25.01.11
13:40
Здравейте,колеги.Въпроса ми е следния-От седмица приемам грийн магнитюд,но забелязвам често уриниране,приемам го по половин доза преди и половин доза след,като до сега не съм приемал никакви креатини.Когато приемам магнитюда в рамките на няколко часа ходя по-често до тоалетна,а като не го приемам нямам такива проблеми.Да намаля ли дозата и има ли място за притеснение?
казано от krissz на 25.01.11, 13:40:
Здравейте,колеги.Въпроса ми е следния-От седмица приемам грийн магнитюд,но забелязвам често уриниране,приемам го по половин доза преди и половин доза след,като до сега не съм приемал никакви креатини.Когато приемам магнитюда в рамките на няколко часа ходя по-често до тоалетна,а като не го приемам нямам такива проблеми.Да намаля ли дозата и има ли място за притеснение?
Ако съдържа кофеин трябва да имаш предвид, че той е диуретик. Ако е от това няма място за притеснение, просто увеличи приема на течности.
С всички видове креатин, които съм пил, го е имало това, споко.
Мнението беше редактирано от korpusito на 25.01.11 13:47.
25.01.11
14:45
Ами като за седмица са доста добри,опреледелно се усеща..отделно пия Голд Стандарт ,витамини и мога да кажа ,че ефекта е добър.
Иначе казвате ,да не се притеснявам за честото уриниране,в продукта няма кофеин.
25.01.11
15:42
Нещата са правопропорционални-повече креатин-повече погълната вода-следователно по-голямо извърляне на вода. Няма за какво да се тревожиш. ;)
При мен нито ефект,нито често ходене до тоалетна имаше.
Когата пиех монохидрат обаче,единственото нещо за което можеш да мисля беше къде е тоалетната.
М , ами с Green Mag приемам 2+ литра повече вода от обикновено (което е задължително и супер важно за ефекта на добавката) и през целия ден съм абониран :)
Наистина след приема и около тренировката , 4 пъти задължително :D
Да не отварям нова тема тъй като въпроса ми е що годе свързан с контекста на темата.
Приема на вода по-добре ли е да се извършва точно преди и веднага след приема на креатин или може и да е след храненето,по време на храненето изобщо през целия ден?
08.01.12
20:52
Вземам само една лъжица преди тренировка (една доза). 3-ти ден. Устата ми е ужасно пресъхнала (гърлото също) това нормално ли е ? Постоянно пия вода и се спуквам да ходя до тоалетната досега пиех по 3 до 4 литра на ден от 3 дни насам пия по 5 и продължавам да ходя по малка нужда през 30 минути. Днес реших да преустановя приема и да питам преди да продължа тази сухота ме притеснява имате ли идея ?
Когато пия Green Mag без голяма бутилка вода в ръката и на място, където не мога да отида до тоалетна не ходя.
По време на моя прием на матрицата стигах до 8 литра вода на ден. До тоалетна не питайте колко пъти ходех, даже стабилно си раздрънках съня, защото ставах по 5-6 пъти. Много досадно, и за мен беше повод за притеснение, но нищо негативно не съм усетил, а резултата беше много добър.
Why is my water intake so important when using GREEN MAGNITUDE™ ?
Because it contains potent osmotic ingredients, and we want you to get the absolute BEST results possible. You should get at least 1-3 gallons of water per day while on the product.
3 галона са 11 литра. 2 са 7 литра и половина.
08.01.12
21:39
Леле ще го изхвърля :) тва няма да го изтърпя .. А имаше ли сухота в устата ? Защото при мен е сухота че дори едно сладникаво стои такова гадно все едно съм ял бонбона е усещането ама ми лепне устата чак
08.01.12
22:24
казано от Gladiator6 на 08.01.12, 21:39:
Леле ще го изхвърля :) тва няма да го изтърпя .. А имаше ли сухота в устата ? Защото при мен е сухота че дори едно сладникаво стои такова гадно все едно съм ял бонбона е усещането ама ми лепне устата чак
Разреждай го с повече вода, като го разтваряш, ще е по-ненатрапчив остатъчния вкус.
09.01.12
11:21
Това е часове след като съм го приел дори след като се нахраня и поспя пак остава тази сухота :(
09.01.12
12:58
Вече няколко дни приемам Green MAGnitude, до този момент нямам никакви подобни симптоми - нито сухота в устата, нито учестени посещения на тоалетната.
09.01.12
16:16
Ще спра да го приемам за няколко дни да видим дали е от него категорично но на 99% съм сигурен , че е от това. Единствения друг суплемент който съм взел са аминокиселини и не вярвам да е от тях Scivation Xtend Intra Workout.
09.01.12
16:33
От комбинацията на двете добавки е.
Една от референциите, които са дали от Controlled Labs показва, задържането на вода и по-доброто хидратиране на клетката благодарение на магнезиевият креатин, който използват ввъв формулата си.
Magnesium-creatine supplementation effects on body water.
То и на креатинът като цяло това му е работата и задържа вода в клетката заедно със себе си.
Отделно във формулата има и таурин, който също помага за хидратирането и обемизирането на клетката.
В новата формула на Xtend пък има бая електролити. Натрият също кара тялото да задържа вода, но ако се прекали с него тялото започва да го изкарва чрез урината. Калият също спомага за хидратирането на клетката.
Като събереш всичкото горе с водата, която най-вероятно пиеш по време на тренировка и през деня, се получава така, че около тренировката задържаш много вода. При първият удобен случай тялото започва да изхвърля много вода, защото в противен случай се превръща във водна бомба. Нарушава се осмоларитета и водния баланс.
Тъй че, нормално е да изкарваш вода от себе си, но не и да се опикаваш през 5 минути. :)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 09.01.12 16:33.
09.01.12
16:44
Добре казано като се вземе в предвид , че креатина на контролед го пия с азот който също има и креатин нещата стават още по сложни. Какво да нправя имаш ли съвет за мен ? Комбинацията която съм подбрал не вярвам да пречи сама по себе си да не би просто да имам непоносимост към аминото или креатиновата матрица знам ли .. вече тотално се обърках не мислех , че от комбинацията амино с креатин ще се стигне дотук... :(
09.01.12
16:49
Нямаш непоносимост. Естествена реакция на тялото е. То трябва да поддържа воден баланс в определени граници. Когато се прекрачи някоя от границите, то взема необходимите мерки, за да си върне баланса...или поне близо до него.
Кой буустер точно пиеш?
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 09.01.12 16:49.
09.01.12
17:11
Ей тази тема наистиан ме отказа да го приемам. Оставям го в шкафа ще го подаря на някой приятел или ще го продам на някой от залата на половин цена ... взел съм 3 пъти от него и не мисля повече да се подлаган натова през 10 мин съм до тоалетна то не е истина.... http://www.bb-team.org/forums/viewthread/1323 ето я и темата. Прочетох мнението на D3BEP да не говорим , че сладникавия вкус в устата ми е много гаден вчера беше цял ден днес половин час след като пих протеина се появи и още е там... Явно не ми понася нещо да не говорим че ми е едно сухо в устата бе изобщо гадна работа. ***
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 09.01.12 17:14.
09.01.12
17:15
Ако искаш го запази и опитай да го пиеш отделно от буустера след като той ти свърши.
И не забравяй, че търговията с хранителни добавки във форума е забранена. ;)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 09.01.12 17:15.
09.01.12
18:27
Ходих до залата и насипах на няколко авери (които пият креатин) по една пълна доза. :) Ще го пробвам отделно утре мисля да почина ив други ден само с креатин ще отида да видя как ще се отрази ако резултата пак е същия ще го спра тотално. Благодаря на всички :)
12.01.12
17:48
Дори само креатина има такъв ефект върху мен. Сладникавия вкус ме притеснява. Иначе на другите се отразява добре ... за разлика от на мен ... :(
Да не говорим , че за 1 час ходих 5 пъти по малка нужда а взех само него явно не е заради комбинацията с аминокиселините и азота... Ще го спра да не взема да се повредя. И ще го подаря на някой от залата.
18.01.12
19:24
Аз искам да разкажа какво установих за да няма други с подобни оплаквания надявам се това което напиша да е полезно на вас.
Аз комбинирах по препоръка на хора от форума:
Scivation Xtend intra-workout catalyst! 1170gr
Green MAGnitude 0.835
White Flood 0.628
Както е добре известно от Креатина се пие повечко водичка. А в тези аминокиселини има голяма доза Натрий Калий както вече каза колегата които имат същия ефект. В Scivation Xtend пък има бета аланин който аз приех преди тренировката с последната ми доза Амино Енерджи на ОН където има таурин който приет с Бета аланин се изхвърля от организма на 60% в тези амино енерджи има и кафе които са дехидратант и екстракт от зелен чай който също има такава роля.
Та в резултат на което от тази комбинация явно освен невероятния напомващ ефект имах и невероятни проблеми няколко дни устата ми беше все едно съм ял пясък ходих да си правя пълни изследвания радвам се че всичко е наред ....
Току що прочетох:
“Завишени дози изолевцин оказват значим диуретичен ефект.” Нормалната доза е 12 мг на кг. А в една доза от
Та искам да посъветвам всички внимавайте за комбинаций от суплементи съдържащи различни дехидратиращи...Scivation Xtend intra-workout catalyst! има 1750 мг тоест 2 пъти повече от необходимото за 80 кг човек това също добавя деуретичния ефект предполагам.
Мнението беше редактирано от Цветан Радуевш на 18.01.12 21:10.