27.01.11
22:40
Здравейте!Препоръчайте нещо за издръжливост.....,на 18години съм...,имам доста опит в фитнес индустрията!Пил съм добавки,преди пиех ISOTONIC на BioFit,но не съм сигурен за резултата !Препоръчайте....,някой изотон или нещо такова,защото нямам намерение да отделя повече от 20 лв !За футболна издръжливост(много тежка тренировка )
28.01.11
14:20
hxahxhahxah :D това ли :D :D http://myfitness-bg.com/show.php?pr=193
28.01.11
14:33
Isostar е добър вариант и попада в рамките на цената, която те устройва.
Какво означава това, че не си сигурен в резултата?
Изотониците са хубаво нещо, но действието им зависи от множество други фактори.
28.01.11
15:00
silabg.com/bg/4285-VITARGO-Vitargo-ELECTROLYTE.html ето това е нещото от което имаш нужда, само каде не ти влиза в бюджета :(. ЗА МЕН тия isorei, izomei и прочие са боклуци тъпкани със захар и кофеин.
Не можеш много да разчиташ на издръжливост от изотонична напитка. Моята представа за такава напитка е по-скоро течност, която да възстановява минералния баланс след тренировка.
28.01.11
16:00
казано от Стоянчо на 28.01.11, 15:44:
Не можеш много да разчиташ на издръжливост от изотонична напитка. Моята представа за такава напитка е по-скоро течност, която да възстановява минералния баланс след тренировка.
Именно... да възстановяват електролитният баланс в тялото(същите се губят с потта вследствие на продължителни натоварвания).
Мнението беше редактирано от Николай Маринов на 28.01.11 16:00.
Ами какво да ви кажа...,мен не ми трябва да е някакъв страшно добър резултат!Просто искам да издържам..,дори малко повече !Колкото и да е важното е да е нещо..,дори и да е малко все пак е помощ!Вие кажете.......,аз просто искам нещо което да ми помогне малко или много..,но не мога да отделя пак казвам повече от 20 лева !
28.01.11
20:47
В такъв случай, без да жалиш труд и сили, изстискваш два лимона в половин литър вода, добавяш лъжичка сол, и получаваш изотонична напитка. Или ябълков сок с малко аргинин и 1/4 чаена лъжица заместител на сол.
Няма смисъл да разхищаваш ограничен бюджет. Пък и май на пазара тук ги няма по-известните напитки (Gatorade Endurance, GU Electrolyte BREW, Accelerade и т.н.). май съм виждал Cytomax, но и той е скъп.
Да...май така ще направя...,но кажете някоя перфектна рецепта....,за изотонна напитка,която да изпия преди тренировка и да ми даде доста сила и издръжливост!На мен честно казано ми трябва само издръжливост !Само без някви синтетики...,нали ако е възможно де !Благодаря !
08.03.11
16:59
Пробвал ли си ActiveO2 много е яка,това е немска напитка обогатена на чист кислород
Взимаш енергия в чистата и форма ,има я на много места