Начална херния

21.01.11
19:47

Здрасти.Откриха ми начална херния долу вдясно.От пловдив съм и белята стана от фитнеса от тежкото.Искам да питам някой има ли който се е оперирал в пловдив и е доволен няма проблеми и вече си тренира нормално.Ще съм благодарен за съвет къде да се оперирам.Бях в хирургиите на пещерско при Румен Хаджийски.Някои има ли някакво мнение за него.Предлагат ми упоика от кръста на долу но смятам да говоря за пълна защото имам страх от игли.Другият вариант е в София в пирогов при този човек:
http://www.teodoratanassov.com/
Благодаря предварително за отговорите.Операцията ще е с платно американсо ми казаха за София.Цената му е 350лв.
Благодаря предварително за отговорите.

22.01.11
11:49

Здравей и извинявай, но може ли да ми кажеш от какво  упражнение си я получил, и каква херния е дискова, слабинна, пъпна? Благодаря предварително и успех!

22.01.11
12:38

Щангист, сигурен ли си, че цената на платното е 350лв, а не на операцията, защото при мен цената на операцията беше толкова, но платното - 1500

22.01.11
20:02

Да ако имаш здравни осигуровки се заплаща само платното.Еми насъбирало се е и веднъж се напънах на лежанката и скъсах.Това няма значение то от всичко може да го получиш.Яд ме е че правих максове но станалато е станало.Сега ще се оправяме няма как.Та очаквам мнение за лекар.

казано от 6tangista на 21.01.11, 19:47:

Здрасти.Откриха ми начална херния долу вдясно.От пловдив съм и белята стана от фитнеса от тежкото.Искам да питам някой има ли който се е оперирал в пловдив и е доволен няма проблеми и вече си тренира нормално.Ще съм благодарен за съвет къде да се оперирам.Бях в хирургиите на пещерско при Румен Хаджийски.Някои има ли някакво мнение за него.Предлагат ми упоика от кръста на долу но смятам да говоря за пълна защото имам страх от игли.Другият вариант е в София в пирогов при този човек:
http://www.teodoratanassov.com/
Благодаря предварително за отговорите.Операцията ще е с платно американсо ми казаха за София.Цената му е 350лв.
Благодаря предварително за отговорите.

В Пловдив си имаме едни от най-добрите хирурзи в България,така че няма нужда да ходиш до София,още повече Пирогов.Съветвам те за епидуралната упойка,каквато и вече са ти предложили.Не знам какво разбираш от страх от игли,но общата анестезия се прави венозно,няма вариант,в който да не бъдеш инжектиран.Отиди в 3-та хирургия на доц Дееничин,тя е много добра точно в тази област.

20.03.11
14:47

Някакви други мнения и отзиви колеги ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1