22.01.11
12:55
Здравейте!
Надявам се да има доста мнения и да пишат компетентни хора,защото въпросът за мен е важен.
Може и да си въобразявам,но съм станал доста кекав.От ноември месец до сега изкарах 3 грипа (за по 5-6 дни се оправях) и 1 настинка (за 2-3 дни се оправих).Може и да е норамлно в този сезон,но изпих 3 антибиотика,а не бях пил от години.И ме е яд много,защото изпускам от училище,а също и си прецаквам тренировките така.Тамън постигна някакъв резултат и после “спадам”.Възвръщам си формата за седмица и половина-две,но тренирам 1 месец сериозно и ме хваща грип :D И сега търся къде е причината,ходих по лекари,оказва се,че съм здрав.Явно просто имунната система се е занижила малко.А като трениращ би трябвало да е висока-ям здравословно,движа се,не пия и не пуша.Не тренирам много тежко и не падам под 5 повторения.Според мен съм се изнежил,защото седя все дебело облечен и на климатик или ми пада имунитета от тренировките(но не знам защо,както казах не се изсилвам).Не съм приемал стероиди,за да ми спадне имунитета,добавки също не приемам,като изключим витамини,минерали,рибено масло и антиоксиданти.Купувал съм си доста различни и на добри марки,но ефектът е нулев.Единствено ми остава да чакам лятото,за да мине сезонът на вирусите :D И се чудя дали да започна да се калявам постепенно-да ходя по-леко облечен,контрастни душове,да бягам навън и пр.Имам един познат,който тренира на лостове,беше много кекав,а в момента нищо не може да го повали-тренира гол при 2-3 градуса и е здрав като камък.Искам и аз да постигна това,защото уж съм здрав физически,а се оставям на някакви вирусчета и пр.Досега бях болен и не тренирах през седмицата,идната мисля да започна с кръгови и леко каляване и после да давам с пълна пара.
Благодаря и чакам съвети и предположения :)
22.01.11
17:58
Знаех си,че ще стане така и темата няма да има отговори,но какво ли да очаквам?Тук,за да се радва на интерес темата трябва да е нещо от рода на “ПЛС ХЕЛП БИЦЕПСА МИ НЕ ИСКА ДА РАСТЕ ИЗКАМ МОСКОЛИ ” и пр.Ще се оправям сам,просто няма да посещавам форума повече.
22.01.11
19:07
Нося :D Може проблема да е,че понякога излизам къпан.Суша си косата,но директно излизам.
Бъди малко по-подробен- как тренираш, как се храниш и т.н. Не е само до повторенията и дебелите дрехи. Работиш ли, учиш ли, стресиран ли си и т.н
При всички положения едни витамини не са излишни.
22.01.11
19:25
Ами може да се каже,че последно време съм стресиран малко.Втора смяна съм и времето не ми стига за нищо.Поне след 1 седмица ставам 1-ва смяна и нещата ще се наредят.За тренировките-преди тренирах на принципа бутащи/дърпащи упражнения,в момента на класически 3 дневен сплит.За килограмите серии правя с 70 лег,90 клек и 110 тяга-както казах нищо сериозно.Храня се с ок.500 гр пилешко на ден+3-4 яйца,овес,пълн.хляб,също зеленчуци и плодове.Витамини приемам,преди 2-3 дни свършиха,сега пак ще си взимам.Обяснявам си го и като стрес,защото непрекъснато мисля кога да си сготвя и да отида да тренирам,за да имам време да науча и после отивам на училище,стоя до 7 и така ми минава деня.После съм напълно скапан и си почивам,а също и времето ми влияе зле-лошо е,а когато искам да съм навън съм на училище.Абе най-гадната смяна е това...Освен това в последно време ставам и доста агресивен на училище,особено последните часове :D
Много си се филмирал за тея неща, по-лежерно го карай. Тренирай си за кеф, гони мацките и ще живееш 100 години ;)
казано от korpusito на 22.01.11, 19:44:
Много си се филмирал за тея неща, по-лежерно го карай. Тренирай си за кеф, гони мацките и ще живееш 100 години ;)
x2
заеби го туй даскало :D и без туй нищо не може са научи там
23.01.11
22:43
Прием на омега 3 и имунопрофилактични специализирани продукти, за лесно справяне с бактериалните дразнители, усложняващи преболедуването. Няма да спреш разболяването, но ще се оправяш за дни, а не за седмици.
23.01.11
22:58
Е кардиото как действа на имунната система ?