Cellmass спиране на прием

20.01.11
21:02

Тъй като ми се бави доставката на но експлода, а 2рата кутия селлмас ми е малко по-малко от пълна.Дали ще е проблем ако спра да го пия докато ми дойде експлода, защото иначе ще пия 1 седмица селлмас и 5 но експлод и няма смисъл само да го хабя.Да спра приема само за 1-2 максимум 3 дни.

Трябваше ми да прочета поста 3 пъти и пак не съм сигурен дали въобще разбрах какво искаш да кажеш...

Напиши го по-ясно следващия път. Не е трудно.

Колкото до Cellamass - нищо няма да стане ако го спреш за 2-3 дена.

21.01.11
17:02

Няма знечение вече. :)
Експлода дойде най-накрая.Ставаше на въпрос за това, че селлмаса ми е на привършване, а експлода не беше дошъл още, т.е. щях да ги комбинирам за малко време и после щях да си пия само експлода (защото селмаса щеше да е свършил), а това нямаше да има голям ефект.По-ясно не мога да го напиша.

MO

27.01.11
22:14

Да не пускам нова тема, ще попитам тука и за мене ...
Трябва ли да се прави почивка от CellMass или не е необходима. Вече 1 месец го пия(с Gold Standart на ON и Caseine на ON)
Сега ми привършват протеинчетата и въпросът ми е да взема ли пак за месец CellMass или да карам следващия месец само с протеинчета?

Да, прави се пауза. Може, примерно, да го пиеш 8 седмици, 4 да почиваш.

27.01.11
22:28

Спокойно можеш още 1 месец да го пиеш и после 1 почивка.

MO

29.01.11
15:09

Благодаря за отговора..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1