Въпрос за гейнер ?

28.01.11
19:58

Здравейте , аз съм новак в фитнеса и мисля да си взема един гейнър на Нутрим , знам че българските хр. добавки не са хубави но нямам средства за по-качествени, на 14 години , 170см , 60 килограма и въпросът ми е дали този гейнър ще ми повреди по някакъв начин на здравето ?

28.01.11
20:12

Остави това за здравето и че е български.А знаеш ли защо точно искаш да го взимаш?

28.01.11
20:13

Добре не мога да разбера ,защо някой ,за да почне да тренира му тярбват добавки.Като си новак във фитнеса закакво ти са тези добавки ...нито знаеш все още как да тренираш,нито имаш силата за интензивни тренировки ,че да търсиш гейнъри,креатини,протеини,глутамини etc… . Повечето новаци си взимат ужасно скъпи добавки,тренират 2-3 седмици пиеики ги и понеже дори не знаят как се правят упражненията се отказват,защото нямали напредък.
Тоест преди да си тренирал минимум 3-4 месеца не мисля ,че е удачно да взимаш каквото и да е било.Просто пилеене на пари според мен. :)

Мнението беше редактирано от Daniel Dimitrov на 28.01.11 20:16.

28.01.11
20:24

еми т0чно новак съм .. мс за отговора .. значи ще тренирам няколко месеца и тогава ще мисля за хранителни добавки :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1