30.04.05
00:23
Пуснах една тема във друг раздел но и тук ще ви попитам-какво ще ми препоръчате на 17 год съм 64 кг 32 ръка искам да кача маса.Протеин,креатин,бионабол какво ще ми препоръчате и ако може мнение за бионабол въпреки че знам че е във забранените вещества влияе ли на половата система ?
Като начало пробвай да потренираш. Нито една добавка или химия няма да ти качи маса, без правилни тренировки и хранене. Нито едно от изброените от теб не е задължително за качването на маса. Протеинът е полезен като добавка към добре балансираното хранене, но сам по - себе си не върши никаква работа. Креатинът ти е излишен засега, бионабол няма да ти трябва.
И на последния въпрос - да бионабола влияе на половите функции, по - точно влияе на хормоналния баланс.
[quote author=“GanGcTeP”]Пуснах една тема във друг раздел но и тук ще ви попитам-какво ще ми препоръчате на 17 год съм 64 кг 32 ръка искам да кача маса.Протеин,креатин,бионабол какво ще ми препоръчате и ако може мнение за бионабол въпреки че знам че е във забранените вещества влияе ли на половата система ?
ще ти препоръчам да почетеш доста из литературата на сайта
30.04.05
11:35
kaто за начало си вземи протеин / да е суроватъчен / ако имаш пари си земи на Универсал или на Оптиум ако не си вземи на JC или на Нутрим абе на която фирма искаш си вземи.Но трябва и да спазваш някъква диета / осножните ти хранения са да ядеш - ориз,месо.катофи,банани с кисело мляко,грах,салата и белтъци от сварени яица както и може и 2 вафли на ден / + протеина които ще си вземеш и си готов :) пък като пиеш 2-3 месеца този протеин после пак попитаи тука какво да ти препоръчаме :
УСПЕХ 8)