20.01.11
12:41
Здравейте на всички имам голям проблем ма верно голям.
Днеска се погледнах в огледалото и констатирах ,че съм много зле
Та на 17 години съм тежа 125 кг висок съм 188.
До сега не съм опитвал, но винаги има първи път.
Нямам никакви здравословни проблеми като кръвно е късам си обувките от килата но надявам се да намеря решение на проблема.
Как да сваля нужните килограми за да стана нормален нормален нормален вие ще кажете колко кила да съм.
Трабва да се взема в ръце.
П.П Искам да се занимвам с Лостове не в зала но ако се наложи и в зала ще ида.
20.01.11
12:48
И аз съм на 17. Висок - 182, тежа 92 кг. и има какво да свалям. При твоя ръст може би моите килограми ще ти подхождат. (125 - 92 малко невъзможно звучи) но иначе 100-105 кг. предполагам, че ще ти е добре.
20.01.11
13:03
Ники здравей,
Аз съм на 27г. 181см. височина и тежах 130кг в момента тежа 93кг свалил съм 37кг. за 1 година не съм увиснал всичко си ми е наредкожата ми е стегната и даже и първите 2 плочки почват да излизат и за още 6 месеца мисля а ги изкарам поне първите 4 :) и не това до другото лято мисля всичките да са на лице!Аз също мразя залите и се занимавам също така с стрийт фитнес, демек лостове и успоредка и всички упражнения който могат да се правят на улицата :) Мился, че няма да имаш никъкъв проблем да направиш от тялото си това което искаш въпросът е само в едно единствено нещо ВОЛЯ-ПОСТОЯНСВО=ГАРАНТИРАН ЕФЕКТ! Ти на 90кг. ще изглеждаш добре според мене вече зависи колко искаш да си изчиестен :) и дали искаш преса коремна да вадиш или просто да изглеждаш добре, ако искаш пиши мога да ти помогна :)
Успех в начинанието :)
20.01.11
17:44
Искам някой да каже горе доло какво да ям пия и правя .
20.01.11
18:34
Така според мен ще ти кажа какво да правиш, но се съветвай и с други хора тук има хора които разбират доста аз ще ти кажа аз как съм свалил 40кг за година без никакви странични ефекти.И преди да почнеш да ходиш на лостове ти препоръчвам да свалиш поне 20кг и тогава да почнеш да тренираш щотото с тия кг. в момента има голяма вероятност да си увредиш ставите щотото и нямаш мускул който да натоварваш и по този начин ставата се натоварва повече :) Така като за начало постепенно намаляваш храната ПОСТЕПЕННО обаче 2 месеца намаляваш и после спираш и си ядеш това количество до което си стигнал, забрявяш целия junk food (колбаси като кренвирши шпеков салам луканка меки салами хамбуркси и т.н.) прости въглехидрати като (бяла захар, бяло брашно, сол избягваш- тази която е в храната е достатачна сладки неща всякакви спираш) почваш да ядеш само месо (риба най-вече, пилешки гърди телешко и по рядко свинско) гарнитурите към месето което ще ядеш на обяд и на вечеря може да са (салати пресни краставици и домати, моркови с ябълка настъргани зелва зелена салата, без руска и европейска който са с майонези) яж високо белтъчни храни като меса яйца бобви (боб леща кафяв ориз задължително) въглехидатраи ядеш само сложни или така наречените бавни( кафяв ориз верени картови фибри хляб черен без брашно и въглехидрати от бобвите растения) яж фибри всеки ден на закуска и храни богати на влакна (мюсли или овсени ядки с кисело мляко и 1ч.л. мед от 30 до 70гр. овесени ядки) хрантие богати на фибри са осени ядки брокули яж много брокули добър заленчук е :) плодове междъ храненията ако си гладен яж 5 6 пъти на ден на малки порции горе долу през 4ч гледай да хапваш.Гледай да ядеш между 50 и 80гр, въглехидрати на ден по 50гр, ще направиш кетоза-окисление на кръвта и тогава става кетонна диета но е доста крайна и не тия препоръчвам все пак здравето е на 1 място.Малко за мазнините купи си Омега3 на абофарм или на ескимо по 1 от 500мг. след ядене яж само ненаситени мазнини като сурови ядки зехтин студено пресован екстра върджин и орехово олио и ленено олио малко е са скъпи но..ЗАВРАВИ ВСИЧКО ПЪРЖЕНО, храната я вари печи на фурна или на скара по конкретно за месото става върос, почваш да се движиш активно за спорта 4 пъти седмично по 30 кардио - ясно че в началото няма да можеш постепеено за 2 3 месеца ще стигнеш форма да можеш да тичаш по 30 мин. или скачане на въже 15мин или колело 40мин. ако спазваш всичко стриктно за около 9 месеца както си 125кг ще си на 100кг след това за 3 месеца още правиш ОФП-обща физическа подготовка и след 1г. ще првиш добри трен на лостове по час и половина и след още една година ще изглеждаш добре като през тези 2г хранителния режим трябва да го спазваш стриктно после 4 пъти лостове и 3 пъти седмично кардио след 1г минаваш на тоя режим и и за 1г ще имаш хубаво тяло без да овиснеш за нацепване нз ако си се нацепил вече и имаш стрий греда ако нямаш добре отславай по 3кг на месец макс и няма да има проблем за кожата. От мене това съветвай се с други хора в форума и момчета които разбират доста повече от мен :) общо взето мога да ти кажа всичко за хранене но трябва да пиша 2 дена
П.С. ако има нещо пиши някави въпроси но това за сега ти стига има още доста неща но всичко с времето си
20.01.11
18:38
а за пиенто газираните ги забравяш намяляш алкохола до минимум все пак си на 17 се ти е времето да се забвляваш :) и пиеш вода за тебе 3л всеки ден сокове тиетични и натурални на аспасиа има едни диетични и са евтини оферта са по 1лв. 2л и не са лоши на вкус и я качи една снимка да те видя на к’во дередже си в момента ;)
20.01.11
18:45
37 кила надолу, браво показал си воля.А някакви добавки пил ли си? Или само с яденето.
20.01.11
18:59
Никога нищо не съм пил след като станах 93кг сега от 2 месеца пия Л-карнитине но сега го спрях само 2 месеца ефект нулев :) сега от 1 месец пия аминикиселини БЦАА разклонеа верига просто да мога да се възтановявма защто правя по 12 тренировки на седмица понеделник сряда и петък по 2 часа лостове стрийт фитнес вечер 2 часа карате аз се занимавам с бойни изкуства, вторник чевъртък и събота сутрин правя корем по 1 час и групи които изостават на лостове като задно рамо и някой други и вечер ходя да тичам по 30 мин. и неделя пълен релакс с тия тренировки не ми трябват никакви добавки за сваляне и заквото и било аз принципно съм против много стероиди и добавки освен амино и л-карнитин и някой натурални фетбърнари но качествените са мн рядко :)
21.01.11
19:54
казано от Bojidar Stefchev на 20.01.11, 18:59:
Никога нищо не съм пил след като станах 93кг сега от 2 месеца пия Л-карнитине но сега го спрях само 2 месеца ефект нулев :) сега от 1 месец пия аминикиселини БЦАА разклонеа верига просто да мога да се възтановявма защто правя по 12 тренировки на седмица понеделник сряда и петък по 2 часа лостове стрийт фитнес вечер 2 часа карате аз се занимавам с бойни изкуства, вторник чевъртък и събота сутрин правя корем по 1 час и групи които изостават на лостове като задно рамо и някой други и вечер ходя да тичам по 30 мин. и неделя пълен релакс с тия тренировки не ми трябват никакви добавки за сваляне и заквото и било аз принципно съм против много стероиди и добавки освен амино и л-карнитин и някой натурални фетбърнари но качествените са мн рядко :)
Стига ве хора Л-карнитина е един от най-работещите продукти!
21.01.11
23:09
Еми Миро човек не знам какво да ти кажа може и да си прав при мене нямаше никъкъв ефект 2 месеца не съм го спирал, и не видях да съм свалил нещо повече аз тренирам много пражя по 12 тренировки седмично като правя и доста кардио, може би при мойте тренировки дали ще пия или не няма много значение но може и да е помогнал :) с биологията съм добре знам точно какво прави л-карнитина и чак чудеса не може да се очакват от него иначе помага до известна степен да :)
21.01.11
23:19
Миро браво човек уникално преса и много добро тяло поздравления ще се съветвам с теб за корема :)
22.01.11
10:11
казано от Bojidar Stefchev на 21.01.11, 23:19:
Миро браво човек уникално преса и много добро тяло поздравления ще се съветвам с теб за корема :)
По-добре недей ,не го тренирам :)
22.01.11
14:30
Искам да споделя относно Л-карнитина, че и аз не съм доволна.
Пила съм 2 пъти, комбиниран даже и с други неща, храната през тези периоди е била добре, включвах дори и кардио
Е, повече пари на вятъра няма да давам :)
24.01.11
10:20
Еми да и аз не мися да мятам повече пари на вятър аз 2 месеца пия всеки ден по 2, 3грм на ден пазя супер стриктна диета и спортувам от пон до съботапо 2 пъти на ден и правя доста кардио и не вдиях ефект да има...
казано от Bojidar Stefchev на 24.01.11, 10:20:
Еми да и аз не мися да мятам повече пари на вятър аз 2 месеца пия всеки ден по 2, 3грм на ден пазя супер стриктна диета и спортувам от пон до съботапо 2 пъти на ден и правя доста кардио и не вдиях ефект да има...
Не ти се разбира абсолютно нищо като пишеш.Образовай се малко,че е мъка да ти се четат мненията.Трябва да се четат по няколко пъти и след това трябва да осмислиш написаното,за да разбереш за какво става въпрос.
Мнението беше редактирано от D3Co на 26.01.11 00:52.
01.02.11
21:31
Ще си взема поука, но кое точно не разбра просто пиша бързо и затова някой път допускам грешки и една запетайка не съм сложил в този текст?
казано от Bojidar Stefchev на 20.01.11, 18:38:
сокове тиетични и натурални на аспасиа има едни диетични и са евтини оферта са по 1лв. 2л и не са лоши на вкус и я качи една снимка да те видя на к’во дередже си в момента ;)
С това не съм съгласен, тези напитки са с аспартам, който НЕ е доказано че е безвреден, и най-вероятно е вреден. Освен това, основното е че тези подсладители предизвикват отделяне на инсулин само със сладкия си вкус в устата, и така предизвикват ефект подобен на този след приема на въглехидрати.
А и какво не му харесваш на свинското, перфектно е за такъв начин на хранене :)
02.02.11
15:47
Добре може и така да е, не споря там където не разбирам, не съм го проверил въпроса.По отношение на свинското, харесвам го, ям свинско но 1 2 пъти седмично и гледам да не прекалявам с него в период на чистене, наблягам повече на рибата :) 4-5 пъти седмично ям риба.