Здравейте, моля ви за малко помощ.

A

23.01.11
20:06

Здравейте,
като за начало искам да ви помоля да ми помогнете с храната.
Момиче на 15 години съм. Искам да изчистя подкожните мазнини.
За кратко време два пъти под ред се пробвам да бъда на някакви режими, но глада за сладко все ги проваля.
Моля ви за помощ как да разпределя храненята си спряммо въглехидрати мазнини протеини. До сега от изчетеното разбрах, че за да намаля % подкожни мазнини трябва да наблегна на повече протеини и по-малко въглехидрати и мазнини.
ОКБ-1640кал.
Помогнете ми как да рапределя приема на В М и П. Започвам да си готвя сама. Без мазно,пържено,тестено,сладко газирано.
Насочила съм се към прием на повече млечни и месни продукти, риба, яйца, салатки и плодове и зеленчуци. Как мислите? Идеята ми е да приемам от всичко по малко но и да се ограничавам. Защото за тези две семици имах 2 доста неприятни случки които исках да не се бяха случвал. Първият път след 4-5 дни без сладко вменюто ми след 3 редчета шоколад ми стана много тежко, следващият път беше след още едно такова спиране на въглехидрати но този път със сладки, и последният тези дни не съм спряда да се тъпча с бисквити и каквото видят очитеми. Ако карам с това темпо до никъде няма да стигна.
Храната ми е голям проблем моля ви помогнете ми.

Н

23.01.11
20:15

Бих казал , че трябва да обърнеш внимание на тренировката повече ! На тези години бързо гориш и ще е хубаво повече кардио , но и диетата е важна все пак ! Намали сладкото и мазното и раздели пропорциите на 5-6 и ЗАКУСКАТА е най-важна !

23.01.11
21:35

Без да спреш “junk food-a” до никъде няма да стигнеш.

A

23.01.11
21:47

Благодаря ви много за отговорите. В момента се опитвам да ги спра и мисля че нещата се получават.
Млечени и месни продукти, риба, яйца, плодове, зеленчуци тези храни ще присъстват в менюто ми.

24.01.11
19:48

Обърни го на пълнозърнест хляб и яж само това което си написала и ще видиш ,че след няколко месеца резултата много ще ти хареса.Номера е да го превърнеш в начин на живот,защото това е правилният начин на живот ;). Успех Алекс :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1