Кои според вас са най-ефективни?

22.10.07
12:40

Здравейте, дами, ако повтарям въпрос във форума то е просто защото не съм видяла такава тема, моля за извинение предварително.

Имам въпрос - кои според вас са най-ефективните упражнения за глутеуси и брич, след кои упражнения си чувствате най-после дупето, стегнато, твърдо и на мястото си, а не като тресящо се  целулитно малеби? При мен винаги има мускулна треска и супер резултат от: (подреждам ги по ефективност - тоест  номер едно е най-доброто)
1. Напади с голяма крачка - душичката ми излиза от тях, макар че ги правя без тежест
2. Абдуктор - с голяма тежест, бавно и със задържане и стягане на дупето
3. клекове - до долу
4. лег преси - до долу
5. Махове на вид глутеус машина - назад и встрани с голяма тежест

Уви за бричовете не съм открила такова упражнение баш. Но определено мога да кажа след месец и малко активни тренировки - целулита взе да се стапя! И “лунния пейзаж” тук там зачезва - много съм доволна! И горда от себе си!

TB

22.10.07
19:16

Подходящо хранене и много търпение са твоите упражнения :)
И аз искам нещата да стават бързо, но няма начин...

п.п.
Не видях никъде тяга с прави крака, плие, бг клек...
Това, че пържиш даден мускул, не означава, че топиш мазнините над него...
Отрицатален калориен прием и тежки тренировки със свободни тежести са Светия Граал ;)

Мнението беше редактирано от tbby на 22.10.07 19:17.

23.10.07
10:21

казано от tbby на 22.10.07, 19:16:

п.п.
Отрицатален калориен прием и тежки тренировки със свободни тежести са Светия Граал ;)

Ама аз не питам “за колко време се получава?”, а кое усещате за себе си най-ефективно. Просто искам да видя другите жени във форума как се чувстват и как го правят.  Клекът съм го писала - може би е моя грешка, че го възприемам като общо понятие, в което включвам и подразновидности. Това важи и за плиетата - особено от класическия екзерсиз, които аз редовно си правя, защото съм танцувала някога си. Далеч съм от идеята че за три седмици с малко лигавене във фитнес залата ще имам фигурата на Анджелина Джоли, примерно. Лично аз тренирам тежко, според моето ниво на развитие.  Не пропускам и мъртвата тяга. Гледам и другите дами в залата, където ходя - малко от тях тренират яко.  Въпросът ми е свързан с мое лично любопитство и един вид собствено проучване.

Мнението беше редактирано от kozunak на 23.10.07 12:10.

23.10.07
12:11

здравеи козунак!!аз също търся наи ефективните упр за глутеуси от 2 г.твоите са добри аз също ги правясамо 4е нападите с10 кг  дъмбели а клека не до долу адокато бедрата станат успоредни на пода.тук във форума много е спорна темата за мъртва тяга изпълнявана от жени , но и тя е добра макар 4е аз я избягвам по др при4ина.някои казват 4е клека е наи доброто а други го отри4ат на кои да вярваме незнам .прави си ги както ги 4увстваш ти .вси4ки сме разли4ни  все пак.поздрави!

27.01.11
12:35

казано от kozunak на 23.10.07, 10:21:

п.п.

Ама аз не питам “за колко време се получава?”, а кое усещате за себе си най-ефективно. Просто искам да видя другите жени във форума как се чувстват и как го правят.  Клекът съм го писала - може би е моя грешка, че го възприемам като общо понятие, в което включвам и подразновидности. Това важи и за плиетата - особено от класическия екзерсиз, които аз редовно си правя, защото съм танцувала някога си. Далеч съм от идеята че за три седмици с малко лигавене във фитнес залата ще имам фигурата на Анджелина Джоли, примерно. Лично аз тренирам тежко, според моето ниво на развитие.  Не пропускам и мъртвата тяга. Гледам и другите дами в залата, където ходя - малко от тях тренират яко.  Въпросът ми е свързан с мое лично любопитство и един вид собствено проучване.

Мисля, че бричовете са си от структурата и, освен да ги стегнеш малко.... не виждам какво друго може да се направи.
А за лунниото пейзажче с целулита, са нужни не само с тренировки, а и правилно хранене - за по-дълготраен ефект.

27.01.11
14:28

казано от peteto n на 27.01.11, 12:35:

казано от kozunak на 23.10.07, 10:21:

п.п.

Мисля, че бричовете са си от структурата и, освен да ги стегнеш малко.... не виждам какво друго може да се направи.
А за лунниото пейзажче с целулита, са нужни не само с тренировки, а и правилно хранене - за по-дълготраен ефект.

Ти най-добре гледай от коя година са темите , които коментираш. Няма лошо, ама за 4 години доста нови методи за измислени ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1