Проста работа

23.01.11
14:28

Днеска доста се преебах. Влизат момичетата от волейболния отбор и аз да се направя на най-голямия наредих 140 кила на тягата, при положение че се мъча на 90… Е нататака предпологам знайте кво стана. Да вървя ли да са снимам, че нещо ме боли яко долу при опашката (малко под кръста). А и съм решил да почна да уча на ново техниката на тягата с 30-40 кила за около 2 месеца само стая тежест ще правя, но въпроса е каде да я сложа при 5x5.

23.01.11
17:03

Надявам се да не се обидиш,не ми е това целта. ;)

http://vbox7.com/play:cbfd6263

Изчакай седмица поне и ако болката не преминава отиди на лекар,разбира се ако в момента е силна е добре още сега да го напра

Нищо не ти пречи другите упражнения да са 5х5,а тягата да е 3х10 например.

Мнението беше редактирано от Biad__ на 23.01.11 17:07.

23.01.11
17:22

Само да питам при заучаване на правилната техника трябва ли да има малко тежест коклото да чувствам напрежение :?

23.01.11
18:36

Първо бъди сигурен че я правиш правилно без тежести, после ги покачвай малко по малко.. Най - големия :D

23.01.11
21:01

Да не бъде  малко ароганто, но съм на 14 години почнах тягата от 1 месец и почнах само с по 5 кг , така постепенно натрупвах силата в гърба, но не слагам и прекалено много все пак не искам да са сецам, имам предвит почни си постепенно по малко по малко и ще  дигаш доста сега моят Рекорд е 95 но, няма файда, ОТ много КЕЛОГРАМИ МУСКУЛИ СА НЕ ПРАВЯТ !! ;)

23.01.11
21:20

Да, от 95 кИлограма няма да направиш кой знае какви мускули.

23.01.11
21:23

казано от Радослав Маджаров на 23.01.11, 21:01:

Да не бъде  малко ароганто, но съм на 14 години почнах тягата от 1 месец и почнах само с по 5 кг , така постепенно натрупвах силата в гърба, но не слагам и прекалено много все пак не искам да са сецам, имам предвит почни си постепенно по малко по малко и ще  дигаш доста сега моят Рекорд е 95 но, няма файда, ОТ много КЕЛОГРАМИ МУСКУЛИ СА НЕ ПРАВЯТ !! ;)

Направо си за бисери :)

23.01.11
22:31

казано от bat jica на 23.01.11, 14:28:

Д Влизат момичетата от волейболния отбор и аз да се направя на най-голямия наредих 140 кила на тягата, при положение че се мъча на 90…

Още едно такова изхвърляне и ще кажеш на залата байбай,гудбай. :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1