казано от branki4a на 14.01.11, 16:15:
Вик,тези момчета от Плевен май май ни се надъхват нещо :D…
Ш-ш-ш-ш-т! Спокойно!
Всичко с времето си! 8-)
Неделя, 16.01.2011
Място: Двора на “Богоров”
Участници: Absolut Illusion, Branki4a, Valerious, Vic, Трифон
Тренировката:
...
5 rounds of:
10 Box Jump (60-65 cm)
20 KB Swing (russian)
200 m Run
+
5 rounds Cindy (5 Pullups + 10 Pushups + 15 Air squats)
+
400 m Run
For time.
...
Резултати:
Valerious 17:55 min (30 kg)
Trifon 18:15 min (30 kg)
Branki4a 18:57 min (24 kg)
Vic 22:55 min (32 kg)
Absolut Illusion 23:03 min (16 kg, jumping pullups and pushups on the knees)
Впечатления:
Отлична тренировка!
Трифон и Валката поведоха още в началото, като Трифон направо прелетя през първата част от комплекса със скоковете. Валери го застигна и изпревари на Синди със стабилно темпо без прекъсвания.
Бранкича - отлична техника на набиранията и клековете, както и страхотен спринт на финала. Браво! Единствена забележка на лицевите опори - все още има тенденция да движи основно торса.
Стела - много добре! Особено със скоковете, които в началото не беше убедена дали въобще ще направи.
Вик - правих комплекса контузен, завърших на инат. Никак не съм доволен, освен факта, че все пак тренирах.
my man Валката е яката работа тоя път:)))
а и женския резултат е за адмирации...
къде намерихте 60см. да скачате?
казано от slavko на 17.01.11, 10:08:
...
къде намерихте 60см. да скачате?
Виж на снимката, под нарисуваните мишени на стената на физкултурния стадион на “Богоров”.
17.01.11
11:08
Оооо, няма да стане така моята работа - мятам се да бягам през ден-два, защотооооооо много се задъхвах на обиколките. Само те ме измориха. Иначе това си беше май повече от 60 см ;)
Хахах, Бранкич, не стига че сме една шепа хора ми и да се делим на East и West side :D Но...Славко и Стели ще трябва да покажат доста добър резултат, защото конкуренцията ще е силна :) :)
И този път много интересно структуриран комплекс от Вик...piece of art :)
Само един път спрях за около 6-7 секунди преди рундовете синди...Хареса ми това, че ми се получиха бътърфлай набиранията.
То хубаво,ама или съм си натъртил много яко палеца и показалеца или са си направо пукнати,защото палеца е подут и боли стабилно,но мога да го мърдам(значи не е счупен),а кокълчето на показалеца е по-голямо :О.
Тва,щото на 1 от скокчетата слязох блозко до стената и при засилката на следващия скок си праснах 2 пръста на ръба...
Иначе да,тренировката беше екстремална!Щом за първи път легнах на земята след тренировка от умора...Преди си виках “Няма да лягам,кви са тия работи да са варгалям и да са прая на изморен,все толкова сила да стоя прав имам”,ама тоя път...хехе
ПП:Валка,ей за това показване на по-добър резултат става на въпрос,не за друго!
Айде
Мнението беше редактирано от branki4a на 17.01.11 14:45.
Да бе, знам :) майтапя се :)
Лекувай ги тия пръсти. Няма лошо да си полегнеш след комплекс, и аз си полежах...
17.01.11
15:10
хаха - ти ли се въргаляше там в тревата, докато аз още правех Синди-то :D Нищо де, аз пък си поседях накрая ... :P
казано от valerious на 17.01.11, 13:33:
...
И този път много интересно структуриран комплекс от Вик...piece of art :)
...
Благодаря! Още доста ми се въртят в главата, а колко повече ще станат когато включим и щангите...
Бранкич! Бягай на доктор! Нека ти направят и снимка, поне да си сигурен, че не си счупил нещо.
я малко ментал стъф...
аз отдаван след комплекс не лягам по гръб...както казва Мико Сало...”никога не лягай по гръб...това значи, че си се предал и си победен...”
така че, дори и да си размазан, остани изправен...и покажи, че в теб има още останала сила и дух...никога по гръб!!!
казано от slavko на 17.01.11, 15:21:
я малко ментал стъф...
аз отдаван след комплекс не лягам по гръб...както казва Мико Сало...”никога не лягай по гръб...това значи, че си се предал и си победен...”
така че, дори и да си размазан, остани изправен...и покажи, че в теб има още останала сила и дух...никога по гръб!!!
И ДА и НЕ... Понякога просто е абсолютно наложително да легнеш, иначе... падаш. Пък и това е част от удоволствието ;)
точно това правя аз...когато най-много ми се пада, оставам прав...е така, напук на цялата болка и умора...
u can’t get the best of me…и туй то...
Славко,точно така си казвам и аз винаги,но този път си полегнах до шишето с водичката.Просто си го искаше душицата,както Ам гъл пръстена ^^.Аз не бях по гръб!8-) Бях в поза на недорасъл младеж на новогодишно парти след половин литър концентрат,само дето не са ми излизали течности от устата.ххаха
Ама как го обясних...
Мнението беше редактирано от branki4a на 17.01.11 15:53.
17.01.11
17:35
казано от slavko на 17.01.11, 15:45:
точно това правя аз...когато най-много ми се пада, оставам прав...е така, напук на цялата болка и умора...
Напълно съм,съгласен със Славко! Човек трябва да се бори със себе си.Аз,след Калсу даже не легнах:)
п.п. Последното прозвуча като самохвалство
Мнението беше редактирано от Vic на 17.01.11 17:38.
Събота, 22.01.2011/11.00 ч - в двора на “Богоров”
8-)
Забележка: Плетена шапка ще ви е от полза за комплекса - ще има техника на Hand Stand Push Up.
И още нещо - кое ви се струва по-тежко, Sumo Deadlift High Pull или Swing to OH?
20.01.11
16:55
Оооооооо, без мен. Освен ако не ми намерите нова глава от някъде :D
По втория въпрос - което е по-трудно то ли ще присъства хахаха На мен лично второто
казано от Absolut Illusion на 20.01.11, 16:55:
Оооооооо, без мен. Освен ако не ми намерите нова глава от някъде :D
:) Нищо лошо няма да й се случи на главата ти. Гарантирам. Няма да те метна да правиш пълни HSPU, спокойно. С теб първо ще минем през пълни лицеви опори и стойка на ръце с подпиране на краката на стена, без сгъване на ръцете. Всичко с времето си.
казано от Absolut Illusion на 20.01.11, 16:55:
По втория въпрос - което е по-трудно то ли ще присъства хахаха На мен лично второто
Не казвам. Трябва да има интрига. :P
Здравейте!
Добре че ще е събота трен,защото неделята в 11 бях зает и така...
Handstand на мен ми е доста труден.Пробвал съм го вкъщи в коридора,но нещо не мога да се задържа на ръце повече от 2 сек :)
казано от branki4a на 20.01.11, 17:09:
...
Handstand на мен ми е доста труден.Пробвал съм го вкъщи в коридора,но нещо не мога да се задържа на ръце повече от 2 сек :)
Точно затова ще разучим техниката. Всичко ще е постепенно.
Между другото, какво стана с ударената ръка?
казано от Vic на 20.01.11, 17:18:
...
Точно затова ще разучим техниката. Всичко ще е постепенно.
Ето едно клипче за надъхване (и успокояване на притеснените :))
Няма да мога тази седмица :( :( :( Изпит.......
;( Ще изпусна любимите ми сумо тяга хай пулове (h)
Нищо,Вик.Не съм ходил на лекар.Уча чак в “Почивка” и докато се прибера вкъщи става 3,4 часа,камо ли да тръгна да обикалям болници.Просто нямам време.Иначе си ме боли,но е поносимо.Тази седмица 2 пъти ходих да правя набирания иначе не мога да го сгъвам както трябва-нещо ми опъва сякаш :) .Сабя ще покаже!На мен ми се струва,че е набит или някаде леко пукнат ама ще мине като на кучетата :D
Едит:Аве,това май е жена-(smack).Май има да ядем боб чорба и хлебец дълги години.И кви джипове карат тия хамериканци-камиони.
Едит 2:Пробвах и пистолет ,ама май съм много слаб.От друга страна ми се струва,че ще падна щом трагна да се спускам или че “ще скъсам някой минискус” Rofl.Трябва да ми се покаже (wasntme)
Мнението беше редактирано от branki4a на 20.01.11 21:52.
Събота, 22.01.2011
Място: Двора на “Богоров”
Участници: Absolut Illusion, Martin Lilov, Valerious, Vic, Трифон
Тренировката:
1. Техника на Hand Stand Push Ups (HSPU) или раменна преса от стойка на ръце, краката подпрени на стена.
2.Комплекс
...
5 rounds of:
Climbing Ladder:
Box Jump (70 cm)
KB Sumo Deadlift High Pull
Pushups
AMRAP in 20 min
Т.е. следното:
В рамките на 20 мин се правят възможно най-много рундове с аритметична прогресия на следния принцип:
1-ви рунд - 1 скок, 1 хай пул, 1 лицева опора
2-ри рунд - 2 скока, 2 хай пула, 2 лицеви опори
3-ти рунд - 3 скока...
...
10-ти рунд - 10 скока, 10 хай пула...
...
Резултати:
Valerious 16 рунда (-) 11 лицеви опори (32 kg)
Martin Lilov - 15 рунда (+) 10 скока (24 кг)
Трифон - 15 рунда (-) 10 лицеви опори (30 kg)
Vic - 15 рунда (-) 15 лицеви опори (32 kg)
Absolut Illusion - 14 рунда (16 kg)
Впечатления:
Яка тренировка!
Валката закъсня, беше на изпит, и прави комплекса сам, но това не му попречи да ни бие всичките - стабилно темпо и силен финал.
Тримата с Трифон и Марто се движехме с горе-долу едно темпо, като Марто дръпна постепенно, а аз леко поизостанах.
Стелито изостана леко в началото, но после изравни темпото с нашето и го поддържа докрай. Браво!
П.С. Оказа се, че правим скоковете на 70 см стена, а не 60 см, както си мислехме в началото.
Ще използвам тази тема, за да ви поканя всички вас на първата street fitness сбирка във Варна :) Смятам, че нещата, които правим, имат значителни зони на покриване, всички искаме да тренираме функционално, да развиваме сила и издръжливост, а добрата визия е приятният страничен ефект на заниманията ни.
Срещата е този вторник, от 16:00, в двора на руското училище :) Ще се радвам, ако има машини, които да ни посетят :)
23.01.11
11:16
Мдааа - странна работа. Не изостанах на 10тото както се предполага, все пак бройките се повече, а изостанах на втория кръг - аз си правех по две, а вие метнахте по три вече... Прави ми впечатление, че изоставам винаги в началото и компенсирам към края. Ноооооооо браво ви! Валерка, ти направо си избил рибата :D Щях да остана да те гледам, но трябваше да тръгвам. Дано все пак си е струвало закъснението ти ;)
Нищо не може да ме накара да изпусна тренировка :))) Все пак цяла седмица я чакам, мисля че при всеки е така :)
Щом има хай-пулове значи комплекса ми става любим! Днес сутринта усетих лека МТ в задника, а сега след 5 часа в влака на едно място, вече и прасците се усещат...абе направо трудно ходя :)
Яд ме е, че не можахме да се видим за повечко време :(
Сега съм на плевенска земя и ще видим Слави с какво ще ме мъчи :)
казано от Voyager на 23.01.11, 09:24:
Ще използвам тази тема, за да ви поканя всички вас на първата street fitness сбирка във Варна :) Смятам, че нещата, които правим, имат значителни зони на покриване, всички искаме да тренираме функционално, да развиваме сила и издръжливост, а добрата визия е приятният страничен ефект на заниманията ни.
Срещата е този вторник, от 16:00, в двора на руското училище :) Ще се радвам, ако има машини, които да ни посетят :)
Благодаря за поканата!
Времето ми е малко неудобно, все пак съм на работа, но ако имам възможност, ще прескоча да ви видя. :)
Събота, 29.01.2011
Място: Двора на “Богоров”. Студ и силен вятър.
Участници: Vic, Vencito0o, Branki4a, Трифон, Mihail
Тренировката:
1. Подготвителен комплекс:
Бягане 1 км (5 обиколки), с условието всеки 30 сек да започват с 2 бърпита.
2. Основен комплекс:
Кръгово-интервална тренировка
4 кръга, 20/20 сек max reps/смяна на постовете
1. Pullups (набирания)
2. HSPU (раменни преси от стойка на ръце)
3. KB Sumo Dead Lift High Pull (SDHP) (с пудовка 30/24 кг)
4. Jump squats (клекове със скок)
5. Sledge Hammer (удряне с чук (5 кг) с дълга дръжка по гума)
6. Walking Lunges (ходещи напади)
7. Ring Pushups (лицеви опори на халки)
8. Rest (почивка)
Следващата или по-следващата тренировка ще е на плажа, техника на мъртва тяга и силово обръщане.
Мнението беше редактирано от Vic на 31.01.11 12:17.
03.02.11
17:24
Ама Валката напредва.. мхмм.. купон е било :) Браво и на дамата :) Респект (y)
казано от Калоян Цонев на 03.02.11, 17:24:
Ама Валката напредва.. мхмм.. купон е било :) Браво и на дамата :) Респект (y)
Валери го няма на клипа, той закъсня и прави комплекса сам. Но пък направо ни размаза ;), много е силен на комплекси за издръжливост.
А Стелито е пушка! Да понатрупа още малко сила и ще започне да мачка. (y)
Мнението беше редактирано от Vic на 03.02.11 17:32.
03.02.11
22:38
(blush)
Сега чакам неделя :) А кога ще сме на плажа?
казано от Absolut Illusion на 03.02.11, 22:38:
... А кога ще сме на плажа?
Приемам предложения за най-удобен плаж.
Основно изискване - да може да се стига до него свободно с кола (че иначе кой ще мъкне железата...).
Пред Рапонги има лостове, знам, но нещо не ми се тренира точно пред заведението...
Южния плаж под басейн “Приморски”,но май няма лостове :)
А за какво ще тренираме на плажа.Игрището си остава перфектното място за трениране.
Мнението беше редактирано от branki4a на 04.02.11 14:09.
Неделя, 06.02.2011
Място: Двора на “Богоров”.
Участници: Vic, Трифон.
Тренировката:
1. Техника на Мътва Тяга.
(Vic - техника на Squat Clean)
2. Основен комплекс:
Box Jump + Pushups
3 rounds
- 3 min, AMRAP:
* 10 Box Jump 70 cm
* 10 Pushups
- 1 min rest
Резултати:
Трифон: 216 повт
I: 76 повт II: 70 повт III: 70 повт
Vic: 207 повт
I: 75 повт II: 66 повт III: 66 повт
Чудна тренировка! Времето беше супер!
Леле съвсем сме Ви изоставили,ама няма как.Аз от сега нататък е малко вероятно да идвам на неделните,но за събота съм на лния.Просто имам по-важни ангажименти,въпреки че винаги има вариант да се наредят нещата.Трябва да помисля.
07.02.11
22:08
казано от branki4a на 07.02.11, 18:41:
..Просто имам по-важни ангажименти,въпреки че винаги има вариант да се наредят нещата.Трябва да помисля.
Мдаааа - оправдавай се ти. Май и двамата сме несериозни (blush)