25.01.11
18:21
Здравейте.Имам не малък проблем.На 17 години съм 178см височина и тежа 94 кг.Въпросът ми е ще:Ще може ли някой да ми даде примерна НВД.Не разбирам нищо от това четох,четох,но не мога да си направя сам.Искам да сваля около 18 кг. ако е възможно без да загубвам много ММ.Ученик съм и работя след училище цепя дърва,но не всеки ден.Така че имам време да спортувам.Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете. :)
Извинявам се за новата тема.
Темата беше редактирана от plovkata на 25.01.11 18:23.
25.01.11
23:44
Яж салатки и месо и спри с боклуците като вафлички и банички.Олиото го замести с зехтин и гледаи да ядеш минимум 5 пъти на ден.
Аз бях луднал по хранителни режими и тем подобни, но от скоро просто гледам да ям качествено и нямам никакви проблеми..
Наблегни на мазната риба!
Късмет!
26.01.11
00:44
Стига с тия НВД ве хора не са полезни за организма ти си на 17г ти разтеж сега, много крайна диета е тая за малко по други цели се праи тая диета.Храни се здравословно спираш всичкия джънк фуд спираш сладкото спираш соленото ограничаваш простите въглехидрати до минум и наситените мазнии увличаваш малко ненаситените мазнини въглехидрати ядеш само сложни околко 150гр на ден храни с ниско ГИ и яж мн плодове между храненията и мнгоо фибри и ше си добре:) Тичай 4 пъти седмично по 30 мин е достатачно кардио ако не тренираш друг спорт :) айде успех, че си изтърках клавиатурата да пиша в тоя форум за хранителните режими. Човек е това с което се храни!
Мнението беше редактирано от Bojidar Stefchev на 26.01.11 00:44.
Преди време някой беше написал следното “Качеството и количеството на въглехидратите, както и общия калориен прием Ви правят дебели, а не самите въглехидрати. Използвайте ги правилно и даже ще откриете, че чрез тях се отслабва (хем лесно, хем приятно). “
А относно НВД - твърдо съм против, може би имам изкривени разбирания, но не това е правилния начин за сваляне на килограми от хора спортуващи за кеф.
26.01.11
20:13
Не се хвърляй на НВД, а започни да оправяш храната чрез изчистване на боклуците - пържено в олио, захарни изделия, маргарин...
27.01.11
21:59
Евала Аатанасов много правилно казано и на 17г. НВД просто абсурд браво и на двата поста над мен добри мнения браво момчета :)