добавки...

28.04.05
19:23

значи 1во да изясним...тренирам плуване:) ходя на фитнес когато мога тичам сурин...старая се да се храня правилно тоест имам си представа какво ям а не си блъскам всичко в устата...
та имам л-глутамин на НОУ фоодс 1500мг таблетката,инозин на ултимейт(500мг) нутришън и таурин(500мг) пак на НОУ
тренирам по около час и половина от 14 часа до 15.30-45
доста интензивна тренировка
идеята ми е кога и как да пия добавките...
мерси на сички
и успехи в спорта:))

28.04.05
21:34

За инозина дозировката е следната при телесно тегло до 70 кг. - 2 капс., до 90 кг. - 3 капс., а над 90 кг. - 4 капс. дневно, 30/60 мин. преди тренировка, а глутамина аз лично бих го пил така : 2 капсули 30 мин. преди тренировка и 2 капсули след тренировка

29.04.05
07:03

е добре де ама не е ли хубаво да се пие и преди лягане?!аз тка знам...а някаква идея за таурина?!и да пия ли в нетренировачните дни?!

NI

02.05.05
17:54

Инозина го пий преди тренировка,а глутамина 5г. след трениривка и 5г. преди лягане.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1