Гейнер соев протеин и глюкоза

16.01.11
20:20

Здравейте!Вчера си закупих Biotech hyper mass 5000,соев протеин и глюкоза,а също така от 2 седмици пия и BCAA.Дали ще имам някакъф ефект?

При така зададен въпрос само тук можеш да намериш отговор.

16.01.11
20:31

Че какво му е на въпроса ми?

16.01.11
20:33

Попитах дали ще имам ефект от тези продукти какво толкова му е тъпото на въпроса ми?!

Липсва толкова много информация за условията, при които приемаш тези продукти, че няма как да ти бъде отговорено адекватно. Съответно - насочих те към съответния сайт. Виждам, че нищо не си разбрал, обаче...

HE

16.01.11
20:42

казано от skofild sdasda на 16.01.11, 20:31:

Тъп е! Как може да ти каже човек какъв ще е ефекта ако не е с паранормални способности? При всеки е индивидуално!
Ако се храниш като манекенка и тренираш джобен тенис или по програмата на Мр.О естествено, че няма да има ефект! Ако имаш добър хранителен режим и добра тренировъчна програма ще има ефект, но няма да си “голям нацепен батко” до лятото. Ще има малка забележима разлика, но нищо феноменално. Така като ти гледам аватара ако си ти то всичко ще има ефект. Само нямам идея що си ги взел тея неща като не приличаш на трениращ? Не трябваше ли да потренираш първо мъничко, да си направиш добри режими и едва тогава да се посята към добавките, когато вече има нещо изградено? Или това е отживелица и бързаш за морето да си як та да ти се лепят момите? Ей няма да се научите да четете статии - за какво ли се мъчат тея хора дето пишат за сайта? Какво очакваш с тоя въпрос - отговор тип “ще качиш 10 кг. и 5 см. на ръката” - еми съжалявам ама няма да стане. Тука още не сме се научили да гледаме на кафе, боб, а кристалните кълба са лоша инвестиция. Като ти гледам продуктите и теб - ученик си и нямаш средства та се чудиш дали като си минал тъничко с цените на добавките не си се прецакал? Това е опит за гадаене при наличното инфо!

16.01.11
20:45

На въпроса ти нищо му няма, но никой от нас нищо не знае за това как и от колко време тренираш, възваст, ръст. Как се храниш? Започни от тук...

16.01.11
21:38

Еми тренирам от понеделник до петък,събота и неделя почивам.Относно храненето храня се често но по малко това е което се сещам ако трябва още нещо да ви кажа кажете защото съм начинаещ все още и не знам какво да ви кажа...

16.01.11
21:43

казано от head_hunter на 16.01.11, 20:42:

казано от skofild sdasda на 16.01.11, 20:31:

Тъп е! Как може да ти каже човек какъв ще е ефекта ако не е с паранормални способности? При всеки е индивидуално!
Ако се храниш като манекенка и тренираш джобен тенис или по програмата на Мр.О естествено, че няма да има ефект! Ако имаш добър хранителен режим и добра тренировъчна програма ще има ефект, но няма да си “голям нацепен батко” до лятото. Ще има малка забележима разлика, но нищо феноменално. Така като ти гледам аватара ако си ти то всичко ще има ефект. Само нямам идея що си ги взел тея неща като не приличаш на трениращ? Не трябваше ли да потренираш първо мъничко, да си направиш добри режими и едва тогава да се посята към добавките, когато вече има нещо изградено? Или това е отживелица и бързаш за морето да си як та да ти се лепят момите? Ей няма да се научите да четете статии - за какво ли се мъчат тея хора дето пишат за сайта? Какво очакваш с тоя въпрос - отговор тип “ще качиш 10 кг. и 5 см. на ръката” - еми съжалявам ама няма да стане. Тука още не сме се научили да гледаме на кафе, боб, а кристалните кълба са лоша инвестиция. Като ти гледам продуктите и теб - ученик си и нямаш средства та се чудиш дали като си минал тъничко с цените на добавките не си се прецакал? Това е опит за гадаене при наличното инфо!

Еми прави си че съм ученик и не съм наясно дали съм взел качествени продукти..относно тренировките тренирам вече почти 1 месец.

От понеделник до петък :O маняк :) ти тренираш повече от мен бе приятел, за нивото на което си сега 3 дни седмично ще са ти достатъчни :) Разрови се из сайта има мини гидчета за хранене и тренировки дай си някъква основа пък после мисли за добавки... Ще ти дам един съвет от личен опит-бях същият хлапак и тегло много под нормалното почнах тренировки и естествено желанието ми да кача мускули ми беше мнооооого голямо. И Аз така като тебе си давах смешните джобни за добавки които дори незнаех как действат и същите мизерни марки-нутрим,биогаме и прочие и знаеш ли какъв беше резултата ? Освен че винаги ходих без 1 стотинка ефект върху физиката ми от тези прахчета нямаше. Слушай по-големите и опитни... те също са минали по твоя път, няма да збъркаш ! ;)

17.01.11
18:46

Според мен и анаболи да земеш ефкт няма да има докато не добиеш знания.

20.01.11
14:35

Защо си купувате боклуци, като соевия протеин по големите магазини е 10 лв. килограма а глюкозата е 2.00 лв. - качествено и евтено !

21.01.11
19:52

:D ... другите са купували буклуци.
Еми карай си на соев протеин и глюкоза ,щом за тебе е качествено и правилно решение.
То секи почна да дава `компетентни` мнения.

Мнението беше редактирано от KHAN на 21.01.11 19:55.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1