26.01.11
12:35
Здравейте на всички! От 100 години чета вашите дневници и имам чувството, че вече ви познавам всичките..та така реших, че ми е временце и аз да се издам и не знам от къде да започна. Казвам се Нели на 24 години съм от София. С ограничаване на въглехидратите смъкнах има-няма 12 килограма от ноември до сега и ХОП блокирах на 60кг... хмммм сега ще се опитам да се мобилизирам и леко по-леко да започна да влизам във форма. За момента нямам възможност да посещавам фитнес зала, но пък в къщи си имам пътека щанги и дъмбели и много се зарибих по скачането на въже :) Забелязъх, че всички се подкрепяте и критикувате при ‘прегрешения’ а аз точно от това имам нужда..скоро ще напиша и мерки и какво всъщност правя и се надявам да сте много критични. Незнам какво ще стане, НО старта е даден :) Have a nice day симпатяги :)
Добре дошла в клуба Нели,ще критикуваме много,бъди спокойна хаххаха.Успех :)
26.01.11
12:42
на това разчитам :))
26.01.11
12:43
zdravei neli,az ni6to ne moga da ti kaja taka ako imash skype mi go dai i mi izprati tvoq snimka,togava 6te moga da ti pomogna moje bi,i az sy6to ne sam vyv forma no moga da ti pomogna sys sigornost,molqte kajimi samo kak da si napravq i az dnevnik kato vsi4ki ostanali:)
Мнението беше редактирано от Владимир Недков на 26.01.11 13:29.
26.01.11
12:48
пратих ти лично...сори за skype-а ;)
Бети, к’ви са тез неща, тук обикновено си помагаме дружно, а не на лични, защото “експерти” колкото щеш...а и даже пишем на кирилица, представяш ли си! Дневник лесно ще си направиш, но няма да се получи, ако искаш да го водиш на маймуница....
Нели, добре дошла, е, ще се опознаем взаимно, ако си сериозна : )))))
26.01.11
13:10
лелее Инис как ме вдъхновяваш!! Сериозна съм на 300%
26.01.11
13:32
Добре дошла и от мен!
Виждам, че вече си ме направила свой приятел - сега ти връщам жеста.
Пожелавам ти амбиция, упоритост, постоянство и със сигурност ще имаш успехи. Това, което ме учуди са 12 кг от Ноември до сега (dull) Не е ли прекалено много за толкова кратко време? Какъв хранителен режим спазваше през тези месеци, и в какво се изразяваше физическата ти натовареност?
26.01.11
13:39
Всяка сутрин яко газ на пътеката...и нищо сладко, газирано, тестено и алкохолно. И според мен са множко за 3 месеца :( затова се обръщам към вас да започна нещо здравословно, че не ми се рискува със здравето :) Боже колко сте сладки :)
26.01.11
15:44
ЙХУУУ с най-голямо удоволствие и малко срам до няколко дни ще ги има, че съм на работа ме чака една кратка командировка...Но ще ви предоставя всичко необходимо :)
26.01.11
17:47
Добре дошла:)
Очакваме подробностите
казано от inis9 на 26.01.11, 13:05:
Бети, к’ви са тез неща, тук обикновено си помагаме дружно, а не на лични, защото “експерти” колкото щеш...а и даже пишем на кирилица, представяш ли си! Дневник лесно ще си направиш, но няма да се получи, ако искаш да го водиш на маймуница....
Нели, добре дошла, е, ще се опознаем взаимно, ако си сериозна : )))))
Нели добре дошла и от мен!
казано от beti ivanova на 26.01.11, 12:43:
zdravei neli,az ni6to ne moga da ti kaja taka ako imash skype mi go dai i mi izprati tvoq snimka,togava 6te moga da ti pomogna moje bi,i az sy6to ne sam vyv forma no moga da ti pomogna sys sigornost,molqte kajimi samo kak da si napravq i az dnevnik kato vsi4ki ostanali:)
Извинете ме , ама не мога да не спамна в случая - просто днес цял ден ми се набива на очи:
Ето тук ми се иска да има бутон “Харесвам” (както и “Не харесвам” де, ама не за този случай) - на поста на Инис. А някак на мен ли параноично ми се струва, че във форума има лица, които се представят за това което хич не са? Ясна съм, мисля... Ако бъркам - моля за извинение.
Нели, поздравления за 12 те кг - доста са, наистина! Сега е въпросът здравословно да се задържат. Колко време правеше пътека сутрин? Ще описваш хранене, нали?
Мнението беше редактирано от kozunak на 26.01.11 19:13.
26.01.11
19:53
oooo да ще описвам всичко, че май само поглед от страни може да види грешката.. ми към 25-30 мин., само че интервално понеже съм с една лоша травма на левия крак от преди няколко години и тичането ми за по-дълго време е един изключително смешен процес..лелее ще се пръсна :( изядох 4 пилешки паржоли докато си ги пекох на скарата мнооого хубаво миришеха и сега..тежкооо хихихи иначе от към вода съм ок с лекота си джаскам по 4 литра на ден
27.01.11
09:50
Хайде Добро утро :) пиша манджата за днес...
7:00-7:30 РЪН на пътеката
8:00 кисело мляко + 2 грейпфрута + кафенце
11:00 пилешка паржолка на скара + краставица
14:00 2 кивита
18:00=11:00
21:00 /maybe/ извара с орехчета, че мнооого ми хареса тая комбинациика...
27.01.11
13:05
хихихи не знам при вас как стоят нещата със саботйорите, но при мен се намират такива, които в началото много упорито ме дразнеха със сладки боклуци и солетки и чипсчета обаче им хванах цаката и вече имам една жертва (devil) /реших така по м/у другото да споделя/ всеки път когато ми се прияждаше нещо сладко си го купувах и го давах на някой да го изяде хихиии много е успокояващо да знаете сега е 100 килограма и вече не ме кара да ям пастички и разните му там боклучки хахахахаха до момента от към течности съм на 2 литра до довечера ще преливам ;)
Мнението беше редактирано от neli petrova на 27.01.11 14:07.
28.01.11
09:39
Добро утро
7:00-7:30 РЪН...
8:00 2моркова + 2 яйца + кафенце
11:00 рибка на пара
14:00 извара с орехчета
18:00=11:00
21:00 пак малко извара с орехчета
нещо започнах да се попритеснявам сутринта чукнах 58кг :( ще си взема една везна за да имам представа поне за количествата който хапвам ама тва сваляне трябва да спре, че егати к’во стана...първо блокаж на 60 и изведнъж 58 и не е проблема в кантара...:( започвам да параноясвам нещо... пожелавам ВИ приятен ден! Дано поне на вас ви бъде такъв
Здравей. Искам да те попитам, хранителният ти режим сама ли си го правила, или спазваш някакви диети от рода на Дюкан (надявам се, че не съм объркала името, защото съзнателно винаги съм избягвала всякакъв досег с въпросната, както Аткинс и подобни).
Иначе мога само да те поздравя за свалените килограми. Аз съм била в същото положение и като се прибрах след 2 месеца и половина командировка и минус 10-12 кила (по това време не се бях теглила с години и не знам точната стойност), всички се притесниха за мен, беше шокиращо. Не съм спазвала режим, нито съм спортувала, просто от многото работа не ми оставаше много време да ям. В този ред на мисли искам да ти кажа, че след като мине първоначалният еуфоричен период от новината, че носиш 2-3 номера по-малки дрехи и се харесваш супер много, в един момент ако не започнеш да обръщаш внимание какво точно ядеш, започва загубата на енергия и други неприятни неща. Според мен ядеш малко, но нека все пак по-опитните преценят и те посъветват по отношение на храната. Успех.
28.01.11
13:51
:) Здравей..:) храните си ги подбирам по това какво ми понася...и аз предполагам, че е малко като количество Но пък за сметка на това имам енергия за петима и нямам такива фрапантни пристъпи на глад за сладко или тестено/тия неща направо съм ги забравила/
Мнението беше редактирано от neli petrova на 28.01.11 13:59.
31.01.11
09:31
събота и неделя = четвъртък и петък от към храна :) Пожелавам Ви лек старт на седмицата, сладури...
03.02.11
10:49
до сряда храната ще е морска :))) мммм как обичам рибка и миди и вичко останало подводно :)))
пътеката- както обикновенно..