25.01.11
23:24
Кое от двете ще е по-добре да си купя ?
Не съм на хранителен режим и предимно ям по 2 пъти на ден.
Първото ми хранене е между 13-15 часа.
Второто 21-22 часа.
Понякога вечер към 1-2-3 часа ям по някое кисело мляко с овес.
Темата беше редактирана от g0thic_m на 25.01.11 23:28.
единият май е суроватка , другият компонентен ? или греша ? според мен вторият е по подходящ за теб , понеже може да се ползва като заместител на хранене донякъде
Единия е суроватъчен изолат + концентрат - 1 гр. въглехидрати
Втория : протеинова матрица - суроватъчен протеин + яйчен албумин + казеин - 2 гр въглехидрати.
25.01.11
23:38
Извинявам се че ти се бъркам, но защо ядеш по 2 пъти на ден ?
Първия е по-евтин и затова толкова се двуумя. За 75лв. мога да взема 5 либри.
Пък и се говори, че не е лош, като гледам.
2 lbs пък са 37 лв на SCIVATION Whey Protein а
Не искам да спамя в темата,но мислиш ли, че с такова хранене,когато си купиш протеин ще ти помогне по някакъв начин? Според мен, каквато и добавка за качване на ММ да си купиш, с 2 хранения дневно ефекта ще е нулев. Няма смисъл да повтарям вече приказваното стотици пъти във форума, прочети малко за храненето,промени го,и тогава го мисли протеина..на този етап са просто загубени пари според мен. :)
Мнението беше редактирано от edin_tam на 25.01.11 23:58.
А защо не вземеш малки разфасовки и от двата, да кажем по 2lbs?Scivationa след ставане и след тренировка, а Matrixa като заместител на хранене.Иначе ако твърдо си решил да е само единият, то аз гласувам за Matrix :)
26.01.11
15:27
Щото яде по два пъти - имах хамстер дето ядеше повече.
Каквото и да вземе автора на темата - нищо не става от него докато не си оправи храненето!
Как не се научихте, че не става с прахчета, тогава всеки посерко с 200 лв. в джоба щеше да е як!!!
28.01.11
00:36
казано от head_hunter на 26.01.11, 15:27:
Щото яде по два пъти - имах хамстер дето ядеше повече.
Каквото и да вземе автора на темата - нищо не става от него докато не си оправи храненето!
Как не се научихте, че не става с прахчета, тогава всеки посерко с 200 лв. в джоба щеше да е як!!!
Цветущо, но безкрайно вярно :)