28.01.11
21:50
Въпроса ми е ако още усещам болката сутринта да ходя ли на фитнес?Направих няколко клека със собствено тегло.Усещам по-скоро напрягане откоклото болка,но не знам с щанга как ще е.
28.01.11
22:16
казано от Асен Георгиев на 28.01.11, 21:50:
Въпроса ми е ако още усещам болката сутринта да ходя ли на фитнес?
Не.
Лично мнение, не съм травматолог.
Вземи си магнезий от аптеката. Крампата от какво се появи? Претоварване? Ако си преуморен, не е добра идея да ходиш на фитнес. Почини си, взимай магнезий, както и всеки друг път при интензивни тренировки, потене или стрес.
Мнението беше редактирано от Anelia на 30.01.11 20:39.
29.01.11
10:16
Не знам от какво се появи.Имах обикновенна тренировка,но тя не включваше крака.Не ги чуствах уморени.Вече я усещам по-леко,но пак при стягане на прасеца се усеща.
ПП:Това не е първата.Преди редовно получаваш и все в прасеца.Но утихнаха.Сега ако пак се появят ще взимам някакви мерки.
Добре де, аз като пиша глупости защо никой не ме поправя, а?! МАГНЕЗИЙ са таблетките против крампи :D
Как си ти, оправиха ли се нещата?
11.02.11
20:14
казано от Anelia на 30.01.11, 20:40:
Добре де, аз като пиша глупости защо никой не ме поправя, а?! МАГНЕЗИЙ са таблетките против крампи :D
Как си ти, оправиха ли се нещата?
Действително Магнезий ще оправи проблема с крампите и мускулните схващания !!!
Но няма нужда да пиете магнезий - може просто да го втривате в кожата!
Магнезиево олио ( воден разтвор на магнезиев хлорид ) или магнизиев гел се втрива на мястото идо 10 - 20 мин сте забравили проблема!
” Мускулна свръхвъзбудимост. Важни признаци, характеризиращи магнезиевия дефицит, са болезнените крампи на прасците, които най-често се появяват през нощта, както и разтеженията на мускулатурата в областта на врата и шията. За да се компенсира недостигът на магнезий, често се препоръчва и продължителен вътрешен прием на минерала; обаче външните приложения са по-директно действащи върху засегнатите области. Масажистите могат да извлекат голяма полза от тези познания, защото често пъти техните благородни усилия се затрудняват от твърде стегнатата мускулатура на клиентите им. След отпускане на мускулите, масажът безпрепятствено постига по-големи дълбочини, а чрез мануална терапия се получава по-добро наместване на съответните блокажи.”
от книгата на д-р Димитър Пашкулев ” Пийте магнезий... през кожата ” - има я свободно на сайта magnezij.com
info@magnezij.com
Мнението беше редактирано от Юлиан Данчев на 11.02.11 20:16.