20.01.11
19:59
Здравейте!
Ще има ли скоро такъв бутон,с който да излизат всички теми,които имат нови мнения,не вярвам да е чак толкова сложно, да се направи,щом всички форуми го имат....
Ако пък не искате да слагате,поне кажете защо(може да е нещо животозастрашаващо) :P
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 12.08.12 17:23.
И се надявам някой да ми каже, как да премахна статия, която съм добавил към “Харесвани статии”
20.01.11
22:02
казано от мДобрев на 20.01.11, 22:00:
И се надявам някой да ми каже, как да премахна статия, която съм добавил към “Харесвани статии”
Виж в края на името на статията,има един червен минус.
21.01.11
01:15
казано от дебелия на 20.01.11, 19:59:
Здравейте!
Ще има ли скоро такъв бутон,с който да излизат всички теми,които имат нови мнения,не вярвам да е чак толкова сложно, да се направи,щом всички форуми го имат....
Ако пък не искате да слагате,поне кажете защо(може да е нещо животозастрашаващо) :P
Когато курсорът на мишката е върху таба “Форум” се появява подменю и първият линк е “Новите теми”.
Е знам,ама там си седят едни теми,дори и в тях да няма нови мнения.....други теми дето се водят стари а имат нови мнения в тях не излизат.....
21.01.11
12:19
Направили сме обновление на тази секция в акаунта, която е включена в предстоящата актуализация. Ке дойде! :)
А аз като топъл хляб чакам бутона, с който ще мога да прочета само новите мнения в темата ....
Мнението беше редактирано от to4ka на 23.01.11 14:59.
казано от Димитър Михайлов на 21.01.11, 12:19:
Направили сме обновление на тази секция в акаунта, която е включена в предстоящата актуализация. Ке дойде! :)
Коя година (dull)
07.07.11
07:27
Гледа, но за да не повтарям казани неща, не съм отговорил.
09.08.12
01:14
Мътните го взели , всеки път търся по 5 минути темата която ме интересува ..... в раздела “теми с мое участие” излизат някак си разбъркано и кой знае на коя страница ще излезе тема , която съм разглеждал преди 5 мин .... Е това наистина става дразнещо , когато ти трябва някоя тема а пък нямаш време да губиш в излишно търсене