28.01.11
13:31
В тая тема изкажете мнението си за българските добавки и как ги ви се струват в сравнение с чуждестранните. Също дали си залужават за цената си, дори и да са по-ниско качество.
Аз лично досега съм взимал само чуждестранни, но парите намаляха доста и започвам да се замислям за по-евтина алтернтатива.
28.01.11
13:47
Мерцедес или Москвич? Прилика и двете започват с “М”, на четири колела са и използват двигатели с вътрешно горене. До тук спират приликите! Вече е в зависимост за какво ти трябва.
Същото е и с добавките - ако ти трябва просто “да си на нещо”, то взимаш Български. Тренираш ли сериозно, имаш ли изграден хранителен, тренировъчен режим и ясно поставени цели - не се прави компромис с качество!
Като цяло въпроса ми се вижда лишен от смисъл, но нека и колегите да кажат.
Как така български добавки срещу чуждестранни?Имаш предвид пазаруването от чуждестранни сайтове или от български?
Има предвид Нутрим vs. Now :D
Както каза Хед, мани ги тея Бе ге “добавки”.
аз съм на принципа “или хубави, или никакви”. от доста месеци съм на никакви, но със специално внимание на храната .... май и занапред ще си остана на “никакви”, освен някой бустър или бърнър :)
казано от FRANKO1 на 28.01.11, 14:58:
аз съм на принципа “или хубави, или никакви”
Аз също споделям този принцип.
28.01.11
16:13
Цените в последно време доста се изравниха и няма смисъл да се рискува с бг продукти.
28.01.11
16:41
Долу-горе успях да си съставя мнение. Явно ще е чуждо или нищо. Аз по принцип се бях спрял на марката Експлоуд, но техния форум ми се струва доста маркетингов та викам да пусна тема тука.
казано от мДобрев на 28.01.11, 16:46:
Explode за Бг си биват
Кое по-точно бива?! Може би това, че купуват от ПИККО и пълнят кутиите си и слагат четворна цена?
28.01.11
19:31
По принцип аз търся само суроватъчен протеин изолат. Добра цена за мен е някъде 30-35 лева за килограм. Досега съм зимал на Оптимум за около 50 лв. килото.
28.01.11
20:28
Ами със сегашните промоции можеш да си вземеш голяма разфасовка протеин(4-5 кг) на фирма като сайтек например(или сай-ментор и пр.)и килограмът ще ти дойде точно около 30-35 лв.А ако смяташ да взимаш български протеин-то по-добре взимай от склада на ПИКО(ще ти излезе много по-евтино,а качеството в сравнение с бг протеините е същото.)Според мен от бг продуктите само протеиновите вафли на нутрим стават,а от подобен клас-също тези на редис.Това е лично мнение,аз добавки не ползвам.
28.01.11
21:36
Може ли някой от Русе да ми каже в кой квартал се намира склада на Пико, за да мога да се ориентирам по-лесно следващия път, когато ходя?
Аз лично си поръчах по-миналата седмица този протеин fitneshrani.com/scitec-whey-isolate-2000-gr/ и съм много доволен. Мисля, че цената му е супер. Само аспартама не ме кефи, че го има. Дори като поръчаш този идва със шейкър и тениска бонус. :D
Може да разгледаш и сайта има доста оферти.
Аз също имам останало известно количество от изолата на сайтек, не е лошо като за протеин, само шоколада не ме радва особено като вкус.Иначе ми се вижда сносно протеинче :)
29.01.11
15:00
Бананът е страхотен като вкус и консистенция.