19.01.11
13:18
Здравейте,реших да почна да тренирам във фитнеса.От скоро почнах да ходя,но познанията ми в тази област са доста бегли.Имам няколко въпроса относно хранителния режим, който си избрах от сайта и евентуално от някой друг съвет.Избрах този режим:http://www.bb-team.org/articles/908_ravnomerno-balansirana-dieta-rbd#axzz1BTgYeEdc .Целта ми с почването на фитнес е да кача маса.Моментното ми тегло е 65 кг и съм висок 178,крайната ми цел е да кача около 10 кг (знам ,че е много но не бързам да ги качвам за 1-2 месеца).Въпросът ми е дали е добре още в началото на тренировките ми във фитнеса, да комбинирам тази хранителна програма с протеин или да изчакам определено време ,ако да в какъв период ще е то и дали тази хранителна програма ще е добра и пълноценна за крайната ми цел която съм посочил по-горе!Ако не е евентуално ако някой е по навътре в тези среди да ми каже коя е по ефикасна.Забравих да спомена за съжеление има възможност само 3 пъти седмично да ходя на фитнес,това достатъчно ли е ? И трябва ли ако искам да кача да спра да играя футбол!.Благодаря предварително!
19.01.11
19:17
Дали ще взимаш отделно протеинова пудра зависи първо от теб. Ако имаш финансовата възможност си купувай. Ако все пак имаш възможност да се храниш правилно, достатъчно често и да поемаш всичкия ти необходим протеин от храна, то протеиновата пудра няма смисъл. 3 тренировки в седмицата са напълно достатъчни за начинаещ. Играта на футбол не е проблем. Просто ще трябва да увеличиш храната заради допълнителните изгорени калории.