Пиене на вода

25.01.11
15:23

Вярно ли е ,че за постигане на релеф трябва да се пие възможно наи-малко вода ??? Кажете спешно плс!

25.01.11
15:32

Пълна глупост !

25.01.11
15:33

казано от Borko Golemanov на 25.01.11, 15:32:

Пълна глупост !

ПЪЛНА

25.01.11
15:43

казано от POTEMKINA на 25.01.11, 15:23:

Вярно ли е ,че за постигане на релеф трябва да се пие възможно наи-малко вода ??? Кажете спешно плс!

само ако ще се явяваш на състезание по културизъм и си на диуретици

Н

25.01.11
17:50

ХАЬХАЬхАЬхаьхаьхаьхаьхаьХахахХАХахахаха

Точно обратното ! Водата спомага термогенезата и изгарянето на мазнините.... Задържането на вода в телото и подпухналоста се дължи не на пиене на много вода а на други работи като креатин токсини в тялото неправилно хранене дори и недоспиване ...

не съм гуру отностно добавките ама креатина ли кое беше те пълни с вода за да ‘’бухнат баничките’’ :D аз пия по 2-3Л вода на трен само и не се оплаквам от релефа :D

25.01.11
20:23

2-3 литра вода на тренировка :O :O .... аз по толкова пия на ден даже по-малко :D

AZ

25.01.11
20:26

Не се смейте,ако разгледате някоя стара книга от времето на Арни,ще видите,че препоръчват при сваляне водата да се намали доста.Но това е преди 30 години,истината е,че няма подобно нещо.

26.01.11
06:34

Важното е де не си дехидратиран. Като цяло за спортуващи активно мъже се препоръчва около 3.7 литра.

казано от entwickler на 26.01.11, 06:34:

Важното е де не си дехидратиран. Като цяло за спортуващи активно мъже се препоръчва около 3.7 литра.

3.7Л на ден ... не го вярвам аз съм поне на 7-8Л

AZ

27.01.11
18:39

казано от kristiancho на 27.01.11, 18:33:

казано от entwickler на 26.01.11, 06:34:

3.7Л на ден ... не го вярвам аз съм поне на 7-8Л

Човек,къде отиваш ти?Та ти трябва да отделяш на ден само по 1 час да го изтръскваш :D Аз съм стигал до максимум 5-6 литра,но иначе дневно пия по 3-4.Може и с повече да се наливам,но като не ми се пие мисля,че няма смисъл.Пък и пия минерална,понеже чешмяната тук е отвратителна и ако пия по толкова ще трябва непрекъснато за вода да ходя.

абе няма майтап много пишкам.. все закъснявам за час... :D   аз съм постоянно жаден... до мене на компа имам едно шише 0,5Л и през час го пълня... знам какво говоря много вода пия а лятото чак ми е като надостатък щото през 15мин трябва да имам вода :D ( да не дава господ да съм в пустиня ) а може и затова да съм на тези килограми ( 66-67кг ) а течностите имат вина поне за 2-3кг ако не и повече :D

27.01.11
19:46

Според мен няма нужда от наливане с вода. Пийте като сте жадни, ама това 6-7 литра е извращение. Кристиянчо, самия факт, че ходиш толкова често до тоалетната, говори, че поемаш излишно количество вода. Спри се малко.

До колкото знам, препоръчителният дневен минимум е 30 ml вода за всеки 1 kg телесна маса, а препоръчителният оптимум е 50 ml/kg.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 27.01.11 21:07.

27.01.11
21:36

Това е крайно индивидуално все пак.Колкото повече тренираш, толкова повече вода ще пиеш- това е на теория.Дориан Йеитс споделя, че повече от 5 литра вода на ден рядко е пиел.

нали казах, че ожаднявам доста често... не се наливам с някаква цел... няма как да очаквам да бутам 100кг лежанка като пия много вода :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1