29.04.05
10:17
момчета нов съм в този форум.тренирам си силово ,но само за мен си и съм учасвал и печелил само две студентски състезания по трибой в пловдив:):):) интересно ми е при постижения 240 170 250 без никаква екипировка (само един културистичен тесен колан), какви постижения бих направил с вашата екипировка:) знам ,че си е до човек , ама все пак ориентир някакъв дайте:) благодаря ви предварително :twisted: :twisted: :twisted:
240-поне 260-70 клек 170- едно 185клг поне 250- 270клг. го служи. Сигорно си чел интервюто на Ивайло Христов и там той каза колко му помага екипировката и беше повече от това, но все пак трябва да си тренирал с екипировка.
по-здрави
29.04.05
10:32
На клека можеш да дръпнеш до 50 кила с екипировката.
На лега да кажем - 30тина.
На тягата - 10 тина. Нещо такова.
Общо - стотина кила в трибоя. Според мен.
Бтв. на какви килограми си?
29.04.05
19:18
Може да вземе 100 кг от екипировката , а може и да дигне по малко.
Проблема е да свикнеш с бинтовете. Те помагат много , но не на всеки. На лежанката зависи от типа на фанелката. Може да се вземе от 10 до 30 кг взависимост от големината на щангата и марката на екипировката
На тягата много малко хора взимат от трикото. А тези който взимат: 5-10 кг. :wink:
здравейте момчета:)благодаря за отговорите ви. харесва ми иначе приятелската атмосфера в този форум и можете да разчитате , че често ще ме виждате да наминавам насам:)постиженията ми са горе - долу на 105 кг лично тегло направени.иначе стигах до 120 кг , но засега 105-107 кг са наи-удачни за мен:) в момента съм 97кг възстановявам се след скусване на задно бедро на нова година и контузия на рамото, но постепенно се завръщам към здравите тренировки и живот и здраве наесен сте сум си възстановил силата и формата:):):) чао засега
ПО - ЗДРАВИ:):):)
пост 2:
http://store2.data.bg/drdoom/ тук има доста кратки филмчета . бива го линка.
Моля избягвайте да пускате две или повече мнения непосредственно едно след друго.
по-здрави и успех
Емил
03.05.05
10:02
Е, на 105 е доста силна категория. Тая година Павел Крумов се отърва само с 890 в трибоя, а като сложим в тази категория и нашият приятел - Иво (Пухчо :) ) който само кляка с 400 кг с екипировка(с около 320 мисля без)...
Ако приема 80 кила за екипировката, което иска време, защото за да даде толкова много се иска техника, трибоят ти идва 720 кила. Все пак не се знае де... Но в тази категория има хора, дето удрят хилядарка...
А иначе чисти ли са ти постиженията? Тягата от земята, легът от гърдите, клекът до долу?
Само от интерес: от колко време тренираш, употребявал ли си забранени медикаменти и какви?
ами тренирам вече от 13 години ,като сега съм почти на 27. никога не съм тренирал силово.по - скоро винаги ми е правило удоволствие да тренирам здраво и тежко по 1 път в седмицата всеки мускул,което е далеч от трибойската честота на тренировка.техниката ми на изпълнение на тези тежести е перфектна - клек до долу , тягата ми си е в нормален стил(не сумо) и отново смятам ,че отговаря на всички правила.лежанката е с много бавно отпускане до гърдите и после силно бутане без мост. колкото до химията да използвал съм онмадрен , тестостерон пропионат , лаураболин и бионабол.постийенията , които съм дал са направени в момент , когато не съм бил назобан.по принцип вярвам , че ,ако не мога да съм голям и силен без химия , по-добре никакъв да не съм.ставаш кух палячо , зависим от дозата на която е.