Най-мразените упражнения

Прескочи до:

15.12.04
14:41

Е,ако съдя по постовете ти явно си доста напред с материала,пък и сигурно си си голям човек.Генетика само че аз не искам да са ми толкова големи,ама от предишните ми спортове и своеобразната си походка която имам си растат и не се спират :cry:

15.12.04
18:45

своеобразната си походка която имам си растат и не се спират

Това ме размя, помага ли ?
Иначе съм висок 190 см. на 140 кг. в момента .По думите на околните съм доста едричък но аз все невярвам

[quote author=“mile”] своеобразната си походка която имам си растат и не се спират :cry:

Хм, братле :) Да не ходиш с балетна стъпка?  :lol:

Най - тежки са ми клека и мъртвата тяга, но и двете си ги обичам... Е, клека малко повече :)

16.12.04
01:03

Би трябвало да е някакво полуподскачане за да дръпнат прасците.Някога на тази походка и викахме “Тежкарската”

AR

16.12.04
08:19

аз пък най много мразя гребане с щанга за гръб.затова и съм изключил въпросното упражнение от тренировките си.просто ми причинява болка в гръбначния стълб.правя го правилно дори съм карал “големите” билдъри да ме наблюдават дали го изпълнявам както трябва.вероятно се получава така защото съм доста висок и татоварването въргу кръста е по-голямо.

16.12.04
11:47

хахахаха,просто ходя повече на пръсти :lol: Дзвера е прав-останало мие от балета :lol: Иначе джорджио явно си доста як,аз бях 120 ама сега съм 90,на 1.80.Сам виждаш че прасеца не е за моите размери :lol:

16.12.04
12:15

И моят прасец е 49 сантиметра .
по-здрави

16.12.04
19:00

[quote author=“mile”]хахахаха,просто ходя повече на пръсти :lol: Дзвера е прав-останало мие от балета :lol: Иначе джорджио явно си доста як,аз бях 120 ама сега съм 90,на 1.80.Сам виждаш че прасеца не е за моите размери :lol:

Ами трябва да се гордееш с това.

18.12.04
23:51

Най-мразени упражнения- всички за корем и рамо.Корема даже вече не го тренирам,щото като на десетото повдигане на краката от лег ме прерязва така яко,че просто неа начин да продължа серията,а 15 сек след тва вече нищо не усещам.

ПСМоя прасец е 40см на 69кг.Никога на съм го тренирал.

19.12.04
01:05

[quote author=“MadBull”]Корема даже вече не го тренирам,щото като на десетото повдигане на краката от лег ме прерязва така яко,че просто неа начин да продължа серията,а 15 сек след тва вече нищо не усещам.

така е пари в началото на първите тренировки.Аз лично в основен период корем не правя мисля че е загуба на време,правя го само когато чистя

07.03.05
11:14

Аз много мразя да правя корем, защото цял ден после ме боли главата и ми е някво гадно. Иначе след всяка серия ми се вие свят.
Мразя и бицепс с лост да правя, защото усещам някви мноо гадни болки в ставата.
Относно до лег-а - той ми е любимото упражнение.
Мразя кофички, набирания, абе изобщо мразя упражненията , в които се използва тежестта на тялото.  :oops:

07.03.05
16:19

Няма упражнения, които да мразя - МРAЗЯ да си сглобявам щангите:(

X_

07.03.05
16:54

аз имам малко по-различно отношение към различните тренировки,а не към конкретно упражнение.Не обичам ,когато работя с големи тежести и по-дълги почивки,кефи ме аеробиката-бягане,въже и др., интензивни тренировки с по-малка тежест и почивки до 1 мин....абе ако не се изпотя здраво ,все едно не съм тренирал-така се чувствам :D

07.03.05
17:37

Мене ми е гадно да правя ръце, много скука има в тях! Инак клека си е клек! Супер лъбимо упражнение си е това

07.03.05
18:16

[quote author=“Leo”]офтопик: ходенето си е супер - не само, че не плащаш за да го правиш, а и псетиш пари за такси =)
снощи например се прибрах от Мохито до Люлин пеша за 70-тина минути... и спестих пари за 1 кг пуешко  :lol:

Браво! - аз преди като нямах пари за такси си ходих от Студентски град до Обеля пеш - в началото мислех, че е невъзможно - обаче НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!!! :D Поне 5 пъти съм го правил. :roll:

07.03.05
19:22

Най-омразното упр за мене е тягата.Но си я правя редовно и след като свърша с нея съм доволен.

07.03.05
23:31

Клекове-пълни не правя, може да се каже, че ги и мразя. Не само имам чивството, ами и то си е така, ако се метна с голяма тежест, колената ми ще заминат.

Също с шанга за рамо не обичам, големите килограми направо ме убиват. :)

Иначе много се кефя на всякакви гимнастически упражнения. Мокри кофички мога да правя половин час имам чувството... :lol:  :lol:

08.03.05
18:25

Мразя : вдигане на щанга от лег с тесен захват за трицепс!!!! никаде не го усещям тва!!
Не харесвам: раменна преса зад врат 1 (много бяга) !

12.03.05
23:55

Не съм казвал но пак повтарям нямам мразени упражнения

RO

02.04.05
12:32

Много мразя всички упражнения свързани с рамената ... направо ужас !

02.04.05
13:08

[quote author=“Rocking”]Много мразя всички упражнения свързани с рамената ... направо ужас !

Мдам, и аз се присъединявам към това мнение.  :lol:
“Мразя” е относително, де.  :lol:

02.04.05
15:42

От всички упражнения най-мразя клекът :) верно расте се от него но просто не ми е приятно това упражнение.

RO

02.04.05
22:27

Така е да. Мразя е много относително , но просто са ми неприятни :>

03.04.05
09:57

Аз пък мразя всички скрепци за гръб много са ми ялови сичко си правя със щангата и набирания ;)

03.04.05
14:46

Най-мразя чукчета и дърпане на скрипец пред гърд

TE

03.04.05
14:49

Аз най-мразя тичането.Дигането на щанги рулззз !

05.04.05
20:12

От всичко най-мразя тренировката за бицепс с лост! Прав, крив - все ги мразя! Най-трудно пък започвам да клякам, но веднъж започна ли съвестно си правя набелязаните тонове!

17.04.05
23:24

мраза сички упражнения за крака , корем и дърпане на скрипец с тесен хват

18.04.05
01:32

аз мразя помпането като цяло.
искам да съм като питбул, нищо не прави и пак здрав си седи.

29.04.05
17:22

Не обичам Повдигане на краката от успоредка. Мъртвата тяга не може да се каже, че ми е любима и клека също ... но ги правя и трите :-)

29.04.05
20:08

Гледам преди доста време съм написал, че клека ми е най-омразно, но това явно е било отдавна. Оттогава не бях правил клекове, но днес правих и съм много доволен, доста ми хареса, а и като килограми ми вървят лесно...  :D За момента май вече нямам най-омразно...

С.

29.04.05
20:33

най-мразя да се затискам на лежанката :lol:  :lol:  :lol: 

Но ако говоря сериозно , хипер неудобно се чувствам на оново за прасците дето трябва на пръсти да се набираш , а некви кила дигаш.. Много ме боли докато го правя, може би машината в нашия фитнес е неква скапана....

Аз обичам всички силови упражнения, резонно мразя точно обратното. Най са ми гадни упражнения за корем и прасец. То и ми личи де  :lol:  Много повторения никакви кила ... губене на време  :?

30.04.05
00:35

Най-много мразя да имам травма. Направо полудявам. От 2 седмици съм си натъртил лявата ръка и не мога да тренирам качествено. Ще трябва да се направи пълноценна почивка, без никакви тренировки явно.  :x

30.04.05
10:36

Мразя вече раменни преси с дъмбели! факана работа

NE

03.05.05
19:48

Мразя раменните преси с щанга ама много. При всяко едно повторение имам чувството че ше си докарам на следващото някоя травма  :x

EZ

03.05.05
20:02

[quote author=“aeshna”]Мразя вече раменни преси с дъмбели! факана работа

много са ми гадни особено като ги правя с повече кила.

03.05.05
22:02

[quote author=“newman”]Мразя раменните преси с щанга ама много. При всяко едно повторение имам чувството че ше си докарам на следващото някоя травма  :x

Зад врата ли буташ?

Взех да мразя лежанката :( А обичам клека.
На лежанката болииии... Гадна, невралгична болка, а след нея има и втора, и трета серия.....

07.06.05
12:36

Не знам защо но когато правя мъртва тяга имам чувството че ще ми се счупи кръста, но както и да е.Най мразя набирането сас широк хват много ми е противно защото след 10-тото повторение почвам да одървям много  :x :x :evil:

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1