ЕВАЛА !

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2706645 !

29.01.11
18:21

На това ли му викаш евала |-(

29.01.11
19:22

Направете я важна тая тема бе!

29.01.11
19:23

Супер :)))

BU

29.01.11
19:58

АХАХААХАХАХ,готино :Д

BU

29.01.11
20:01

“„Ами какво да ти кажа – мачът и целят хайп за него беше голям и очакванията бяха на високо ниво. Така и стана – цялата зала беше разпродадена, даже не можахме да съберем всички и върнахме доста хора за съжаление. Дойде време за main event и … аз излязох първи и веднага щом се появих на платформата имаше огромен поп за мен, хвана ме малко неподготвен да си кажа честно. Имаше и българска агитка със знамена, които не спряха да викат „айде, Миро” , „Българи юнаци” и още какви ли не неща. Дойде ред на моя опонент и музиката от „Гладиатор” засвири, лампите се задимиха и се зададе Ракиши Фату, но не обичайният, а като трибют за Умага, неговият брат, който почина преди няколко месеца. Беше си нарисувал лицето като него и се беше облякъл като него, нямаше го стария Ракиши - шоумен. След като направи традиционните движения, за да уважи брат си, се срещнахме по средата на ринга. Аз със urban championship belt и знамето на България, а той с типични традиционни неща от Самоа. Дадохме нещата на съдията и се почна – удар след удар, ту той, ту аз и така си мина целият мач - аз бях отгоре докато той не вземе контрол отново … За малко обаче всичко да свърши, след като ми отбягна специалния ми Bulgarian Kick и ми удари един от неговите savant kick, завлече ме до ъгъла и ме подготви да ми скочи от въжето, но аз си вдигнах краката в последния момент и успях да избягам, ударих го с Bulgarian Kick обаче по чудо си вдигна рамото на 2 и половина. Бях много ядосан на съдията и отидох да взема метален стол, изчаках Ракиши да стане и замахнах, но той се обърна удари един юмрук на стола, който пък ме удари по главата. Събудих се в ъгъла за съжаление в позиция за stink face. Секунда преди да го направи се притече кечистът Bum Bala и Ракиши му вкара един Samoan Spike. Това ми даде достатъчно време да се съвзема, той дойде, аз му дръпнах краката и го туширах, като си качих моите крака на въжетата. Изчезнах веднага от ринга, съдията ми даде колана и ми вдигна ръката.””

E нененене... :Д:Д Не мога да разбера сега,този вярва ли си...

Нямам си работа и Аз :D :D :D .  Нали човека прави нещо да популязира България по света :) това е важното... пък точките си идват впоследствие(всяка прилика с nickname-мове е случайна!) :D :D :D

Мнението беше редактирано от Николай Маринов на 30.01.11 00:54.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1