Грей, много просто, защото работи- другото е излишно оскъпяване. Има хора при, които не работи- така е, но иначе няма причина, защо да не се използва. И аз го пия без зареждане и прости въглехидрати и определено не залагам на плацебо... но прекалено се отклоних.
Креатина го пия с мед, така че инсулиновия пик си е налице ;) Иначе 2 години се кумих на моното, ама любопитството надделя. Ще се пият по-модерни формули занапред, радвайте се вносители :D
13.01.11
17:44
казано от korpusito на 13.01.11, 17:43:
Ще се пият по-модерни формули занапред, радвайте се вносители :D
Абе не е задължително ;)
13.01.11
17:50
Монохидрата е минал испита на годините както има една приказка и обяснението е само едно-той работи. Откакто съм почнал да тренирам( преди около 4-5 години самоче с големи прекъсвания) колко “модерни” форми идваха и си отиваха .... по-старите любители знаят.. :). А тези матрици сега като ги гледам са бъкани с какви ли не работи и човек да се чуди от какво точно идва ефекта... :)
13.01.11
17:58
Меда е едно, захата е съвсем друго. Старите формули креатин - щом бяха толкова ефективни хората нямаше да търсят новите неща. А защо търсят новите неща? Защото са по-ефективни от старите. И не си изпикаваш половината обем в края на цикъла. :)
Креатина не е за обем... ама повече по темата аз няма да пиша в този дневник.
13.01.11
18:04
Именно това е един от положителните ефекти на монохидрата-изпълва с вода мускулите, хидратира ги ...
П.П. Направете тема, ако искате да си побъбрим по темичката да не цапаме на момчето дневника :D
Мнението беше редактирано от Николай Маринов на 13.01.11 18:05.
13.01.11
19:55
казано от korpusito на 13.01.11, 17:52:
Мен ми е все тая от какво идва ефекта, стига да го има ;)
Тогава защо не вземеш стероиди?
Щот’ не съм проС ;)
@ Андриан К 80 съм в момента, но поне кило вода влача, т.е 78-9 кг реално. 5х5 съм още малко и минавам на билдърски сплит.
Приключих с монохидрата, днес ужасна тренировка, спеше ми се и ми пулсираше главата :S Някой ако е любопитен да тества моно, подарявам останалите към 200 гр., за месец ще стигнат при тридневен сплит :)
14.01.11
19:13
Прати ми ги за кампанията “Нека помогнем на Ради да клекне с 200кг за 3 месеца”.
ПП: Напоследък Карбовски прави някакви такива кампании за помощ на разни ненормалници. :D
Сега като се замисля имам и кре-алкалин изостанал :D Дали може да се комбинират двете едно след друго ми е интересно :D
@ Радо - Ако никой софиянец не драсне, е твой, че не съм наясно с пратките как се действа.
Драскам :D
EДИТ- шегувам се разберете се с Радо : )
Мнението беше редактирано от Бойко на 14.01.11 19:57.
14.01.11
20:21
корпусито, предлагам ти да ги развъртиш на нещо като конкурс. Дай ги на този който предцениш, че ги заслужава и си струва каузата.
Аз вече съм обявил моята кампания. :D
Днес правих лег за пръв път от няколко месеца насам. Силово резултата е плачевен, но по-лошото е, че пак имам болки в дясното рамо. Правя полулег с лост/дъмбели, лег с дъмбели, кофи с тежест, раменн преси и т.н и нямам никаква болка, обаче сложа ли над 60 кила на лежанката почва да ме боли :( Някой да има такъв опит или идеи някакви ? Техниката ли ми е лоша, хвата ли е твърде широк/тесен, не знам и аз. Ще мъча още един-два пъти и ако все така боли ще отпадне това упражнение изцяло от арсенала ми :D Не, че се скъсвам да клякам и да дърпам, ще стана бийч билдър отвсякъде :)
Ами прави с дъмбели, бе :) 1000 пъти по-добре. И мен ме боли рамото от щанга и кофички, иначе.
Е нали уж базово упражнение, бла-бла... Всички приятели НЕфитнес маниаци само за това ме питат :D С дъмбели екстра го усещам и при кофите нямам никакъв проблем, ама уви :)
И мен ме болеше на лега дясното рамо, загрявах рамената повече от другите мускулни групи и докато се усетя ми беше минало.
Иначе попринцип полу-лега с щанга не го усещам изобщо там където трябва, тоест при теб така може да е с лега.
Здр корпусито на фитнес оше ли ходишп в 88-о СОУ ?
Много вдигнали цените, направо удър получих
Инфлацията удари фитнеса :D Още съм там, ама ще местя скоро, че ми писна обстановката :)
20.01.11
17:53
Какво стана с креатина?
Тая седмица не мога да ти го пратя, че нямам кола, а еконт няма наблизо. Другия понеделник-вторник устройва ли те ?
20.01.11
18:18
Мен ме устройва всякак. Само да не надробиш метанец, че ще му направиш бати ревюто на тоя креатин. :D
20.01.11
18:30
Междудругото съм чувал, че разни продавачи слагали метан или нещо такова в креатина, та да го купуват повече, нали става по-мощен. :D Говоря за продавачите в малките магазнчета за добавки, където стават един къп химични реакции зад витрината.
23.01.11
21:19
Вече минаха 10 дни откакто взимам монохидрата на ОН и да ти кажа вдигнах силата при базовите упражнения с около 10 %(давам тях за пример, защото при изолираните от по-голямо значение е техниката и там не следя тежестите много). Горе доло го усещам.
Корп, съжалявам, че трябва да го кажа, но и след коментара за GM- ти си креатиново дефектен :D
казано от Николай Маринов на 23.01.11, 21:19:
Вече минаха 10 дни откакто взимам монохидрата на ОН и да ти кажа вдигнах силата при базовите упражнения с около 10 %(давам тях за пример, защото при изолираните от по-голямо значение е техниката и там не следя тежестите много). Горе доло го усещам.
10% е екстра като за десети ден прием. Теглото как е ?
@ Скота - Съвсем скоро ще докажа обратното ;)
Size ON max. perf. :P От толкова време съм му се нагласил, че няма как да не кача 5 кила ЧИСТА ММ и поне десетка на лежанката :D
24.01.11
11:32
Дали от него, дали от плацебо, не е важно. Значение има резултата. :)
казано от korpusito на 18.01.11, 20:56:
обаче сложа ли над 60 кила на лежанката почва да ме боли :( Някой да има такъв опит или идеи някакви ?
Опитай с малко-по тесен хват. И аз го имам този проблем чат-пат. но мен ме боли и от горен лег. Мажи го с нещо и го остави да си почине.
А мен питаш ли ме, след 3 седмици 5х5 как бутнах по-малко лег от преди това :D :D
Виж ся, не ми говори колко % си качил, щото едно е да качиш 10% на 200 клек, едно е да качиш 10% на 45 клек, говори ми с кила, не с % ти !!!
Мнението беше редактирано от Madboy на 24.01.11 11:46.
казано от GreyKnight на 24.01.11, 11:32:
Дали от него, дали от плацебо, не е важно. Значение има резултата. :)
Именно :)
@ Медовина - Ще тествам днес и с по-тесен, пък да видим. Като почна и зобта, ще пиша резултатите, но при 5х5 @75 кг полулег, миналата седмица имах 3х70 лег, така че доста има накъде да качвам на туй упражнение :D
Мнението беше редактирано от korpusito на 24.01.11 12:04.
24.01.11
15:10
Teглото е с около 1-2kг. oтгоре ама немога още да преценя дали съм станал по-воднист.
Такааа, днес пореден провал на лега, отпада това упражнение от регистрите. Ще въртя полулег и обратен лег с лост и лег с дъмбели.
24.01.11
16:55
Кофички с тежести ? :)