11.05.04
15:16
Някакъв пич бил вземал смески за прасета!
Дали ще има ефект? :D :D :D
Между другото информацията е 3-та ръка, така че може и да не е вярна!
Maxx uto4ni se malko, kvi sa tiq “smeski za praseta” :?: Sorry, ama az neznam ni6to za tqh :roll:
Diado mi na selo hrani gu4kite nai ve4e s carevica, kopriva, trici. Kupuva i drugi smeski, no sudurjat podobni ne6ta. Sam preceni dali stava za iadene i masa.
v smeskite se slagat vitamini, minerali i razni medikamenti za da kachvat masa byrzo i kachestveno…
tui che ako sa smeski naistina moje i da ima efekt :wink:
pone baba mi razpravia che navremeto v APK-to iako sa slagali himia v smeskite ....
13.05.04
21:37
Хахахахахаахахахахахахахахахахахахах
Хора направо ма застреляхте ;) Просто не знам какво да кажа.
Някой от вас мисли да взема “смески за прасета”....
Някой от вас гледал ли е прасета и знае ли какво представляват тези смески?
Първото, което е хората нямат организъма на прасето ;))))))))))))))))) за да го усвоиш това количество храна. А между другото прасето се храни с всичко като хванеш от киримиди и стигнеш до комбиниран фураж и йерма. ;) Просто няма смисъл да си правиш експерименти. Най-много да качиш СУПЕР ама СУПЕР много сланина. Защото прасето е най-вече сланина и сланинесто месо ;) и не знам за каква маса може да се говори освен сланинена.
Прасето си е прасе, хората си са хора. Хората можеха да ядат храната на прасетата и да стават “яки”, щяха ли да си купуват скъпи протеини и други истории.... ;)
Нашите са гледали прасета и за твое добро макс ти препоръчвам да не експериментираш с това. Успех!!!
15.05.04
22:52
Абе вие май хич не сте ме разбрали. Смеските са стартерни. Това ще рече че в тях има много протеин. Те представляват смлени и след това пресовани зърнени култури. Номера е че се раздуват в стомаха ако не се накиснат предварително. В тях НЯМА медикаменти. Добри са за химици които нямат пари за много и качествено ядене. Но никъде не съм казал че искам да ги вземам! Просто ви споделям една интересна информация която дочух в залата!
15.05.04
23:23
Ами значи sorka, че не съм разбрал правилно въпроса ;) . Ами питай този, който ги взема дали има ефект? Мен ме съмнява да има някакъв ефект, но може...
16.05.04
23:47
Хигиенните изисквания при производство на хранителни смеси за животни, а и позволените добавки слагани в смеските се различават значително от тези предвидени за индустрията с хранителните добавки за хора! Как ти звучи протеин от плъхове? Или от кожа? Ами костно брашно? Помисли само на какви ментета попадаш в спортните храни за хора и си представи какво може да има в храните за животни...
Пфуууу най-накрая едно важно нещо за смеските за животни!
На книга всичко е ОК - много белтъчини и въглехидрати, малко мазнини, много витамини и минерали и разни други “добавки”! Но не знаем от къде се вземат тез неща, каква хигиена се спазва при производството и съхранението им и т.н.
17.05.04
18:48
Обаче признайте че звучи интересно! 20-30 гр протеин и останалото въглехидрати с малко мазнини (за 100 гр говорим). Не знам какви са хигиенните изисквания и дали протеина е от плъхове, костно брашно или от нещо друго...знам само че тоя е мутант!.
Abe neka si e mutant kato vleze v infekciozna bolnica s vuzpalen 4eren drob ili jli4ka mi hodi mu nosi portokali shtom mu se vuzhishtavash. Tova e neseryozno i vse pak se suobrazyavai mnogo mom4eta 4etat materyalite vuv foruma. Ako stavashe sus smeski taya rabota nyamashe da pileyat bilderite tolkova sredstva za dobavki i hrana.
Gruuhh.
Q pitai go po dobre ot kolko vreme gi vzema teq ne6ta ,za6toto me samnqva 4e moje da mu stane ne6to MNOO MNOO NEPRIQTNO. I naistina teq smeski za praseta sa napraveni ot kakvo li ne . Znam ot BABA :lol:
19.05.04
01:10
Аз сам на WISKAS и CIT_CATS. Мяууууууууу.