25.01.11
13:09
Моля да ми препоръчате програма за сваляне на килограми. 15години 90 кг 178см височина ;)
Да е някоя по-лесничка, защото залата в града ми е по-опростена и няма много уреди.
А и по колко време на ден да правя кардио ?
Благодаря..
25.01.11
13:15
Кардио - сутрин на гладно, ако може да не е в близко време с тренировката с тежести.
А иначе се образовай малко за различните програми с тежести. Има достатъчно базови упражнения само с лежанки, лостове, дъмбели и висилки, така, че залата да не те притестнява.
25.01.11
13:18
Една примерна програма може ли да ми дадеш ? За кардиото сутрин не знам дали ще бъде изпълнимо, защото съм на училище и става малко кофти :( Най-добре според мен би било след тренировка с тежести да правя кардио. Абе просто яко съм се убъркал последно време. УЖ бях почнал по една програма, но не беше добра 2 седмици по нея, после по друга и тя не беше добра, сега искам да изградя една добра по която да карам поне 1-2 месеца, а и вече ще вкарвам кардио тренировки. Само хранителния режим остава да си оправя и да съм сериозен..
25.01.11
13:30
Първо оправи храната
После оправи малко тренировката
И след това ако не отслабваш вкарай кардио!!!
25.01.11
13:46
Кардиото след тренировката с тежести е много добра идея защото вече си изчерпал гликогена и директно топиш мазнини.
За време немога да ти отговоря аз след всяка тренировка правя по 40 мин със средно 40 км/ч (до колкото е вярно) но незнам за теб може да ти е много може и да ти е малко ти ще си прецениш важното е да вдигнеш пулса.
ПП: Но без правилно хранене по-добре не се мъчи... няма да стане
Мнението беше редактирано от Anatoli Ivanov на 25.01.11 13:51.
25.01.11
13:59
казано от Anatoli Ivanov на 25.01.11, 13:46:
Кардиото след тренировката с тежести е много добра идея защото вече си изчерпал гликогена и директно топиш мазнини.
Вярно е, но за съжаление и мускулите се топят, а и тялото взема решение, че тренираш за издръжливост и въобще не му пука за мускулите.
25.01.11
15:08
Незнам аз до сега така съм тренирал и съм нямал особенни трудности със качването а и на 180 90кг са в повечко така че...