28.01.11
20:34
Немога да се откажа от този порок.Нито с хапове нито с ел.цигара нито с лепенки нито с нищо.Как успяхте?
За сега никак :))) Продължавам да ги обезвреждам, като ги пуша и вече не са вредни за никой :))) Воля бате, такива ми са спомените от моето махане, не си бях дръпвал година и половина, но влезнах след това в казармата и там пак ги пропуших.Скоро време пак ще ми трябва воля, сега съм ги намалил 1 кутия 2-3 дни :)) Ако мога да си пуша по 3-4 цигари на ден ще ги пафкам с кеф :)) Но нестава така!!!!
Аз лично ги спрях от раз, макар че пушех по кутия на ден. Ето едно видео което би ти помагнало, аз лично го гледах и е адски мотивиращо и там ще намериш верните насоки.
От раз! И много воля в първите месеци. Сега ме дразни жестоко цигареният дим и ги ненавиждам.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 28.01.11 22:18.
28.01.11
22:36
отиди на лекар и поискай да ти покажат ренгенова снимка на страстен пушач-действа безотказно.Спрях ги на момента :D
29.01.11
07:19
Ако си в София пиши на лично. Ще поговорим 10-15 минути и смятам, че ще успееш да постигнеш свободата от цигарите - особено важно е, че си взел решение за спирането и явно имаш доста добри причини за това :).
Досега, който е пожелал и е говорил с мен е успял да ги спре.
Забременях и ми ставаше лошо от цигарите :D После кърмих 3 години и след това не съм се сещала за цигари.
Мнението беше редактирано от Anelia на 29.01.11 08:30.
29.01.11
16:05
казано от entwickler на 29.01.11, 07:19:
Ако си в София пиши на лично. Ще поговорим 10-15 минути и смятам, че ще успееш да постигнеш свободата от цигарите - особено важно е, че си взел решение за спирането и явно имаш доста добри причини за това :).
Досега, който е пожелал и е говорил с мен е успял да ги спре.
Какво толкова казваш, защото и аз съм пред фаза спиране (от доста време... ) :))
Kогато ти се допуши направи 1 кросфит комплекс. Би трябвало да подейства :D
С Табекс, после с воля и от раз! И никакво запалване на само една. И мен сега ме дразни адски дима, по-ужасното е че работя на място на което, забележете, нон стоп се пуши. И като закъдят 8 души и изпушат на ден по 1 кутия - смятай какво гълтам.... Просто е кошмар. Е, понапълнях и от това, де, но предпочитам с няколко килограма в повече, отколкото с цигари. Много отрезвяващо - сметни колко пари даваш за месец за цигари, за година, за 5 години.... Аз разбрах че съм могла да си купя чисто нова кола, висок клас, ако бях събирала тези пари, а не ги бях давала за цигари...