22.01.11
19:43
да ми помогнете с храненето. На 16 съм 1.80 на 81кг. Имам 2 пръста мазно на корема и половин на гърдите и искам да ги махна.
Ям г/д така, но не съм смятал калории защото просто немога да ги спазвам
06:50 закуска 1- кисело мляко 200гр и овесени ядки или 5 яйца (1 жълтък само)
9:40 шейк-200 гр извара 1 банан и прясно мляко
14:00 нещо готвено квото има у нас
16:00 3-4-5 яйца или банан и извара
19:00 пак нещо готвено за вечеря.
Искам да попитам трябва ли нещо да променя или???
Както и какви добавки ще ми препоръчате. Сладко не ям. Алкохол също не употребявам (само с баща ми ако седнем на по бира обаче 500мл за седмица макс), не пуша.
Натискам нашите да готвят повече месо и такива истории обаче често нямат време ...
Ще се радвам да ми отговорите :)
Ако тренираш 3-4 пъти седмично,по 45мин-час(коремни,лицеви,във фитнес,кардио или някакъв спорт)диетата е ок горе долу.Намали овесените ядки и замени единия банан с ябълка,кивита,портокал...Важно е и това “готвено” в двете ти основни хранения,не си писал нищо за хляб,консумираш ли с готвеното...
22.01.11
23:13
Избери си един ден за кардио тренировка. Опитай и скачане на въже.
Относно храненето - стига готвеното да не е печена сланинка, всичко е наред, според мен.
На храненето ти нищо му няма, очевидно знаеш, че прекаляването със сладко, алкохол, цигари са лоша идея. Хубаво е, че го осъзнаваш.
Ти си на 16, в момента се развиваш и нямаш нужда от строги диети и корекции в храната. И бананите, и печената сланинка, и овесът са ОК. Най - много можеш леко да ограничиш въглехидратите вечер.
Обаче имаш нужда от спорт, за който ти нищо не си споменал.
На каквото и да се запишеш, ще ти помогне да се почувстваш и да изглеждаш по - добре.
Фитнес 3 дена в седмицата. по 50 мин силова тренировка,30-35 кардио. Правя 4 упражнения по 4 серии за група. За кардиото най често чувал блъскам (ако има с кой и спаринг) около 15 мин и HIIT на колелото 2 мин на 9-та степен 1 на 7-ма. пак 15 до 20 мин зависи колко съм изморен.
Хляб не съм ялл от ноември месец мисля миналата година.
А сега съм се спрял на adipokill+bcaa/ Oxy elite / ReCreate кое ще ми препоръчате като добавка?
В такъв случай,диетата е добра,само ръчкай вашите повечко за месото или сам си прави разни пържолки към постната манджа.Ако имаш финансова възможност,купи си пил гърди,примерно,и като имаш време в един тиган си ги пръжни с малко зехтинец(ама повечко месо-1-2кг)и си ги прибери в хладилника,ще ти издържат 2-3 дни и като стане време да хапваш си вадиш малко и така...
Чат пат се развихрям и аз по кухнята ама само 1 ястие знам.
Плато 4 цвята общо взето извара месо сирене и яйца наредени едни в/у други за 8 мин в микровълновата ..
Ми това е добро,ако го пробваш на котлон,не със зехтин,той не ставаза пържене,моя грешка,с някаква мазнинка малко ,да го поразбъркаш като миш-маш,че тия микровълнови...и месото не е хубаво да е колбас,но предполагам,че е...по-добре избягвай кренвирши,шпек...шунка,филе по-бива,но и другото става като няма алтернатива,но слагай малко за сметка на извара и белтъци...