Halodrol + PlasmaJET

MI

25.01.11
22:08

обмислям сериозна да си взема 2та продукта, за момента не искам да качвам и съм ограничил храненето че малко съм понаддал -за това съм се спрял само на тях без протеин, креатин(матрица и тнт).
Ще се радвам ако споделите мнения за комбинацията на 2та продукта, евентуално някава алтеранива на тях да кажете :)
в началото мислих да взема animal pack +pump ,ама много хапове много нещо, и реших че тези 2та ще ми свършат по-добра работа.
Пъпрос имам относно приема на plasmajet , гледам че пиша на ден дозата  е 10 хапа, как се пият тея 10 хапа, наведнъж ли ?!
тренирам сутрин , във форума прочетох едно менение че може да се вземат вечер преди сън - ама пак ли наведнъж, малко съм объркан защото 10 хапа са си голям товар за стомаха .

25.01.11
22:11

Ще останеш разочарован от продуктите...бас ловя.

MI

25.01.11
23:28

чета добри отзиви в чуджи форуми, рецензиите им също не са лоши, нямам опит с подобни продукти

25.01.11
23:35

Арахидонова киселина + азотен бустер. Какво точно искаш да постигнеш, чрез тях?

26.01.11
10:04

казано от Aleksandar Marinov на 25.01.11, 22:11:

Ще останеш разочарован от продуктите...бас ловя.

+1

26.01.11
10:53

Имай предвид, че халодрола не е  това, което е бил. Истинския халодрол е стероиден продукт и е бил много ефективен но е бил забранен, а новия продукт няма нищо общо, което си е измама до голяма степен, защото отзивите са, че не работи добре. Опаковките на стария и новия проукт са почти индентични, различават се само па няколко означения и състава.

26.01.11
21:34

Пил съм ги преди време....както каза Маринов - ще останеш разочарован :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1