Български добавки VS Чуждестранни

28.01.11
13:31

В тая тема изкажете мнението си за българските добавки и как ги ви се струват в сравнение с чуждестранните. Също дали си залужават за цената си, дори и да са по-ниско качество.
Аз лично досега съм взимал само чуждестранни, но парите намаляха доста и започвам да се замислям за по-евтина алтернтатива.

HE

28.01.11
13:47

Мерцедес или Москвич? Прилика и двете започват с “М”, на четири колела са и използват двигатели с вътрешно горене. До тук спират приликите! Вече е в зависимост за какво ти трябва.

Същото е и с добавките - ако ти трябва просто “да си на нещо”, то взимаш Български. Тренираш ли сериозно, имаш ли изграден хранителен, тренировъчен режим и ясно поставени цели - не се прави компромис с качество!

Като цяло въпроса ми се вижда лишен от смисъл, но нека и колегите да кажат.

28.01.11
13:47

Как така български добавки срещу чуждестранни?Имаш предвид пазаруването от чуждестранни сайтове или от български?

28.01.11
14:15

Има предвид Нутрим vs. Now :D
Както каза Хед, мани ги тея Бе ге “добавки”.

28.01.11
14:56

Чуждестранни.

28.01.11
14:58

аз съм на принципа “или хубави, или никакви”. от доста месеци съм на никакви, но със специално внимание на храната .... май и занапред ще си остана на “никакви”, освен някой бустър или бърнър :)

28.01.11
15:52

казано от FRANKO1 на 28.01.11, 14:58:

аз съм на принципа “или хубави, или никакви”

Аз също споделям този принцип.

Цените в последно време доста се изравниха и няма смисъл да се рискува с бг продукти.

28.01.11
16:41

Долу-горе успях да си съставя мнение. Явно ще е чуждо или нищо. Аз по принцип се бях спрял на марката Експлоуд, но техния форум ми се струва доста маркетингов та викам да пусна тема тука.

28.01.11
16:46

Explode за Бг си биват

28.01.11
18:26

казано от мДобрев на 28.01.11, 16:46:

Explode за Бг си биват

Кое по-точно бива?! Може би това, че купуват от ПИККО и пълнят кутиите си и слагат четворна цена?

28.01.11
19:02

Ти каква точно добавка търсиш и до колко пари?

28.01.11
19:31

По принцип аз търся само  суроватъчен протеин изолат. Добра цена за мен е  някъде 30-35 лева за килограм. Досега съм зимал на Оптимум за около 50 лв. килото.

AZ

28.01.11
20:28

Ами със сегашните промоции можеш да си вземеш голяма разфасовка протеин(4-5 кг) на фирма като сайтек например(или сай-ментор и пр.)и килограмът ще ти дойде точно около 30-35 лв.А ако смяташ да взимаш български протеин-то по-добре взимай от склада на ПИКО(ще ти излезе много по-евтино,а качеството в сравнение с бг протеините е същото.)Според мен от бг продуктите само протеиновите вафли на нутрим стават,а от подобен клас-също тези на редис.Това е лично мнение,аз добавки  не ползвам.

28.01.11
21:36

Може ли някой от Русе да ми каже в кой квартал се намира склада на Пико, за да мога да се ориентирам по-лесно следващия път, когато ходя?

29.01.11
10:07

Аз лично си поръчах по-миналата седмица този протеин fitneshrani.com/scitec-whey-isolate-2000-gr/ и съм много доволен. Мисля, че цената му е супер. Само аспартама не ме кефи, че го има. Дори като поръчаш този идва със шейкър и тениска бонус. :D
Може да разгледаш и сайта има доста оферти.

29.01.11
14:41

Аз също имам останало известно количество от изолата на сайтек, не е лошо като за протеин, само шоколада не ме радва особено като вкус.Иначе ми се вижда сносно протеинче :)

AZ

29.01.11
15:00

Бананът е страхотен като вкус и консистенция.

29.01.11
17:13

казано от az100yan на 29.01.11, 15:00:

Бананът е страхотен като вкус и консистенция.

+1 Аз също съм на бананче сега. Доста доволно е.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1