28.01.11
04:10
ТЪРСЯ СИЛА И ИЗДРЪЖЛИВОСТ (не се занимавам с фитнес) ! ! !
1.Biotech Creatine Ethyl Ester + Глицерин какво мислите за тази комбинация?
2.Глицерин дава ли сила и изобщо да го пия ли?
3.Ако дава сила и е добре с приема на Biotech Creatine Ethyl Ester кажете как да го приемам?
Пия Biotech Creatine Ethyl Ester 5гр. преди всяка тренировка.
4.Ако знаете други комбинации на Biotech Creatine Ethyl Ester с друг медикамент ?
ИСКАМ КОМБИНАЦИИ ЗА СИЛА С Biotech Creatine Ethyl Ester ЗАЩОТО В МОМЕНТА ГО ПИЯ ! ! !
Темата беше редактирана от head_hunter на 28.01.11 14:01.
Отучи се да пишеш главни букви и удивителни знаци защото е равносилно на крещене! Във форума има пре-достатъчно информация за креатина, или ти се възприемаш като по-специален от другите и трябва да ти я предоставяме на тепсия???? След като вече си купил даден продукт се предполага, че си запознат как действа и какъв е начина за прием на съответния продукт, нали? Или греша?
Ти си адски тъп, пиша за комбинация между двете + Глицерин.Изобщо що си правиш труда да пишеш бе.Ако искам ще чета по форомите и статиите, колкото теми си искам ще пускам ясно ли ти е бе, няма ми казваш какви теми да пиша и какво да чета и какви въпроси да задавам.Явно ти си нямаш идея за какво иде реч.Хайде повече да не съм те видял да пишеш по моите теми ! И ще си пиша и ще си болтвам главни букви колкото си искам ! ! !
Мнението беше редактирано от lifeguard на 28.01.11 10:28.
казано от de6ko на 28.01.11, 10:24:
Ти си адски тъп, пиша за комбинация между двете + Глицерин.Изобщо що си правиш труда да пишеш бе.Ако искам ще чета по форомите и статиите, колкото теми си искам ще пускам ясно ли ти е бе, няма ми казваш какви теми да пиша и какво да чета и какви въпроси да задавам.Явно ти си нямаш идея за какво иде реч.Хайде повече да не съм те видял да пишеш по моите теми ! И ще си пиша и ще си болтвам главни букви колкото си искам ! ! !
Дали ще си толкова отворен на живо и дали би посмял да ми говориш така? Сигурен съм, че не защото отговорът би бил много болезнен за теб!
CEE го приемай с успокоителни, от които няма да получиш много сила и издръжливост, но за сметка на това би ти спестило ходене при зъболкар, хирург или (да не дава Господ) свещеник.
28.01.11
14:00
казано от Valdis на 28.01.11, 10:41:
казано от de6ko на 28.01.11, 10:24:
Дали ще си толкова отворен на живо и дали би посмял да ми говориш така? Сигурен съм, че не защото отговорът би бил много болезнен за теб!
Сега вече разбираш ли защо влизам в лишени от смисъл спорове ;) Аман от кисели, малолетни “играчи”.
А сега темата на авторчето ще отплува като заключена щото е гъзар и ще пише, както си иска, правилата на форума не означават нищо за него и е над тея неща. Сега ще го предложа и за изритване, защото за обида правилата на форума са ясни!