SizeOn and Plasmajet

28.01.11
19:16

Изразете мнение относно тези продукти.Четох насам натам,раправят ми .... общо взето смо хубави неща чувам за тях.Та искам да се допитам и до този форум,тъй като наскоро му станах любител.

28.01.11
19:40

Плазмаджета съм го пил, незнам дали индивидуално ми е повлиял така, но ми докарваше стомашни болки както и да го пиех. Откъм ефект не видях кой знае какво, за справка само - Нитрикса го усещах, както и други подобни продукти, само не и плазмата, пих го правилно и може да се каже че имам опит с добавки :)

28.01.11
20:36

Сайз ОН-а е резачка, можеш да прочетеш скромното ми ревю :P

29.01.11
11:00

казано от Daniel Dimitrov на 28.01.11, 19:16:

Изразете мнение относно тези продукти.Четох насам натам,раправят ми .... общо взето смо хубави неща чувам за тях.Та искам да се допитам и до този форум,тъй като наскоро му станах любител.

Може спокойно да минеш без него.
Има много добри азотни бустери, които ще ти свършат по-добра работа откъм напомпване и сила.
Ако търсиш маса  - забрави за такива продукти.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1