Сила

22.01.11
00:38

Здравейте момчета !
Кажете какви медикаменти (добавки там както се нарича) за повишаване на силата и издръжливостта в тренировъчния процес.Искам като казвате даден медикамент до него да пишете какви са му страничните ефекти (нещо което е много важно за мен).Парите не са от значение, а от значение е медикаментът да е надежден и да има колкото се може по малко на брой, и по безвредни странични ефекти.Не тренирам фитнес, а плуване.Всеки ден имам тренировки, някой път двуразови.Търся медикаменти за повишаване на силата и издръжливостта по време на тренировъчния период.Ако имате каквито и да е въпроси към мен питайте ме.

22.01.11
00:38

В момента използвам едно френско - ТО - ТЕМА по 2 ампули преди тренировка.
Също така и Synephrine ( Синефрин ) 2 капсули преди тренировка.

22.01.11
09:01

Между добавки и медикаменти има голяма разлика.

Superpump 250 + аминокиселини бих ти препоръчал преди тренировка.

22.01.11
10:27

Ооооо азотен буустър при плуване в никакъв случай...

22.01.11
11:01

Креатин или бета аланин + амино ми се вижда най удачен вариант.

22.01.11
11:36

кре-алкалин + бета аланин + БЦАА

22.01.11
12:44

Може ли да дадете линкове за закупуването им. Само от фитнес магазини ли се продават или ги има и в аптеките.И какво ви е мнението за - ТО - ТЕМА и Synephrine ( Синефрин ) ?

Мнението беше редактирано от lifeguard на 22.01.11 12:46.

22.01.11
13:07

Интересуват ме ВСИЧКИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ПРИ УПОТРЕБАТА НА БЕТА - АЛАНИНЪТ.

22.01.11
18:15

7 дена употребявате Екдистил по схемата 5 мг 20 -екдизоне на всеки 10 килограма собствено тегло. Това изразена в капсули е за 60 килограмов човек 8 капс, за 80 кг 12 капсули и така.
След 7 дневния прием добавяте непосредствено преди тренировката 8-10 гр CGT и 50 мл Глицерин. Двете неща се пият само преди тренировка по следния метод. 40 минути преди тренировка изпивате CGT и от там започвате на всеки 10 минути да изпивате 10 мл глицирин с 100 мл вода. Премана глицирина в дозите е приблизителен дали сте изпили 8 или 10 мл не толкова важно , важно е да приемете цялата доза.
Екдистила продължавате да си го пиете всеки ден поне 30 дена а допълнителната комбинация само преди тренировка. Глицерин има във всяка аптека и шишенцето струва около 80 стотинки.
Тази комбинация я водат страшна за сила

казано от de6ko на 22.01.11, 00:38:

Здравейте момчета !
Кажете какви медикаменти (добавки там както се нарича) за повишаване на силата и издръжливостта в тренировъчния процес.Искам като казвате даден медикамент до него да пишете какви са му страничните ефекти (нещо което е много важно за мен).Парите не са от значение, а от значение е медикаментът да е надежден и да има колкото се може по малко на брой, и по безвредни странични ефекти.Не тренирам фитнес, а плуване.Всеки ден имам тренировки, някой път двуразови.Търся медикаменти за повишаване на силата и издръжливостта по време на тренировъчния период.Ако имате каквито и да е въпроси към мен питайте ме.

Братле, колега плувец съм.

30 минути преди тренировка Red Faster. 28 лв  е опаковка от 400 грама. Няма странични ефекти. Приема се по 25 грама разтворени в 300 мл вода.

23.01.11
00:42

Ти такова ли пиеш?
Доволен ли си?
Можеш ли да препоръчаш марка?

Мнението беше редактирано от lifeguard на 23.01.11 00:46.

казано от de6ko на 23.01.11, 00:42:

Ти такова ли пиеш?
Доволен ли си?
Можеш ли да препоръчаш марка?

Да, пия Red Faster закупен от Trec Nutrition - ето сайт на продукта http://www.redfaster.com/indexEN.html

Определено съм доволен от енергийния ефект на продукта - придава експлозивност.

Като цяло обаче, най-доволен от енергиен ефект спрямо издръжливост съм оставал от L-Carnitine, но от него отслабнах доста.

Общо взето, ако се състезаваш до 200 м - Red Faster. Ако търсиш резултати в 400 м и нагоре - L-Carnitine. Ако имаш още въпроси, пиши ЛС.

23.01.11
14:09

казано от de6ko на 22.01.11, 13:07:

Интересуват ме ВСИЧКИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ ПРИ УПОТРЕБАТА НА БЕТА - АЛАНИНЪТ.

Няма странични ефекти бе бро.. т’ва е добавка :O :O

25.01.11
21:37

Мисля, че после ще съжаляваш за това, че си взел КЕЕ на прах ;) Вкусът е ужасен.

26.01.11
00:40

Аз го пия или с шеик или с мед разтворен във вода.Само за това ли ще съжалявам ????

26.01.11
11:04

казано от de6ko на 26.01.11, 00:40:

Аз го пия или с шеик или с мед разтворен във вода.Само за това ли ще съжалявам ????

С какво ще го пиеш си е твой проблем, едва ли ще успееш да  замажеш гадния вкус. Аз ти казвам, че ако си решил да си купуваш КЕЕ, по-добрия избор е на капсули (добър като цена вариант е КЕЕ на Axis labs). Ефекта на КЕЕ за мен е спорен, защото съм пил такъв, на няколко различни фирми и ефект не усетих никакъв. При мен кре-алкалина проработи добре и за в бъдеще това ще бъде моя избор.

26.01.11
13:04

Мен какво ме барка вкуса, да не сам някав претенциозен, че чак и вкуса да ми пречи за мен са важни резултатите.Пия го за първи път и след първата доза просто ефекта беше огромен и си имаше чувствителна разликата, като го изпия, ще пробвам това което ти написа, но за ефект от към сила и издръжливост просто много си работи КЕЕ аз сам много доволен.

Мнението беше редактирано от lifeguard на 26.01.11 13:07.

26.01.11
15:28

казваш, че го усещаш от първата доза ... хм ... май ти е трябвало плацебо, а не конкретен продукт ;)

26.01.11
16:40

Сериозно усетих значително голяма разлика в сила и издръжливост само от една доза !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1