Краетин на бучка?

10.01.11
11:44

Значи купих от power-beauty.com микронизиран креатин монохидрат Иннер армоур с дата на валидност 06 2012, обаче като го отворих е на една голяма бучка целия. Не на малки бучки ами на една голяма! Pазбива лесно. Това нормално ли е или са са изеб*ли с мене от тоя интернет магазин?

10.01.11
12:19

всъщност само най-отгоре е лесно за разбиване, целия надолу е като камък! кажете това нормално ли е за микронизирания креатин, не съм пил такъв досега.

10.01.11
13:11

Принципно креатина е силно хигроскопичен и е нормално ако се съхранява във влажна среда да се получи това. Но не е нормално да го получиш в този вид, лично аз бих го върнал. Независимо от срока на годност креатина най- вероятно вече не е годен за консуумация, поне това което описваш ти, нормално е да има някоя друга бучка, но това да е цяла буца не е.

10.01.11
16:15

казано от Ivan Ivanov на 10.01.11, 11:44:

Значи купих от power-beauty.com микронизиран креатин монохидрат Иннер армоур с дата на валидност 06 2012, обаче като го отворих е на една голяма бучка целия. Не на малки бучки ами на една голяма! Pазбива лесно. Това нормално ли е или са са изеб*ли с мене от тоя интернет магазин?

и моят беше същият  на  inner armour, нещо не ме изкефи цялостният пак който поръчах как дойде . нито един продукт не беше в кондицията в който очаквах . креатина на бучка , а като отворих капачката отдолу нямаше залепено фолио под нея . при теб така ли беше ?  въпреки че знам колко сериозен вносител са , мисля скоро яко да ги оплюя и се заричам ,че нито аз нито един мой познат ще пазарува от тях .  главно ме е яд заради протеина на сайвейшън 10лб , който пристигна в нечовешки вид , а вкуса на тая пратка е различна от предишният който пих от разфасовка 5лб ,което ме наведе на мисълта ,че съдържаниято в прозрачната торба не е оригиналното .  във всеки случай в края на месеца след заплата ще взема една малка опаковка от 2лб и ще сравня .

Мнението беше редактирано от CheFolino на 10.01.11 16:17.

10.01.11
18:38

значи креатина отиде директно в кенефа. айде 25лева на вятъра. за протеина и аз взех 10лб но две опаковки. едната опаковка беше запечатана така че да се среже с нещо ако трябва да се отвори, а другата не беше така - тоест разпечатана! говоря за наелоновия пакет. аз лично няма да пазарувам от там никога повече, ще кажа и на всички да не го правят. а на хората от power-beauty.com ще кажа ДАНО ФАЛИРАТЕ!

10.01.11
19:17

само 2 опаковки по 10лб протеин и креатин ли взе ?  тогава би трябвало креатина да ти е излязъл безплатен , подарък от тях , поне според условията от техният сайт (подарък при поръчка м/у 200-300лв )  , освен ако не си избрал за подарък нещо друго или си избрал безплатна доставка . ако са ти взели пари и за него , платил си за доставка и не са ти пратили нещо за подарък според техните условия и сумата ... сори цакнал си се , а те са си замълчали ..  и при мен се опитаха така да си премълчат , при потвърждаването по телефона (всъщност и звъннаха да ми кажат ,че доставката ще се забави с ден) ми се правиха на ударени ,че едва ли не тия условия за подарък в момента не важат .

10.01.11
19:21

от тук нататъка ще пиша в тая тема по въпроса
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/50097

14.01.11
23:40

Креатин етил естера по  принцип седи на бучки, иначе до сега съм пил монохидрат на 5 фирми и винаги е бил или ситна пудра или дребни, лесни за разбиване бучки. Според мен има проблем някакъв с тоя креатин.

25.01.11
17:04

оттам съм купувал креатин и ми беше на бу4ки като при тебе ,върнах го веднага,а те ми обесняват 4е било нормално,ама къде ще разправят на мене от стара коза яре.

Мнението беше редактирано от Cobra на 31.01.11 14:43.

26.11.11
19:48

Момчета днес ми дойде и на мен креатина от същия сайт Gaspari и целия беше на бучки,годен беше до 2013г,обадих им се и ми предложиха да го сменят с друг на подобна цена,в понеделник им го пращам за смяна пък да видим,не че съм за 25лв но не е там работата,повече няма да взема никога от тоя сайт,съветвам никой да не поръчва от там!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1