30.04.05
12:44
Препоръчайте ми някой добър и не много скяп гейнър.
30.04.05
13:10
ами тоя Биогейм супермас 2100 качествен ли е,щото много го хвалят.
30.04.05
14:43
абе земи си на Универсал - Мега масс 3000 аз пия него и е добър 27.90 - 1кг и половина
30.04.05
15:31
Nikito1
незнам кой толкова ти го в хвалил тва “нещо” на Биогейм
ама просто забраи за тая марка..от опит казвам..
Тва си е лично мое мнение де ама тва съм го пил и изобщо никакъв ефект! пък и + тва ма боля и корема..незнам де..как решиш! :?
30.04.05
15:40
ами този Universal хубав вкус ли има.Някви болки в корема от него получавал ли си и добар ефект ли имаше от него-колко кила качи и за колко време.
30.04.05
15:49
да има хубав вкус - кат го пиеш с прясно мляко е наи - добре.абе ся точно незнам колко съм качил ама със сигурност щи помогне спокоино :) НИкви болки сичко беше ОК
[quote author=“Pitt_Bull”]Nikito1
Тва си е лично мое мнение де ама тва съм го пил и изобщо никакъв ефект! пък и + тва ма боля и корема..незнам де..как решиш! :?
Да не казвам какво съм намирал в Биогейм...че ще загубиме детската аудитория :? , а и пише 72%глюкоза на 100гр. така че вместо това по-добре нещо др. ама като нямаш $$$ лошо
30.04.05
16:22
10X.Значи ще си взема геинъра на Universal.А ще има ли ефект ако добавя и креатин на Оptimum и глутамин на Nutrim.Ще тренирам 3 пъти седмично само за маса в началото.Това добра комбинация ли е.
30.04.05
19:09
кажи с какъв стаж си в фитнеса.... килограми и височина
[quote author=“Nikito1”]10X.Зна4и ще си взема геинъра на Universal.А ще има ли ефект ако добавя и креатин на Оptimum и глутамин на Nutrim.Ще тренирам 3 пъти седмично само за маса в началото.Това добра комбинация ли е.
Екстра си!
30.04.05
20:17
ами нямам никакав стаж засега.Висок сам 188 и тежа 60 кила.Знам,ся ше ми кажете парво да ям здраво,обаче при мен само с ядене не става,така че смятам да взимам добавките,които написах.
Значи Креатина смятам да го взимам 5г. преди и 5 грама след тренировка.Глутамина 5г. след тренировка,обаче Геинъра незнам как и кога да го взимам.Бихте ли ми казали.
30.04.05
20:41
виж ся - креатина коато тренираш ще го взимаш като станеш от сън после преди и след тренировка по 5 грама /щото трябва да напраиш зареждаща доза/ тази доза ще трае 1 седмица / а когато не тренираш 5 грама между основните ястия / след тази 1 седмица ще го пиеш по 5 грама само след тренировка в нетренировъчните дни няя го пииш, глутмаина да - 5 гр след тренировка а геинера го пии също след тренировка/ но по добре не прави като моита грешка щотто и аз си взех геинер ама по добре е с суроватъчен протеин/ геинера само след тренировка / не деи го зимаи др път щото ще качиш само мазнини/ тва е от мен
УСПЕХ
30.04.05
20:54
[quote author=“raiders”][quote author=“Pitt_Bull”]Nikito1
Да не казвам какво съм намирал в Биогейм...че ще загубиме детската аудитория :? , а и пише 72%глюкоза на 100гр. така че вместо това по-добре нещо др. ама като нямаш $$$ лошо
в момента пия SuperMass 2100 и съм много доволен от него.Пия го в комбинация с глюкоза и яко почнах да се омазнявам(това ми е и целта).Може да си попаднал на кофти продукция :D(престояла)
01.05.05
09:03
[quote author=“uCKaM_XybaBo_Tq|o”]виж ся - креатина коато тренираш ще го взимаш като станеш от сън после преди и след тренировка по 5 грама /щото трябва да напраиш зареждаща доза/ тази доза ще трае 1 седмица / а когато не тренираш 5 грама между основните ястия / след тази 1 седмица ще го пиеш по 5 грама само след тренировка в нетренировъчните дни няя го пииш, глутмаина да - 5 гр след тренировка а геинера го пии също след тренировка/ но по добре не прави като моита грешка щотто и аз си взех геинер ама по добре е с суроватъчен протеин/ геинера само след тренировка / не деи го зимаи др път щото ще качиш само мазнини/ тва е от мен
УСПЕХ
10X.Начи креатина и глутамина трябва да ги пия само в тренировачните дни,а геинъра всеки ден.И колко грама тря да пия от геинъра.
05.05.05
11:04
100гр