 след трен. и половин вечер (работя) ,а в нетренировъчни дни - 4 приема по половин “черппак” :D и  така не ми влиае на храненето .Предпочитам го пред TRUE MASS , понеже в доза, ON ми доставя 1250 допълнителни калории ,при мисля 600 в TRUE MASS ,иначе и 2-та продукта много помагат .Ако искаш ,вземи си храносмилателни ензими (примерно NOW Super Enzymes) ,ще ти помогнат много в усвояването на храната и гейнера  ....При мен ефектът е на лице , вече се храня на 3 часа ,а преди бях скаран с храната :)

За креатина ,не знам запознат ли си ,както и принципно като приемаш добавки ,нека приемът на вода не ти е никога под 3-4 литра дневно !
Иначе аз за маса залагам на следното: Controlled Labs Green Magnitude(креат. матрица) + Purpule Wraath (амино матрица) + Orange Triad ,заедно с ВВД протеин и гейнър 2 месеца  ,след това като почивам обръщам на цикъл за тестостерон 50 дена - вече има доста хубави ,безопасни добавки за целта - и после пак ще се метна на първия цикъл :P

Толкоз от мен :) ,Успех и дано съм бил полезен с нещо

ПП няма да се пре**еш с матрица ;)

Мнението беше редактирано от BENETTON на 19.01.11 20:52.

19.01.11
21:47

Благодаря за изчерпателния отговор ;) , значи се спирам на : SERIOUS MASS(Optimum Nutrition) , CELLMASS(BSN) и SUPER ENZYMES(NOW) отделно си имам витамини Super Multi (dymatize) :)

20.01.11
06:37

Моля ,за нищо ;) ... за това са форумите.

Понеже видях и другата ти тема ,пише че си на 15 г. , искам да ти дам 2-3 съвета ,пък дано ме послушаш
-забрави за тестостеронови продукти !!! (тва задължително) нито натурални ,нито никакви
-хубаво е ,че от сега се занимаваш , но знай ,че до към 20 , тялото ти ще се развие още доста , просто му дай време
- относно добавките , ако сега си свършил кре-алкалина  ,то почини месец и тогава започни матрицата
- чети много , вече има доста инфо в нета , с четене ще придобиеш ценни знания и за тренировките и за храненето и за добавките  и няма да тренираш “на сляпо”
-включи крака в тренировките , от тях цялото тяло се развива мноооого
-знай ,че SERIOUS MASS типично за гейнер ,ти доставя едва 50 гр протеин за 2 черпачета.Това са 335 гр продукт ,едва 50 гр протеин!Затова прочети и си реши дали не е по-добре да вземеш суроватъчен протеин - 22 гр протеин в 30 грамова лъжичка ;)

На моя собствен брат ,който е колкото теб , бих му взел единствено суроватка ,аминокиселини и витамини +ВВД и гарантирам ,че за 2-3 години ще ме е настигнал ,че ако не и подминал

Успех ;)

20.01.11
15:48

За тестостерон стимулаторите знам добре ,че не трябва да ги пия ( аз имам брат който е на 21, той изрично ми е забранил подобни добавки и азотни/напомпващи ), Брат ми работи в чужбина и ми праща пари за да си взимам добавки , той смята , че ми трябва само протеин и аминокиселини но той за разлика от мен няма проблеми с яденето :D ! И аз смятах да си взема само протеин и амино но ме беше страх да не се проваля с храненето и започнах с геинaри.Ако съм сигурен ,че ще се справям без добавки пални със въглехидрати , с най голямо удоволствие ще бия шута на геинарите ...

ПП: От мн време вече тренирам крака , Клека го започнах с 40 а сега правя с 80 килограма 12 повторения спокойно ! отделно си правя и екстензии . :) Онази тема я писах мн отдавна и от тогава съм доста по навътре с нещата :) да не говорим за разликата в кантара и външния вид :D

благодаря за съветите ;)

Мнението беше редактирано от DjemK на 20.01.11 21:22.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1