23.01.11
16:41
Здравей в момента съм на следната диета за маса:
1 хранене 8;00- 200-250 гр извара + 125 гр овесени ядки
2 хранене 10:30 - 200-250 гр пилешко + 100 гр ориз
3 хранене 13:00 - 200-250 гр извара + 100 гр кафяв ориз
4хранене 4:00 - след трен протеин +декстроза и креатин и глутамин
5хранене 5:00 - 20-250 гр месо със ориз (бял)
6 хранене 7:30 - 1 мляко + 50 гр фастъци
7 хранене 9:00 - 250 гр месо +зеленчуци
8хранене - преди лягане 100-150 гр извара
месото го измервам след като е зготвено ориза и овеса са в сухо състояние
Въпроса ми е, за релеф какво трябва да премахна от тази диета и ако трябва да прибавя нещо какво Smile
Обмислям докато чистя да съм на пропионат през ден за 6-7 седмици + йохибин или фат барнер и кленбутерол
23.01.11
16:53
В началото казваш,че искаш да качиш маса,а накрая питаш за релеф какво да промениш..Не могат едновременно да се праследват тези 2 цели...1во си качи масата до пролетта и тогава вече се изчисти...За сега аз бих сложил на мястото на 3то хранене още месо вместо извара...Не знам дали ти е нужна толкова много...Яж повече въглехидрати,хляб,картофи и пий мляко...При чистенето пък намали въглехидратите и мазнините и овеличи още повече протеина...
250 gr месо,след като е сготвено е прекалено много,едвали усвояваш всичко.Намали го на 200 или 150 гр.
Като цяло липсват източници на полезни мазнини като ядки и растителни мазнини,това може да до0бавиш към диетата си.
23.01.11
18:14
Ще помоля начинаещи като “Torres9” да не дават акъл, ако прочетеш внимателно ще видиш че съм писал че сега съм на тази диеата..
Иначе съм 185см и съм 102 кг не съм кой знай колко мазен но искам да изчистя всички мазнини че до сега не ми се е налагало да чистя а тази година реших да качам стабилно и сега преди лятото ще трябва да чистя.
П.С ще помоля само хора над 20 години със солидна практика да дават мнения ;)
Пропионата задържа много вода така че за релеф ъпсурд ! Относно диетата, ако засега качваш килограми, но качваш и мазнини махай по малко въглехидрати от нея. Например от хранене 5 махни ориза, от 6 махни фъстъците. Ако не започнеш да изчистваш махай и ориза от 2 и 3 хранене и декстрозата след тренировка. Диетата е според метаболизма на спортуващия и интензивността на тренировката, трябва всеки сам да следи тялото си .
24.01.11
12:52
Изварата сутринта е излишна. На нейно място - няколко яйца/пр. мляко.
От 3то хранене пак махаш изварата.
Креатина - сутрин и преди трейн също вземай.
Фъстъците от 6тото хранене ги махни.
За сметка на премахнатите извари през деня - направи тази вечерта на 200гр. :)