Изписване на възрастта ..

22.01.11
20:03

.. под аватара.

Би било много добре ако това се реализира.

22.01.11
20:15

Подкрепям

22.01.11
20:29

И аз съм “за”.

22.01.11
20:38

Нали се сещате, че всеки може да си напише години каквито си поиска...

22.01.11
20:44

Нещо не нацелих бутона за отговор и препоръчах темата. :D

Не е лоша идеята. Подкрепям! :)
Колкото до злоупотребите - това е по желание. Ако някой иска да напише, че вдига един тон от лег или че е на 100 години, негова си работа.

22.01.11
20:44

Moже, но пак е нещо, няма всички тийнс да тръгнат да лъжат.
А и лесно се разбира като под аватара пише 30, а насреща ти някой хлапак.

22.01.11
21:05

Подкрепям. Аз преди време мислих да предложа да се изписва стажа в залата.

Звучи добре, но в последно време мислим как да махнем изцяло информацията под аватара и да я изнесем като част от “прозорче”, което да се показва, ако задържите мишката над потребителското име.

В момента написаното е сбито, не чак до там четимо, а си представям какво ще е, ако добавим още информация. Какво мислите за такава промяна?

22.01.11
21:10

Подкрепям предложението на Димитър! Така ще може да се показва и повече информация, включително и възраст. :)

22.01.11
21:17

Аз лично предпочитам възрастта да е постоянно видима.
А място има, сега имам 4 реда и се събират нормално, на другите потребители са 3 реда, смятам че няма да е прекалено сбито. :)

Възрастта може да се обвърже с данните за рожденната дата и да се изчислява автоматично (не знам дали е технически възможно за форумния софтуер). Това няма да елиминира спекулациите, разбира се, но ще спести нуждата своевременна актуализация на тези данни, които (както знаем и за съжаление) се променят точно веднъж годишно. Идеята не е лоша, определено.

22.01.11
21:42

@емзо, аз виждам само три реда при всички, включително и при теб. Е, в краен случай, ако не може да се оразмери, преправи и т.н. мястото е лимитирано, бих се лишила от връзката към дневника. Ако някой се заинтересува от някого и без това ще му разгледа профила. А там има дневник.
@Митко, четимо е, защо да не е...поне за мен.

22.01.11
22:39

Гадните модери имаме още един ред, затова са 4 при мене :D

казано от emzo на 22.01.11, 22:39:

Гадните модери имаме още един ред, затова са 4 при мене :D

Това не го знаех, че другите не го виждат :D

btw сега забелязвам, че се изписва и “фитнес ентусиаст” и подобни глупости като някакъв ранг. Струва ми се излишно и подвеждащо..

23.01.11
12:19

Е, тогава може и да не знаете и това, че не е ясно кой е модератор - няма обозначение.

23.01.11
13:10

Още по-добре :)

23.01.11
13:17

А скрит модерски раздел имате ли си а ? :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1