сваляне на излишни мазнини

21.01.11
19:43

Здравиете,аз съм мом4е на 14 години висок съм 1.70-1.73 и тежа 80 килограма,имам опит от 5 месеца.Въпросът ми е как мога да сваля нужните килограми защото се ограни4авам гледам да не ям сладко и да ям малко хляб,ходя на фитнес 4 пъти в седмицата 3 пъти правя корем и 1 път кардио по 30 минути и пак сам си със 6кембенцето :@.Моля за ва6ето мнение или да предложите диета или програма :).

21.01.11
19:49

Тренировка в субсерии, кардио 3 пъти седмично нека бъде, ограничи въглехидратите като цяло, за сметка на растителните мазнини, никакви купешки боклуци(чипс, фафли и тн..) ии спи достатъчно : )

21.01.11
19:51

субсерии ?

Един типичен храноден ще напишеш ли да видим дали пък проблемът ти не е в храненето ;)

21.01.11
19:54

да разбира се само секунда

21.01.11
19:57

зна4и на закуска на даскало хапвам не6то на крак ж смисул хамбургер или не6то от тея вредните,на обед 4есто не6то сухо с 2-3 филиики и на ве4еря мойе готвено с 2-3 филиики и десерт но рядко.

Мнението беше редактирано от vito radev на 21.01.11 19:58.

21.01.11
19:59

казано от vito radev на 21.01.11, 19:57:

зна4и на закуска на даскало хапвам не6то на крак ж смисул хамбургер или не6то от тея вредните,на обед 4есто не6то сухо с 2-3 филиики и на ве4еря мойе готвено с 2-3 филиики и десерт но рядко.

Лооол почети малко относно храненето. Нужно е промяна!

21.01.11
20:00

ми 4овек на 14 съм какво мога да направя на даскало ко да ям :(

казано от vito radev на 21.01.11, 20:00:

ми 4овек на 14 съм какво мога да направя на даскало ко да ям :(

На 14 може да се замислиш дали искаш да си слаб като сила, болен и дебел като телосложение или силен с хубаво тяло. В пубертета човек расте и освен това, забележи, се оформя броят мастни клетки, които ще има занапред до края на живота си. Повече мастни клетки - ще е по-дебел и по-трудно ще сваля.
С едно хубаво хранене си гарантираш не само да не си дебелак, но най-вече едно по-добро здраве занапред.
Това, че първото ядене е в училише ми говори, че не закусваш у вас. Ако оправданието е липса на време си помисли, ако няй-яката дИвойка в училището те кара сутрин да я вземаш от тях, то ти нямаше ли да ставаш малко по-рано заради това ;)
А, да се върнем на въпроса - с такова ядене няма смисъл да търсиш проблема в програмата или броя на коремните преси.

21.01.11
20:07

ми незнам как да се храня то4но примерно сутрин,обед.ве4ер ? Пък и натурата ми е такава ...

казано от vito radev на 21.01.11, 20:07:

ми незнам как да се храня то4но примерно сутрин,обед.ве4ер ? Пък и натурата ми е такава ...

Според целите. АКо искаш да си здрав - с хубава храна и често, като не пропускаш в никакъв случай закуската. Ако искаш да си болен - с лоша храна и нарядко, като не закусваш.

21.01.11
20:19

Ами даи ми примерно ти как се храни6 за6тото те виздам 4е си в добра форма ? ;)

Мнението беше редактирано от vito radev на 21.01.11 20:20.

казано от vito radev на 21.01.11, 20:19:

Ами даи ми примерно ти как се храни6 за6тото те виздам 4е си в добра форма ? ;)

Моето хранене няма да ти е достатъчно, защото ти растеш, а аз отдавна съм я свършил тая работа.
Между другото - като малък и аз съм ял каквото има, а в семейството ми и близките роднини до един са дебели. Така че съм ‘надарен’ с много мастни клетки и ми е много по-трудно да чистя или държа прилична форма. Но поне съм разбрал, че без хранене не става.

21.01.11
20:24

оффф на мене ли го казва6 и на6те са пълни и като пазя диета и само ми зяпат :@ Като цяло оби4ам да ходя на фитнес и имам мерак ама ....... и въпрос какво е храноден ? :D

Мнението беше редактирано от vito radev на 15.10.11 11:12.

казано от vito radev на 21.01.11, 20:24:

оффф на мене ли го казва6 и на6те са дебели и като пазя диета и само ми зяпат :@ Като цяло оби4ам да ходя на фитнес и имам мерак ама .......

Когато ядеш много по-малко от нужното, няма как да отслабнеш. Организмът ти иска да расте - кости, мускули, органи...сега му е заложено да се развива. А ти го ограничаваш с храненето и не му даваш достатъчно. Той реагира пазейки всяка възможна мазнинка. И се завърташ в порочен кръг.
Просто каквото и да правиш във фитнеса, освен ако не ядеш там де, няма как да компенсираш това, че хем ядеш малко, хем не каквото ти трябва.
Проблемът ти се решава с хранене поне 5-6 пъти на ден в малки количества с подходяща храна. И по-малко коремни преси.

21.01.11
20:33

ОК мерси за информацията само да казе6 какво е храноден 4е ми е интересно ? :)

Мнението беше редактирано от vito radev на 21.01.11 20:33.

казано от vito radev на 21.01.11, 20:33:

ОК мерси за информацията само да казе6 какво е храноден 4е ми е интересно ? :)

Храната, която се изяжда за един ден.

21.01.11
20:37

Аха,ами мерси пак и 4ао ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1