ПОМОЩ! Пътечката не иска да бяга :)

20.01.11
00:07

Здравейте! Нова съм във форума и във фитнеса, но имам голямо желание да тренирам. Вкъщи имам пътечка vistafit ts5506e, но не мога да я ползвам, защото на дисплея ми се появява E02 и не иска да тръгне :((
Естествено, съм си изгубила упътването и не мога да прочета инструкциите... имате ли някаква идея как да разгадая грешката и да ми тръгне пътечката, че ми се тичаа :)
Много ще съм ви благодарна, ако ми отговорите!!!
Благодаря предварително :)

Темата беше редактирана от Нина Колева на 20.01.11 00:08.

20.01.11
10:10

казано от Нина Колева на 20.01.11, 00:07:

...пътечка vistafit ts5506e

Здравей!

Съжалявам, не мога да помогна, но ми стана любопитно заради заглавието на темата. Пуснах търсене на Гугъл и резултатите ме изненадаха - всичките са САМО на български! Изглежда този модел или това име на модела е разпространено само в България. И никъде няма инструкции за употреба...

Ако моторчето е ОК, остава да имаш проблем със софтуера. Потърси някъде възможност за hard reset или извади и сложи батериите на дисплея или изкл./вкл. от мрежата, нещо от този род. Ако проблема продължава ще трябва да потърсиш помощ от търговеца, продал пътечката.

Успех!

22.01.11
09:47

При мен още в началото изгоря някакъв кондензатор, но като се обадих в сервиза явно знаеха, че това е проблем и веднага ми изпратиха нов. Сменихме го и няма проблеми. Мисля, че сервиза е в Бургас.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1