Проблясък:)

28.04.05
11:41

Вчера един младеж в залата направо ми счупи главата с нещата,които каза!Та говорехме си за добавки и т.н и той понеже си личи от километри ,че кове яко казва-А,аз не взимам химия!Аз съм стрил на прах  бионабол,смесил съм го с протеина и го пия след тренировка,то нали така вече е Хранителна Добавка !!! :shock:  :shock:

28.04.05
11:56

евала на пича,той май за неутрализация го прави тва,lol:  :lol:
все пак всички хранителни добавки са прахчета,нали знаете :wink:  :

28.04.05
15:29

аз викам да си взема сички течни стероиди да ги смеся в 1 тавичка с малко вода и там да си разтворя протеина. Тва нали е хранителна добавка  :lol:  :lol:  :lol:

28.04.05
18:20

Дам , забавни работистават из залите ! :D Онзи ден видях един младеж как тренира и между сериите си сръбва Кока-Кола ! Отидох и ги попитах дали има някаква специална причина,или просто си утолява жаждата , а той ми отговори “- ... Мии нали тряа да пиеш много течности , пък водата нещо не мъ кефи...” :lol:

28.04.05
21:08

Е тва вече е изцепка :lol:

[quote author=”^MaD^”]аз викам да си взема сички течни стероиди да ги смеся в 1 тавичка с малко вода

Това с брашно го правиш на тесто месиш и си правиш АНАБОЛНА питка хахах смяяяятай  :lol: .Може да стане анаболна баница брехх как не съм се сетил :)

28.04.05
22:13

[quote author=“Kulturista”][quote author=”^MaD^”]аз викам да си взема сички течни стероиди да ги смеся в 1 тавичка с малко вода

Това с брашно го правиш на тесто месиш и си правиш АНАБОЛНА питка хахах смяяяятай  :lol: .Може да стане анаболна баница брехх как не съм се сетил :)

Хахахахаааа .... Анаболна баница хаааа , човече как го измисли това бе пич.

[quote author=“master”][quote author=“Kulturista”][quote author=”^MaD^”]аз викам да си взема сички течни стероиди да ги смеся в 1 тавичка с малко вода

Хахахахаааа .... Анаболна баница хаааа , човече как го измисли това бе пич.

Как не са се сетили хората да правят анаболни спагети или анаболен хляб анаболен кекс или анаболна вафла с анаболно тесто.Да взема да го патентовам а. :D

29.04.05
04:50

Може и “диетичен” хляб с ефедрин  :wink:  :lol:

30.04.05
13:24

[quote author=“perlsite”]Може и “диетичен” хляб с ефедрин  :wink:  :lol:

ей ама тва е гениално.колкото повече ядеш толкова повече отслабваш , СУПЕР  :!:

[quote author=“Kulturista”]Как не са се сетили хората да правят анаболни спагети или анаболен хляб анаболен кекс или анаболна вафла с анаболно тесто.Да взема да го патентовам а. :D

Хахахахах бягай в патентното ведомство преди да са те изпреварили. Може даже бирените фъстъци на ги направим анаболни и вече израза “седя си пред компа и зобам фастъчки” ще придобие друго значение  :lol:

30.04.05
13:49

няма вече супа топчета - има супа хапчета

30.04.05
13:55

Ми трябва да се гледа от гледна точка на пазара.. в USA като най-голям пазар ще върви анаболния чипс - отслабвайте докато гледате телевизия. Същото важи за анаболните пуканки и анаболната бира  :lol:

30.04.05
14:55

[quote author=“perlsite”]Ми трябва да се гледа от гледна точка на пазара.. в USA като най-голям пазар ще върви анаболния чипс - отслабвайте докато гледате телевизия. Същото важи за анаболните пуканки и анаболната бира  :lol:

а бе те американците са си ги измислили нещата лепенки колани хапчета “отлабваи пред тв-то”
за тях трябва нещо компактно като апаратче което изпуска във въздуха анаболни пари “отслабваи докато дишаш”

PI

30.04.05
15:01

ммммда ясно ясно!!!
Американци им кажи и не ги обиждай повече...
Незнам какъв е тоя парадокс...уж са голяма работа и са измислили кви ли не глупости за отсалбване пък пак си оставан на 1-во място по затлъстяване... :lol:  :lol:  :lol:

30.04.05
15:10

от миналата година европа вече е на върво място то затластяване след тва е северна америка

България е на пето място в Европа!! Смяяяяятай  :shock:

30.04.05
17:19

[quote author=“manson”]България е на пето място в Европа!! Смяяяяятай  :shock:

имаш ли го някаде топ 10 или 15 или 20 на затлъстяването в европа ?
предполагам че италянците ще са доста нагоре с тия спагети и макарони :)

[quote author=”^MaD^”][quote author=“manson”]България е на пето място в Европа!! Смяяяяятай  :shock:

имаш ли го някаде топ 10 или 15 или 20 на затлъстяването в европа ?
предполагам че италянците ще са доста нагоре с тия спагети и макарони :)

Хора със свръх тегло за Европа:
1. Югославия
2. Гърция
3. Румъния
4. Чехия
5. България

30.04.05
21:07

интересно как бг жени са наи красиви като сме 5ти по затлъстяване !?  :lol:  :lol:

30.04.05
23:01

То повече ние мъжете държим топа :lol:  :lol:  :lol:

[quote author=”^MaD^”]интересно как бг жени са наи красиви като сме 5ти по затлъстяване !?  :lol:  :lol:

Абе красиви .. навремето може и така да е било, ама сега тука са голяма рядкост. Има секси момичета /и облекло, и тяло/ ама пък красиви в лице и изобщо са си рядкост  :cry:  :cry:

30.04.05
23:12

Абе да ви кажа,те италианците може да ядат пици и спагети ама диетата им като цяло е много балансирана щото си гризкат и морски неща,и салатки,и зехтин...не мисля ,че биха били много нагоре в тая класация по затлъстяване...
Но забелязах ,че в ТОП 5 сме все горе долу Източноевропейски страни....не знам на какво се дължи това...
А пък що се отнася до това за българките....ми аз всеки ден виждам някви жени дето биха били много красиви ако нямаха яко дебели задници.... :) Така ,че да-имат данните да са много яки ма не се възползват щото има хора дето и така си ги харесват....кво да се прави...

01.05.05
11:00

Абе аз по залите виждам поне по 20 много яки момчета и атлетични. Пак жени готини само в манекенските фитнесчета на банята и мариа луиза басейна и т.н.
по-здрави

02.05.05
01:03

ами много просто необразованите и простите и най-бедните дебелеят най-много,затова в източния блок са най-дебелите на континента!

02.05.05
03:46

[quote author=“xtasss”]ами много просто необразованите и простите и най-бедните дебелеят най-много,затова в източния блок са най-дебелите на континента!

Аз бих се изразил по друг начин. като например, хората които живеят под всякакви европейски стандарти например. Защото ако получаваш 220 лева заплата с която храниш цялото си семейство, малко трудно ще пазиш балансирана диета, богата на ненаситени мазнини и бедна на въглехидрати.

NI

02.05.05
09:53

Хора със свръх тегло за Европа:
1. Югославия
2. Гърция
3. Румъния
4. Чехия
5. България

Е тогава кво правят там Гърция и Чехия щом затлъстяват повече хората от бедните държави.

02.05.05
10:54

не е толкова трудно да не се тъпчат с каквото им падне и когато им падне.
всичко е култура на хранене.

GE

02.05.05
10:59

ok

02.05.05
23:19

Хехехеее Какви са тия цепежи бе хора...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1