20.01.11
17:02
Здравейте имам един въпрос, но преди него ще кажа - да разгледал съм другите теми във форума и не откривам отговор.
Защо в netrition.bg са толкова евтини добавките сравнени примерно със sila.bg? Вярно сега има промоция в sila.bg, но ако изкючим промоцията имат разлика от 10-20 лв. което не е никак малко.
Каква е уловката?
Купувал съм веднъж добавки от там, освен 3-5 дена чакане докато дойдат ,аз уловка и разлика не намерих.
Мнението беше редактирано от Vlado89 на 20.01.11 17:27.
А от къде им идва изгодата да ги дават на тези цени?
Ако някой мииже да ми даде някаква светлина по този въпрос :)
20.01.11
19:57
казано от Icaka на 20.01.11, 19:45:
Ако някой мииже да ми даде някаква светлина по този въпрос :)
Изгодата всъщност е доста по-голяма от представите ти ;)
Дистрибуторите започват да си говорят от -30%, а сам смятай вносителите каква надценка слагат.
Като не получиш и фискален бон нещата стават още по-добре.
Изобщо помисли си в тази насока и погледни за сравнение темите за поръчки от САЩ и Европа.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 20.01.11 19:58.
казано от head_hunter на 20.01.11, 19:57:
казано от Icaka на 20.01.11, 19:45:
Ако някой мииже да ми даде някаква светлина по този въпрос :)Изгодата всъщност е доста по-голяма от представите ти ;)
Дистрибуторите започват да си говорят от -30%, а сам смятай вносителите каква надценка слагат.
Изобщо помисли си в тази насока и погледни за сравнение темите за поръчки от САЩ и Европа.
Мдаа, и особено когато сайта поразително прилича на П§Б :D:D
казано от head_hunter на 20.01.11, 19:57:
Изгодата всъщност е доста по-голяма от представите ти ;)
Да съгласен съм че самите цени на добавките са доста по ниски от продажната им цена в България.
Значи сайта работи направо с дистрибутори за да е на по ниски цени или не съм ви разбрал правилно?