начинаещ търси малко отговори :)

23.01.11
21:57

здравейте на всички,нов сам тук и търся малко помощ,занимавам се със фитнес (бих казал тонусен)смисъл имам 2 гири по 5-6 кила и една 11 ,правя опражнения в къщи нямам голяма възможност да ходя на фитнес,но и така напрягам мускулатурата,правя всеки ден по един мускул с да речем по 3 опражнения с по минумим 8-10 повторения за груб само 1 упражнение :С с много повторения,85-90 кг ,192см -и ми трябва да сваля няколко кила мисля,още нз дали да качвам маса или да слабея,ям по 10 белтъка на ден-вечер след тренировка,не ям месо,освен кренвирши,кебабчета и луканка-знам че звучи лигаво но наистина просто опитам ли пилешко или др. месо дали изпечено пържено и т.н. просто моментално го връщам, дали някои може да ми покаже програма(диета) без месо и няколко опражнения които са за вкъщи,търся насока от хора които наистина разбират, извинявам се предварително ако темата се повтаря или е тъпа просто няма към кого да се обърна.Благодаря на отзовалите се :)

23.01.11
23:13

Аз не съм веща по тренировките,но и аз тренирам в къщи и вярвам не е проблем...мойте гири също са по 6 кила и незнам дали не са ти леки,но по-разбиращите от форума ще те посъветват...
За храната-риба ядеш ли?И да,има варианти за безмесен режим,но забрави за тия кренвирши,а луканка рядко...
Нз,трудно се набавя протеин без месо,но има варианти...

24.01.11
01:20

И незнам,напих ли се вече, или се пише Упражнение,виното намалява и се чудя,хех

24.01.11
08:52

и риба не ям :С, гирите ги мериь едната е 7кг др е 8 но ги сменям като правя упражнения,а протеин мисля 4е белтъците ми ги набавят белтъци мога да ям мн понеже скоро си купихме няква скара като плоча на нея се готви без мазнизна и незалепят нещата смисул правя си само белтъци вечер по 6 след треноровка,правилно ли се движа ,мерси пак

24.01.11
08:56

пак съм аз :) четох мн диети и почти всички почват сутрин с чай,мисля да го пробвам, суттрин чай,наобяд някакви калории и вечер след тренировка белтъци дали така е добре и дали да заместя чая сутрин сус белтъци (протеин) благодаря пак :)

24.01.11
14:44

Здравейте нов съм тук .. :)
Бих искал да изчистя мазнините от корема и да изкарам преса (не бързам за никъде) :)
ще може ли да ми предложите някаква програма за хранене и някакви упражнения
Висок съм 187-188 тежа 78-80 кг. Започнал съм от седмица, две със стандартните лицеви опори. Ще съм благодарен ако ме насочите на някъде. Благодаря!

Здравейте , аз съм пълен новак в тази област но искам да натрупам  малко мускулатура . въпроса ми е дали някой може да ми предложи програма за начинаещи която да развива най вече бицепс и гърди ? благодаря предварително .

25.01.11
10:49

http://www.bb-team.org/workout/1359_programa-za-obem-v-tri-dni-za-nachinaeshti#axzz1C2HON2nU

25.01.11
13:32

Това за чая сутрин е добре-с малко мед и лимонче+плод (грейпфрут,кивита,портокали...)
Може да си купиш трици и за закуска да ги забъркаш с белтъци,мляко и извара или сирене и да стане нещо като палачинка+кисело мляко или малко ядки
За обяд може омлет със извара или сирене/салата със сирене+боб,грах,леща+картоф,ориз или пълнозърнест хляб...
Бе,като цяло,набавяй протеина освен от белтъците и от млечните(главно извара) и от бобовите
А тези 10 белтъка ти вкарват едва 40гр протеин,100 гр белтък=10гр протеин...100гр извара=17гр пр.,а 100гр. печено пил. филе=близо 30…жалко,че не ти понася...
Необходимият ти протеин за деня е около 200гр,значи+белтъците треа набавиш още към 160 грама...
1 кило извара и си готов,ха ха,бъзикам се,но да речем 400гр е доре да си разпределиш през деня,част от която късно вечер да хапнеш,всъщност ти не си писал как си с млечните,а и извара много хора не понасят...незнам,дано някой по-разбиращ да те светне

25.01.11
21:48

млечни продукти без тях немога,сирене извара с килограми мога да ям за сутрин си взех корнфлекс и белтъци за закуска ,обяд въглехидрати и вечер извара и салата между тези хранения плодове,зеленчуци и сокове добре ли изглежда имам да сваля няколко кила :Д :)

25.01.11
22:46

На обяд вкарай и протеин за сметка на въглехидрата,да речем(не знам какво количество поглъщаш,тъй като съм по-малко от половината ти тегло),ако ядеш 400гр картофи/макарони/оризи прочие,нека тази порция да е 250гр+извара(ако искаш да сваляш,чистиш,сиренето или нискомаслено или до към 16 примерно)150 гр,или омлет от белтъци с малко сиренце...
ЗА закуска по-добре овесени ядки,знам че са гадни,но в кисело мляко с малко сушени плодове от миналата вечер ги накисваш и на сутринта хапваш,след чая хех.
Не знам в корнфлейкса ти сигурно има захар,ам сутрин не е болка
Гледай след 16ч млечните да са само извара,може малко кисело мляко...,плодовете също си ги хапни преди това...е след трнировка,май късно ти беше-медец 1-2лъжици и с изварата за вечеря един картоф или малко ориз
Сега не ям таквиз неща ама много любимо ми беше варен ориз забъркан с масло извара сирене и кашкавал,ммм,ам не е диетично,може да го пробваш сутрин де...

26.01.11
23:10

emi kornflexa e nakv obiknoven carevi4en,6te probvam suvetite mersi mn ako se seti6 ne6to dr draskai 6tot za teq ne6ta si trqbva naputstviq ms pak (hug)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1