Предпазните стикери под капачките отлепени!

26.01.11
11:26

Нещо ме притеснява и искам да попитам и вас. Закупих си продукти от коледната промоция на голям магазин за хранителни добавки. И продуктите бяха с разлепени стикери под капачките. За втори път си поръчвам от там и двата пъти стикерите бяха отлепени. Не знам на какво се дължи някой ако му се е случвало подобно нещо да каже.

26.01.11
11:33

Що не се жалвш в още 5-6 теми, така вероятноста някой да и оговори може би ще е по-голяма а?

26.01.11
11:39

Нищо ново под слънцето приятелю :)
Разгледай тази тема
протеини-менте

Н

26.01.11
11:51

Как се казва магазина ?

26.01.11
11:54

казано от Castiel на 26.01.11, 11:51:

Как се казва магазина ?

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/46586/P40#p-576862 Тук е споменал.

KR

26.01.11
11:56

Май се води антиреклама нещо? :D

Мнението беше редактирано от krali_marko на 26.01.11 11:57.

26.01.11
11:58

ми да тропнем хорце- естествено, че не е нормално- раправяй се с доставчика и толкоз.

26.01.11
15:37

това много пъти е предъвквано. купувал съм от бг физически магазини, бг онлайн магазини, американски онлайн магазини, носили са ми от щатите, добавки купени от физически магазини - навсякъде ми се е случвало да са отлепени лепенките под капачките (частично или напълно). имал съм и случаи с толкова залепнал, че няма отваряне, без да го скъсаш. това не е проблем според мен.
повече се дразня, когато на всяко отвиване на капачката, картончето остава залепнало за отвора :)

26.01.11
15:48

Има нещо, което много хора пропускат - това най-често се случва когато става въпрос именно за картонче. Количеството лепило което се слага по ръба на кутията и трябва да прилепи хартия към пластмаса е крайно недостатъчно. Ако обаче си купиш примерно някакъв продукт от ‘хелти” серията на Нау - там предпазното фолио е друг материал, който позволява такова залепване, че да няма възможност да се разлепи от самосебе си.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1