BCAA+L-carnitine?

25.01.11
14:50

Висок съм 174см, тежа 84 кила. Искам да сваля 7-8 кила, да изгоря мазнините и същевременно да работя върху подобряването на мускулната маса и съхранението й. Та се спрях на тази комбинация от БЦАА и л-карнитин. Какво ви е мнението за нея?  Бихте ли ми препоръчали точно определени продукти( до 100лв някъде).
ПС: Ще затягам и хранителния режим, така че моля да се спрем само на добавките

25.01.11
16:42

silabg.com/bg/3984-PRIMAFORCE-BCAA-POWDER-500-grams.html <——- Малко са гадни на вкус,но определено са супер оферта

Мила

25.01.11
17:37

В такъв случай за л-карнитин може да избереш отново на Праймафорс - ALCAR, - и той е гаден на вкус ;)

25.01.11
17:44

ALCAR-a и обикновения карнитин действат малко различно.
Алкар не му трябва

Да си купи и протеин или някво бърнърче.

Мила

25.01.11
17:48

Имаш предвид, че обикновения карнитин въобще не действа :) :D (според мен де, и от наблюдения в/у други хора)

25.01.11
18:39

Действа си той ама иска големи количества :)

25.01.11
21:53

Не искам фат бърнър. Мислех си за fitness1.bg/scitec-bcaa-xpress/ иfitness1.bg/dymatize-liquid-l-carnitine/ . Какво ще кажете? Добре ли ще е към това да добавя и протеин?

26.01.11
02:56

По скоро си състави добър хранителен режим за топенето на мазнини, а за задържането на мускулна маса - тренирай тежко и си вземи някакъв качествен протеин. Това е най-разумното решение. Л-карнитина го пропусни.

26.01.11
06:36

BCAA е супер добавка при отслабване, защото запазва мускулната маса. Аз използвам NOW, но мисля да опитам purple wraath, защото там има и доста други неща :).

26.01.11
09:59

@Makedonski - карнитина го пий поне по 3гр. преди кардио , за да има ефект.
Виж просто дали има по-изгоден на пазара и взимай всичко USA е читаво.

За NOW знам, че ползват най-добрата суровина,

26.01.11
13:06

На Now ми идва бая скъп, взех си fitness1.bg/met-rx-liquid-l-carnitine/ и БЦАА-то, за което бях писал по-горе. Можете ли да ми кажете как да ги приемам оптимално в тренировъчен и нетренировъчен ден?

Мнението беше редактирано от Makedonski на 26.01.11 14:13.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1