BSN no - explode + bsn cellmass

ED

20.01.11
13:26

С коя комбинация мога да кача повече маса ( килограми )
Bsn no - expode + Bsn cellmass или креатин + гейнер, да знам какво да взимам, че вече се бъркам .. стаж 2 месеца в фитнеса, висок съм 167, тежа 56 кила, на 14 съм, казаха ми, че бсн може да ми повреди черния дроб, и да питам как беше добавката, която пази черния ми дроб от разрушаване ? .,. един приятел взима бсн но - експлоде, synth 6 ( нещо такова ) и нещо си nitrax ... и за 1 месец качи 5-6 кила, дори и там дето искам, качи даже в ръцете, долу при китките, станаха му по широки .. то и аз искам там да кача, такаче ако може да ми кажете какво да взимам .. че и аз искам да кача долу в ръцете ( при китките ) не само там, но той с бсн но - експлоде качи и там ..

20.01.11
13:34

ох, заболя ме корема от смях :D

ED

20.01.11
13:35

Какво да взимам?

Какво да взимаш - карта за фитнес, търпение на прах, солидна качествена храна, течни тежки тренировки. Като потренираш 3-4 години и достигнеш някакъв застой, тогава ги мисли тия работи. Още си много малък за такъв вид добавки. Много сте тъпи малките деца... Искате за 1 месец да приличате на Конан... Няма как да стане, баце. :)

ED

20.01.11
13:42

Е добре моя приятел е на 17 .. и има някакъв фитнес малък в тях и там ходи, иначе е плувец, ама вече не ходи, само в тях блъска :) .. ако взимам нещо за разширяване на вените, ръцете ми ще се разширят ли, и ако е така просто дайте да видя добавката

20.01.11
13:44

Нищо не взимай в началото. Едно време протеин нямаше лесно достъпен, а и пари също. Наблягахме на тренировки. При положение, че си на 14 и имаш колкото си искаш хормон на растежа. Хапвай нормално, пиши грамотно, учи си уроците, ходи на фитнес, ограмотявай се, за да не ти се подиграват хора, като втория коментирал.

ED

20.01.11
13:53

Уча си уроците, и то доста .. :)) .,. също така през свободното си време ходя на кънки, забавляваме се .. не като някой да пием и да пушиме .. просто ям както всички ми казват, по 5-6 пъти на ден, аз хапвам и по - повечко де .. ям яйца, ориз, месо, картофи, витамини .. правя всеки ден сутрин и вечер коремни, ходя на фитнес 3 пъти в седмицата, за 2 - 3 седмици с ядене качих 3 кила, и те бяха повечето в корема, на друго място не видях промяна, и сега се чуда как да ги сваля ..

20.01.11
14:15

Edu, този пост е доста по-грамотно написан. Брава на вас, че спортувате и не се занимавате с глупости.
1. BSN е марка за хранителни добавки, която сама по себе си нищо няма да направи на Черния ти дроб.
2. Ако държиш да вземаш нещо - от всичко изброено в поста ти за най-целесъобразно и “безопасно” е Syntha 6 (протеинова матрица) или грубо казано протеин.
3. За начало го вземай след тренировка. И така като напреднеш - поинтересувай се пак и пак питай!!!
Успех!

ED

20.01.11
17:12

Мерси, да комбинирам ли syntha 6 с някакъв креатин или с но - експлоде ?
Предложиха ми silabg.com/bg/83-OPTIMUM-NUTRITION-CGT-10.html + silabg.com/bg/140-OPTIMUM-NUTRITION-SERIOUS-MASS-2-7kg.html и ми казаха, че доста маса ще натрупам .. ( 4-5 кила макс )
П.С тренирал съм 4 години плуване и 2 години футбол, ако това има значение

Мнението беше редактирано от Edu на 20.01.11 17:16.

20.01.11
18:19

На тоя стаж и на тея години не ти трябват добавки,особенно азотни бустери.Тренираи без нищо да пиеш,като начало трябва да си изградиш фитнес култура а не да пиеш добавки,щотото като ти свършат няма да имаш мотивация за трениране и най-вероятно ще спреш.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1